header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Semiconductor Market Grow Registreert een CAGR van 8,8% om 85.727,8 miljoen USD wereldwijde waarde te bereiken tot 2030

Feb 14, 2023 4:00 PM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s aanzienlijk zal toenemen tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 8,8%. Het rapport verwacht verder dat de markt tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 85.727,8 miljoen zal bereiken.

Automotive Semiconductor Marktoverzicht:

De groeiende vraag naar ADAS-functies, zoals geautomatiseerde noodremming, lane departure warning en adaptieve cruise control, is een belangrijke factor die de groei van de halfgeleidermarkt voor auto’s stimuleert. Bovendien stimuleert de toenemende populariteit van elektrische voertuigen (EV’s) en hybride elektrische voertuigen (HEV’s) ook de vraag naar vermogenselektronica, zoals omvormers, DC-DC-converters en batterijbeheersystemen, die kritieke componenten in deze voertuigen zijn.

Recente ontwikkelingen

  • November 2022 – SK Hynix en Samsung Electronics verleggen hun ogen naar halfgeleiders voor de auto-industrie, omdat de wereldwijde vraag naar hoogwaardige geluidschips voor elektrische voertuigen (EV’s) exponentieel groeit. De twee bedrijven hebben de eerste en tweede plaats op de wereldwijde markt voor geheugenhalfgeleiders, maar ze hebben niet veel impact op de markt voor halfgeleiders voor auto’s.

Vraag een gratis PDF-voorbeeld van een rapport aan: 

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10444

Halfgeleiders voor auto’s winnen de laatste jaren wereldwijd aan populariteit. Het belangrijkste aspect dat een opleving van de groei van de markt veroorzaakt, is de stijgende trend van elektrificatie van voertuigen over de hele wereld. De halfgeleiders die in de auto-industrie worden gebruikt, bieden heads-up displays, autonome rijhulpmiddelen, integratie van mobiele telefoons, prestaties en comfort. De complexiteit van deze diensten heeft de vraag naar halfgeleiders voor de auto-industrie verhoogd en biedt een krachtige groeimotor voor de lange termijn. Bovendien wordt voorspeld dat de groeiende veiligheidsvoorzieningen in voertuigen ook de groei van de markt in de komende jaren zullen beïnvloeden. Aan de andere kant kan de vertraging in de auto-industrie de groei van de markt beperken.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • De elektrificatie en automatisering van auto’s
  • Toenemende vraag van klanten naar automatische controle van operaties
  • Stijgende vraag naar veiligheidsvoorzieningen
  • Toename aantal sensoren

Automotive Semiconductor Markt segment analyse

De wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, component, voertuigtypen, voertuigaandrijving en regio.

Op basis van de component is de wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s opgesplitst in logica, sensor, analoog IC, geheugenapparaat, discreet voedingsapparaat en processor.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s onderverdeeld in telematica en infotainment, carrosserie-elektronica, aandrijflijn, chassis en veiligheid.

Op basis van de voertuigtypen is de wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s verdeeld in zware commerciële, lichte commerciële en personenauto’s.

Op basis van de voortstuwing van voertuigen is de wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s gefragmenteerd in ICE-voertuigen en elektrische voertuigen.

Vraag om een geweldige korting: 

 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10444

Automotive Semiconductor Market Regionale analyse

De wereldwijde markt voor halfgeleiders voor auto’s wordt geanalyseerd in vijf kritieke regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio in het beoordelingstijdperk de leidende positie zal innemen op de wereldmarkt voor halfgeleiders voor auto’s. De regio heeft Mexico, Canada en de VS als de belangrijkste groeibijdragers. De aanwezigheid van de toonaangevende marktspelers in de regio wordt beschouwd als de belangrijkste parameter die de regionale marktgroei ondersteunt. Deze spelers omvatten Chevrolet Motor Company, General Motors, Ford Motor Company en Toyota Motor Corporation.

De aziatisch-pacifische regionale markt voor halfgeleiders voor auto’s zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien gedurende de beoordelingsperiode. De regio bestaat uit toonaangevende groeifactoren zoals Japan, India en China. De regio is onlangs getuige geweest van een toename van de vraag naar halfgeleiders voor auto’s. Buitenlandse organisaties richten hun productiefaciliteiten op en werken samen met lokale bedrijven voorjoint ventures, gezien de beschikbaarheid van goedkope arbeidskrachten. Bovendien wordt verwacht dat vitale overheidsinitiatieven de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zullen katalyseren.

Automotive Semiconductor Markt Concurrentieanalyse

De wereldwijde markt voor halfgeleiders voor de auto-industrie staat bekend om een solide en concurrerend landschap. Spelers over de hele wereld implementeren verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, partnerschappen, productlanceringen, enz. Bovendien richten ze zich steeds meer op onderzoeksontwikkelingsactiviteiten om innovatieve en geavanceerde producten te lanceren. De catalogus voor prominente deelnemers in de automobielhalfgeleiders omvat spelers zoals Analog Devices, Toshiba, ON Semiconductor, Robert Bosch GmbH, Infineon Technologies, NXP Semiconductors, ROHM, Texas Instruments, STMicroelectronics, Renesas Electronics, onder verschillende anderen.

Chat met een expert: 

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10444

Automotive Semiconductor Market Nieuws:

In recent nieuws kondigde NXP Semiconductors een samenwerking aan met Tesla om chips te leveren voor hun elektrische voertuigen. Deze samenwerking zal naar verwachting nxp’s positie als toonaangevende leverancier van automotive halfgeleiders verder versterken.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Semiconductor Market Research Report 2023,Automotive Semiconductor Market Growth Analysis and Forecast 2030