header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Buitenmeubelmarkt om toekomstige groei, statistieken, groeivoorspelling en voorspelling 2023-2030 te stimuleren

Feb 14, 2023 6:00 PM ET

Outdoor Meubelen Markt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 18,4 miljard. De markt voor buitenmeubilair zal naar verwachting groeien van USD 19,5 miljard in 2022 tot USD 29,32 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Als gevolg van badplaatsen en de daaropvolgende wereldwijde toeristische boom, is er een groeiende vraag naar zitplaatsen buiten. De toegenomen investeringen in infrastructuur in de regio zullen de groei van de markt voor tuinmeubilair in de komende jaren versterken.

Marktsegmentatie:

De markt voor buitenmeubilair is onderverdeeld in segmenten op basis van materiaal, producttype, eindgebruiker en geografische locatie. De markt voor tuinmeubelen is onderverdeeld in textiel, plastic, metaal, hout en andere segmenten op basis van materiaal. Tafels, zittenensembles, eetensembles, stoelen en andere items zijn opgenomen in de op producttypen gebaseerde segmentatie van de buitenmeubelindustrie. De markt voor buitenmeubilair is onderverdeeld in residentiële en commerciële categorieën op basis van de eindgebruiker. De markt voor tuinmeubelen is onderverdeeld in segmenten op basis van de volgende geografische gebieden: Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika en Zuid-Amerika.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2077

Regionale analyse:

De markt voor tuinmeubelen is op regionaal niveau onderzocht in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika en Zuid-Amerika. De Noord-Amerikaanse regio, die in 2018 het grootste marktaandeel bezat, zal naar verwachting in de loop van het prognosejaar het hoogste groeipercentage doormaken. De regio is een belangrijke gebruiker van tuinmeubilair, wat de internationale reputatie van de regio ten goede komt. Door de projectieperiode zal Azië-Pacific de grootste opkomende markt voor tuinmeubelen zijn. De belangrijke variabelen die de marktontwikkeling in het gebied beïnvloeden, zijn de opkomende landen zoals India en China, evenals het toenemende toerisme in APAC-landen zoals Maleisië, Thailand en Singapore. De uitbreiding van de regionale markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk worden beïnvloed door de introductie van grote fabrikanten die hun diensten aanbieden in landen als China en India. China’s markt voor buitenmeubilair, die snel groeit, zal naar verwachting de toekomstige ontwikkeling in de APAC-regio stimuleren. Volgens schattingen zullen de badplaatsen en hotels in de regio helpen bij de groei van de markt. Volgens schattingen zal de grotere winstgevendheid van deze sectoren aantrekkelijke groeimogelijkheden bieden. Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië en Dubai zullen belangrijke concurrenten op de markt worden als gevolg van de lucratieve toeristische sector en veelbelovende sites vanuit een toeristisch perspectief.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2077

Belangrijkste spelers:

AGIO International Company LTD, Brown Jordan International, Century Furniture LLC, Inter IKEA Systems B.V., Kimball International Inc., EMU Group S.P.A., DEDON The Home Depot Inc., Haworth Inc., UNOPIU Hartman UK, PLAISIR Du JARDIN Ltd., IKEA en Royal BOTANIA NV

Vergelijkbaar rapport

Fiber Cement Board Markt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiber-cement-board-market-8261

GVK Buizen Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/grp-pipes-market-8262

Rupsgraafmachine Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/crawler-excavator-market-8533

Rubberen band portaalkraan markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-tyre-gantry-crane-market-8636

Heavy-Duty Verreiker Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/heavy-duty-telehandler-machines-market-10870

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze CookedOnderzoeksrapport (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Outdoor Furniture,Outdoor Furniture Market,Furniture Market