header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor defensie-cyberbeveiliging zal naar verwachting met USD 28,53 miljard toenemen bij een CAGR van 10,51% -2030

Feb 14, 2023 3:45 PM ET

Defensie Cybersecurity Marktonderzoek Toekomstinzichten

Defense Cybersecurity Market zal naar verwachting USD 28,53 miljard groeien bij een CAGR van 10,51% in 2020-2030

  De uitbreiding van de markt voor netwerkveiligheid op dit gebied in de afgelopen tien jaar is gedreven door de toegenomen acceptatie van machine-to-machine-vooruitgang in de luchtvaartsector en de focus van door de staat gerunde overheden op het verbeteren van digitale bescherming om digitale psychologische oorlogsvoering tegen te gaan.

Om digitale aanvallen op militaire programmeerkaders te voorkomen, zijn de beveiligingsbedrijven, waaronder BAE Systems PLC, General Dynamics Corporation en Finmeccanica S.p.A., gericht op het ontwikkelen van netwerkbeveiligingsregelingen. Dit toont de groeiende vraag vanuit de sector.

Belangrijkste spelers :

Airbus SAS (Nederland), Aselsan AS (Turkije), BAE Systems plc (VK), Booz Allen Hamilton Inc. (VS), Cisco Systems Inc. (VS), DXC Technology Company (VS), IBM Corporation (VS), Intel Corporation (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), Raytheon Company (VS), SecureWorks Corp. (VS), Thales Group (Frankrijk), The Boeing Company (VS), Verizon Communications (VS) zijn de belangrijkste bedrijven op de markt.

 Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8780

Marktsegmentatie :

Het grootste deel van de taart wordt vertegenwoordigd door de prognose voor de defensie-cyberbeveiligingsmarkt, die naar verwachting ook de hoogste CAGR zal zien tijdens de referentieperiode. Dit is een gevolg van de groeiende wereldwijde interesse in netwerkbeveiligingsregelingen, zoals de leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het bewustzijn en de reactie op bedreigingen, de raad die verantwoordelijk is voor beveiliging en kwetsbaarheid, de leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het coördineren van bedreigingen en de tactische verenigingen die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de beveiliging.

Administratie, professionele administraties en beheerde administraties zijn opgenomen in de sectie assistentie. Het stuk met betrekking tot toezichtsadministraties was het aanbod van 2018 met de hoogste prijs. Het grootste deel van de IT-behoeften van een organisatie wordt vaak gedekt door gecontroleerde administraties, die meestal in uitvoering zijn.

In 2018 werd de markt voor beschermingsnetwerkveiligheid ingehaald door de sector in de wereldwijde trends op het gebied van defensiecyberbeveiliging, gecategoriseerd naar implementatie, on-premise. De groei van het segment zal naar verwachting worden aangedreven door het groeiende gebruik van on-premise oplossingen voor het bewaken en besturen van een verscheidenheid aan verdedigingssystemen, waaronder kennis, verkenning, tracking, raketten en vuurbeheersing, onder anderen. Cloud, Tijdens de verwachte periode van 2019 tot 2025 wordt verwacht dat de sectie meer groei zal doormaken. Dit is het gevolg van het feit dat tactische kantoren over de hele wereld het cloudgebaseerde framework steeds vaker adopteren.

Regionale analyse :

De markt voor beveiligde netwerken wordt gedomineerd door Noord-Amerika. Vanwege prominente spelers zoals Booz Allen Hamilton Inc., Cisco Systems Inc., Intel Corporation, Raytheon Company en SecureWorks Corporation en hun aanzienlijke investeringen in het verbeteren van geavanceerde netwerkbeveiligingsregelingen, wordt verwacht dat deze trend zich gedurende het tijdsbestek van de meter zal voortzetten.

De tactische vereniging in Europa’s groeiende acceptatie van geavanceerde kaders voor het uitvoeren van inlichtingen-, observatie- en bewakingsmissies zal naar verwachting de interesse in online beschermingsmaatregelen in de loop van de enquêteperiode behouden. Gedurende het voorspelde tijdsbestek wordt verwacht dat de markt in deze regio zal groeien met een hoge CAGR. Groeiende angstcampagnes en toenemend gebruik van bescherming in landen als Australië, China, Indonesië en India stuwen de groei van de markt in het gebied.

De marktgroei in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door de toename van de beschermingsconsumptie door landen als Saoedi-Arabië, de VAE en Israël. Om aan de vraag naar netwerkbeschermingsmaatregelen te voldoen, is er een toename van het gebruik van UAV’s in Latijns-Amerika voor het verzamelen van inlichtingen over drugshandel en extremistische organisaties, het observeren van ontbossing en het controleren van illegale verplaatsingen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/defense-cybersecurity-market-8780

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Defense Cybersecurity Market,Defense Cybersecurity Market Size,Defense Cybersecurity Market Share,Defense Cybersecurity Market Trend,Defense Cybersecurity Market Growth,Defense Cybersecurity Market Insights,Defense Cybersecurity Market Outlook,Defense Cybersecurity Industry