header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Semiconductor Bonding Market Size zal naar verwachting een CAGR van 3,11% registreren tegen 2030 | Groeiende acceptatie van matrijstechnologie in IoT-apparaten

Feb 14, 2023 3:07 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde Semiconductor Bonding Market naar verwachting een CAGR van 3,11% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 0,89 miljard in 2030.

Een aanzienlijk deel van het Internet of Things (IoT) -veld vereist functies die vergelijkbaar zijn met de gestapelde matrijstechnologie. De stapelmatrijs vermindert de totale grootte van het uiteindelijke ontwerp. Handheld elektronische apparaten zijn een van de belangrijkste oorzaken van de wijdverspreide toepassing van de gestapelde matrijsmethode. Als gevolg hiervan is de groeiende behoefte aan halfgeleiderbindingsoplossingen de schuld van de groeiende acceptatie van matrijstechnologie in IoT-apparaten. Bovendien bevorderen de komst van industrie 4.0 en de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie in de auto-industrie nieuwe marktontwikkelingen sterk. Het ontwikkelen van technologieën zoals adaptieve cruise control, verbeterde rijhulpsystemen en andere zullen de groei van de wereldwijde markt voor halfgeleiderbinding ondersteunen.

Download een PDF-voorbeeld van de Semiconductor Bonding Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10738

Belangrijkste spelers op de markt voor halfgeleiderbinding

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • ASMPT, Panasonic Corporation
  • Fasford Technology Co, Ltd
  • SHINKAWA Electric Co, Ltd
  • SUSS MicroTec SE, EV Groep (EVG)
  • Kulicke en Soffa Industries
  • Palomar Technologies, Shibuara Mechatronics Corporation
  • TDK Corporatie
  • Tokyo Electron Limited
  • Mitsubishi Heavy Industries, Ltd
  • Mycronic Groep
  • Intel Corporation
  • Sky Water Technologie
  • Tessera Technologies, Inc

Krijg volledige rapportdetails van de semiconductor bonding markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-bonding-market-10738

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor halfgeleiderbinding in 20201. omdat geheugenchips steeds vaker nodig zijn in elektronische componenten. Er is een toenemende behoefte aan technologische ontwikkelingen in de autosector, zoals de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s en geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een enorme groei laten zien in de markt voor halfgeleiderbinding. Bovendien bevorderen de komst van industrie 4.0 en de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie in de auto-industrie nieuwe marktontwikkelingen sterk.

Marktsegmentatie van halfgeleiderbindingen

De wereldwijde halfgeleiderbindingsmarkt is gesegmenteerd in type, procestype, bindingstechnologie en toepassing.

Op basis van type is de halfgeleiderbindingsmarkt onderverdeeld in die bonders, wafer bonders en flip chip bonders. Het wafer bonder segment was goed voor het grootste aandeel van de halfgeleider bonding markt in 2021. Waferbinding wordt steeds vaker gebruikt in silicon-on-insulator (SOI) apparaten, op silicium gebaseerde sensoren, actuatoren en optische apparaten. Wafer bonding technologie biedt verschillende voordelen, waaronder het voorkomen van oppervlaktebellen en verschillende bindingsstoffen en het gebruik van een verdunningsmethode voor de slimme snijprocedure.

De markt is gesegmenteerd op basis van procestype in die-to-die bonding, die-to-wafer bonding en wafer-to-wafer bonding. Het segment Die to water was in 2021 goed voor een enorm omzetaandeel. Die-to-wafer bonding is een toegestane aanpak om de implementatie van 3D/heterogene integratie te versnellen en nieuwe generaties apparatuur te produceren met overmatige bandbreedte, prestaties en koffie-energieverbruik.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10738

Op basis van bindingstechnologie is de halfgeleiderbindingsmarkt opgesplitst in die bonding-technologie, eutectische die bonding, epoxy die bonding, epoxy die bonding, flip chip attachment, hybrid bonding (voor 3D NAND), wafer bonding technologie, direct wafer bonding, anodische wafer bonding en anderen. Het segment die bonding-technologie was in 2021 goed voor het gezondste omzetaandeel in de markt voor halfgeleiderbinding. Die bonding is een productietechniek die wordt toegepast op het verpakken van halfgeleiders. Het is ook bekend als “die to attach” of “die placement”, en het houdt in dat een matrijs (of chip) aan een stof of verpakking wordt bevestigd met behulp van lijm of een sinter.

Op basis van toepassing is de markt verdeeld in RF-apparaten, Mems And-sensoren, cmos-beeldsensoren, LED en 3D NAND. LED-segment goed voor het grootste omzetaandeel in2021 in de markt voor halfgeleiderbinding. Wanneer een elektrische stroom door een Light Emitting Diode (LED) stroomt, ook wel een LED genoemd, zendt deze licht uit. Dit wordt bereikt door p-type halfgeleidergaten opnieuw samen te stellen met n-type elektronendichtheid om licht te genereren. De absorptierand van het halfgeleiderobject bepaalt de golflengte van het licht.

Gerelateerde rapporten:

Internet Radio Markt Omzet, analyse van belangrijke leveranciers, toekomstige trends en marktgroei

Interactieve advertentiemarkt Kansen, belangrijkste spelers, toekomstplannen en regionale prognose 2030          

Draagbare Gaming Console Markt Kansen, analyse, groeifactoren, nieuwste innovaties en voorspelling 2030 

Micro Display Markt Onderzoeksstudie, omzet, belangrijkste spelers, groeifactoren, trends en voorspelling 2030       

Markt voor digitale nutsvoorzieningen Trends, belangrijkste leveranciers, segmentatie, regionaal overzicht en prognose 2030             

Super Condensatoren Markt Segmenten, aankomende kansen, trends en marktvooruitzichten 2030  

Filmcondensatormarkt  Diepgaande analyse van de nieuwste trend, huidige status en inzichtgestuurde transformatie          

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Semiconductor Bonding Market,Semiconductor Bonding Market Size,Semiconductor Bonding Market Share,Semiconductor Bonding Market Reports,Semiconductor Bonding Market Trends,Semiconductor Bonding Market Growth,Semiconductor Bonding Market Analysis,Semiconductor Bonding Market Research,Semiconductor Bonding Industry