header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten voor elektrische motorfietsen 2023, industrieaandeel, vraagdrijvers, grootte, regionale analyse, topfabrikanten, segmenten, wereldwijde trends en voorspelling 2030

Feb 14, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek naar elektrische motorfietsen en scooters zal een waarde van 17,21 miljard registreren met een CAGR van 11,90% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2030. In 2021 werd de markt gewaardeerd op USD 7 miljard.

Elektrische motorfiets Marktoverzicht

Elektrische motorfietsen markt  zijn tweewielige motorfietsen waarvan de kracht wordt opgewekt door een motor die elektriciteit gebruikt in transportbrandstof. Elektrisch aangedreven tweewielers laten zich zien als de elektrisch aangedreven tweewieler. Een motor en een batterij worden in de cyclus geïnstalleerd om de elektriciteit op te slaan en te transformeren.

Elektrische motorfietsen worden ook wel e-bikes genoemd en zijn verkrijgbaar van verschillende soorten. De groeiende technologische vooruitgang in motoren en managementsystemen verhoogt de groei van de markt. De vraag naar milieuvriendelijke producten en fietsen met minder vervuiling stuwt de markt voor elektrische motorfietsen.

Marktgrootte 2021

USD 7,00 miljard

Marktgrootte 2022

USD 7,83 miljard

Marktgrootte 2030

USD 17,21 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

11.90% (2022-2030)

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8136

De groeiende bevolking en de daling van de kosten van elektrische scooters zullen de markt in de prognoseperiode stimuleren. Kostenefficiënt onderhoud en hoge efficiëntie drijven de markt. Overheidsinitiatieven voor duurzame groei en de aanwezigheid van OEM vormen veel nieuwe kansen voor de markt. Verbeteringen zoals compact formaat, verminderd motorgewicht, betere acceleratie, snelle handling, enz., Hebben elektrische motorfietsen verhoogd.

De motorfietsen zijn bestand tegen de harde wind en de beschikbaarheid van een hogere ladingopslag zijn enkele van de groeifactoren van de markt. Door de shutdown door de overheid daalden de verkoop en de productie. De fabrieken gingen dicht en het sluiten van productie-eenheden om de spread te beperken had een negatieve valkuil voor de markt. Het marktscenario verbetert met de heropening van de auto-industrie, die verwacht dat de markt zijn groei zal herwinnen. De hoge initiële kosten en minder snelheid en bereik van elektrische voertuigen belemmeren de groei van de markt voor elektrische motorfietsen. Beperkte batterijcapaciteit en een tekort aan laadinfrastructuur in veel gebieden vormen een uitdaging voor de groeimarkt.

Elektrische motorfiets Marktsegmentatie

De markt is gesegmenteerd in batterijtype, voertuigbereik, op spanning; op basis van het voertuigbereiksegment is de markt gesegmenteerd in Onder 75 Mijl, 75-100 Mijl en Boven 100 Mijl. Per batterijtype is de markt opgesplitst in Li-ion, Loodzuur en Nikkelmetaalhydride. De markt voor elektrische motorfietsen is verdeeld in Onder 24 Volt, 24-48 volt, 48-60 volt en Boven 60 volt door het spanningssegment. Consumenten gebruiken de 48 Volt-batterij omdat de 48 Volt motorfietsen een groot batterijbereik biedt dat constant opladen van de batterij voorkomt.

Elektrische motorfiets Markt Regionale analyse

De markt voor elektrische motorfietsen wordt bestudeerd in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. De regio Azië-Pacific heeft het marktaandeel. Het zal blijven groeien in de prognoseperiode, omdat de regering van de regio betrokken is bij het maken van efficiënte groene voertuigen voor de beheersing van de toenemende luchtvervuiling. De dalende prijs van auto’s, de toenemende bevolking en de verbetering van de verkeerscongestie zorgen ervoor dat de regio de markt domineert. De aanwezigheid van high-end marktspelers in de regio Noord-Amerika en Europa zorgt ervoor dat de regio voortdurend groeit. Er worden meer snellaadstations gebouwd en de verschuiving naar elektrische motorfietsen stuwt het totale marktaandeel en de markt stijgt wereldwijd.

Vraag om geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8136

Nieuws uit de branche

Een nieuw bedrijf voor elektrische motorfietsen, livewire, streeft naar een verkoop van 1 lakh in 2026.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2.Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Technologische trends

  1. Wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen, per voertuigbereik

5.1. Inleiding

5.2. Minder dan 75 mijlen

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

5.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

5.3. 75-100 mijlen

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

5.3.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2022-2030

5.4. Meer dan 100 mijl

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2022-2030

…Voortgezet.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-motorcycles-market-8136

Blader door meer rapport

Batterijbeheersysteem voor EV’s Markt

Markt voor elektrische opladers aan boord

Automotive PCB Markt

Batterijbeheersysteem voor EV’s Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com