header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Hospital Market Analysis, Trends, Scope en Industry Size zullen usd 77.299,60 miljoen groeien bij een CAGR van 23,65% in 2026 | Allengers Groepen, Qualcomm Life

Feb 14, 2023 3:18 PM ET

Smart Hospital Marktinzichten:

Samen met de behoefte aan AI en machine learning, wordt verwacht dat de vraag naar IoT de uitbreiding van de Smart Hospital Market zal bevorderen. De hoge kosten van verbonden apparaten zouden, zoals analisten hadden voorspeld, een nadelige invloed hebben op de prestaties van de markt van 2019 tot 2026. De markt zal tijdens de prognoseperiode worden ondersteund door de vraag naar kunstmatige intelligentie en machine learning, evenals de behoefte aan redelijk geprijsde medische diensten. Aan de andere kant zal het risico van cyberaanvallen een uitdaging vormen voor intelligente, in de gezondheidszorg gevestigde organisaties die actief zijn op de wereldwijde markt voor slimme ziekenhuizen.

Meer dan 37% van de Amerikanen, volgens een recent onderzoek, gebruikt vaak internet en mobiele applicaties. Als gevolg hiervan hebben degenen die momenteel dergelijke technologieën gebruiken toegang tot efficiënte medische servicegerelateerde oplossingen dankzij de integratie van technologie. Daarnaast investeren Amerikaanse overheidsorganisaties meer geld in de gezondheidszorg, waardoor de Smart Hospital-markt groeit.

Ontvang een gratis Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4505

Smart Hospital Market Belangrijkste spelers:

  • Allengers Groepen
  • Qualcomm Leven
  • Siemens Healthineers
  • Mckesson Corporation
  • Cerner Corporatie
  • Adhere Tech
  • Medtronic NV.
  • Koninklijke Philips N.V.
  • GE Gezondheidszorg
  • Honeywell Life Care-oplossingen

Regionale analyse:

Naast de rest van de wereld zijn slimme, op gezondheidszorg gebaseerde bedrijven actief in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Voor regionale markten zal de beschikbaarheid van effectieve communicatie een cruciale groeimotor zijn. Het ontbreken van een goed ontwikkelde infrastructuur zal echter een gevaar blijken te zijn. Elk van deze geografische markten wordt onderzocht in het onderzoek voor de prognoseperiode van 2019 tot 2026. Beginnend met Noord-Amerika, zijn de lokale markt en intelligente op gezondheidszorg gebaseerde bedrijven verspreid over de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Van 2019 tot 2026 zal het gebrek aan vraag van ontwikkelingslanden een belangrijk obstakel blijken te zijn.

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-hospital-market-4505 ophalen

Regionale markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland vormen een deel van de Europese markt die in het onderzoek wordt behandeld. Volgens de enquête zullen zowel technologische vooruitgang als de behoefte van consumenten aan beter comfort het bedrijf in de regio helpen. In dezelfde geest zijn India, Japan, China en andere landen opgenomen in de segmentanalyse van de slimme gezondheidszorgsector voor de regio Azië-Pacific. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opgenomen in het onderzoeksrapport voor de wereldmarkt van de Smart Hospital Market.

Smart Hospital Marktsegmentatie:

Als gevolg van stijgende niveaus van besteedbaar inkomen en industrialisatie, heeft de slimme gezondheidszorgsector een groei doorgemaakt in toepassings- en typesegmenten. Analisten hebben de toepassing en het type verder onderverdeeld in een toepassing op basis van superspecialisatie, gespecialiseerde en algemene diensten om de markt te onderzoeken. De markt is verder onderverdeeld in type, waaronder poliklinische waakzaamheid, medisch beheer op afstand, medische hulp, verbonden beeldvorming, kliniekworkflow en elektronisch patiëntendossier.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4505

Slimme, in de gezondheidszorg gevestigde bedrijven kunnen leren van de segmentale studie in dit rapport hoe de industrie zal worden uitgedaagd door hoge servicekosten van 2019 tot 2026 en belangrijke groeifactoren, waaronder de veranderende voorkeuren van consumenten. Volgens experts die het Smart Hospital Market Report citeren, zijn het toenemende bewustzijn van de consument en de stijgende vraag vanuit meerdere branches twee van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op bedrijven die zich richten op slimme gezondheidszorg. Maar het rapport merkt ook op dat bedrijven in de slimme gezondheidszorg tot 2026 aanzienlijke bedreigingen zullen ondervinden van dure implementatie- en onderhoudskosten en een tekort aan competente arbeidskrachten.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

ToegangscontroleMarktonderzoek, Per technologie, Per toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, verticals – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, per proces, per bedrijf, per type, per industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Hospital Market,Smart Hospital Market Size,Smart Hospital Market Share,Smart Hospital Market Analysis,Smart Hospital Market Trends,Smart Hospital Market Growth,Smart Hospital Industry,Smart Hospital Market Insights,Smart Hospital Market Outlook,Smart Hospital Market Research,Smart Hospital Market Reports