header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Discrete Semiconductor Markttrends en -omvang zullen groeien met een waarde van USD 56,2 miljard in 2030 | Toenemende behoefte aan energierijke en energiezuinige apparaten

Feb 14, 2023 3:10 PM ET

Discrete Semiconductor Marktinzichten

De wereldwijde discrete halfgeleidermarkt zal naar verwachting stijgen van USD 21,63 miljard in 2022 tot USD 56,2 miljard Bij een CAGR van 5,20% in 2030. Elektronische fabrikanten zijn op zoek naar onderdelen die snel, klein en in staat zijn om de productie-efficiëntie te verhogen, wat het marktaandeel van Discrete Semiconductor zal vergroten. Discrete onderdelen, waaronder diodes, transistors, thyristors en modules, worden gebruikt om aan deze eisen te voldoen. De vraag naar en omzet uit discrete halfgeleiders zal waarschijnlijk worden aangedreven door factoren zoals beveiliging, automatisering, solid-state verlichting, transport en energiebeheer in industriële componenten en veiligheid, infotainment, navigatie en brandstofefficiëntie in auto-en industriële componenten. Een geïsoleerde gate bipolaire transistor (IGBT) is bijvoorbeeld een cruciaal onderdeel van het EV-vermogenselektronicasysteem. Er wordt verwacht dat er veel vraag zal zijn naar IGBT’s vanwege de toename van de ev-verkoop wereldwijd. Het IEA voorspelt dat er in 2021 wereldwijd 6,6 miljoen elektrische auto’s worden verkocht. 9% van alle nieuw verkochte auto’s wereldwijd waren elektrische auto’s.

De discrete halfgeleidermarktgrootte en het discrete halfgeleiderindustrieaandeel worden gedreven door de toenemende behoefte aan apparaten met een hoog energiegehalte en een laag vermogen. De markt groeit ook als gevolg van de groeiende vraag naar MOSFET’s en IGBT’s in elektronica en auto’s. Als gevolg hiervan is de groeiende behoefte van de consumentenelektronica en de auto-industrie aan discrete halfgeleiders een belangrijke factor die de marktgroei stimuleert. Om hun consumenten betere producten te bieden, geven consumentenelektronicabedrijven veel uit aan R&D. Dit zal naar verwachting een impact hebben op de discrete halfgeleiderindustrie gedurende het verwachte tijdsbestek. De behoefte aan groene energieopwekking, aangedreven door discrete halfgeleidermarktspelers, zal naar verwachting ook de expansie van de markt in de komende jaren stimuleren.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8597

Belangrijkste spelers:

  • Eaton Corporation PLC (Ierland),
  • ABB Ltd (Zwitserland),
  • On Semiconductor Corporation (Verenigde Staten),
  • Infineon Technologies AG (Duitsland),
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland),
  • Toshiba Electronic (Japan),
  • NXP Semiconductors NV (Nederland),
  • Diodes Incorporated (VS),
  • Nexperia BV (Nederland),
  • Qualcomm Incorporated (Verenigde Staten),
  • D3 Semiconductor LLC (Verenigde Staten),
  • Toshiba (Taiwan)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/discrete-semiconductor-market-8597 ophalen

Discrete Semiconductor Markt Regionale Analyse:

Het gebied Azië-Pacific domineert de markt voor discrete halfgeleiders vanwege de belangrijke halfgeleiderindustrieën in China, Taiwan, Zuid-Korea en India. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting een aanzienlijk deel van deze markt hebben vanwege de voortdurende ontwikkeling van op AI gebaseerde halfgeleiders en de voortdurende behoefte aan halfgeleiders uit de auto-industrie. Noord-Amerika is een van de belangrijkste markten vanwege de enorme automobiel- en andere discrete halfgeleider-eisende sectoren in de regio. Onder de bedrijven die in het gebied zijn gevestigd, zijn On Semiconductor Corporation, Diodes Incorporated en D3 Semiconductor LLC. De in de Verenigde Staten gevestigde fabrikant van onderscheidende discrete halfgeleideroplossingen, Central Semiconductor Corp., onthulde onlangs zijn nieuwe Silicon Carbide (SIC) Schottky Rectifier-lijn. Deze apparaten zijn ontworpen voor toepassingen met hoge temperaturen en zijn verkrijgbaar in 650V en 1200V, met stroombereiken van 2A en 50A voor 1.200V-apparaten en 4A tot 30A voor 650V-apparaten.

Discrete Semiconductor Marktsegmentatie:

Tijdens de prognoseperiode voor de Discrete Semiconductor Market is de markt verdeeld in een aantal verschillende segmenten, die naar verwachting elk zullen bijdragen aan het bereiken van de grootst mogelijke CAGR door de markt. De toonaangevende bedrijven in de discrete halfgeleiderindustrie hebben ook bijgedragen aan de segmentatie, die als volgt kan worden onderverdeeld:

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8597

Discrete halfgeleidermarkt, per type: diodes, gelijkrichters voor algemeen gebruik, snelle gelijkrichters, schakeldioden, zenerdioden, ESD-beschermingsdiodes, diodes met variabele capaciteit, transistors, MOSFET, IGBT, bipolaire transistors,Thyristors, en modules, Discrete Halfgeleider industrie, Per type: Switching diodes, Zener diodes, ESD bescherming di

De discrete halfgeleiderindustrie, onderverdeeld in zijn eindgebruikers: automotive, consumentenelektronica, communicatie, industrieel en anderen.

Lees meer artikelen-

Image Signal Processor Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030          

Infrarood Sensor Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030           

Bluetooth IC-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030   

Industriële Controllers Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

LED Drivers Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030   

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Discrete Semiconductor Market,Discrete Semiconductor Market Size,Discrete Semiconductor Market Share,Discrete Semiconductor Market Trends,Discrete Semiconductor Market Growth,Discrete Semiconductor Industry,Discrete Semiconductor Market Analysis,Discrete Semiconductor Market Research,Discrete Semiconductor Market Reports