header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smartphonemarkt geschat op USD 978,2 miljard in 2030 | Toenemende bevolking technische aanpak

Feb 14, 2023 2:23 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde smartphonemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,8% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 978,2 miljard in 2030.

De smartphonemarkt breidt zich uit als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen, de uitbreiding van de telecominfrastructuur, de komst van smartphones gericht op betaalbaarheid en toegenomen productlanceringen. De smartphonemarkt is voortdurend aan het uitbreiden in termen van modellen en grootte. Naar verwachting zal 40% van de mensen in 2021 een smartphone bezitten. Het aantal smartphone-abonnementen wereldwijd overschrijdt nu zes miljard, en Ericsson voorspelt dat dat cijfer de komende jaren met enkele honderden miljoenen meer zal toenemen. De landen met de meeste smartphonegebruikers zijn China, India en de Verenigde Staten. Het evenwicht tussen vraag en aanbod op de smartphonemarkt is ernstig verstoord door de uitbraak van Covid-19. Als gevolg van wijdverspreide lockdowns, vertraagde zendingen en belemmerde ontwikkeling van goederen van de volgende generatie, is de smartphone-industrie negatief beïnvloed. China is de wereldwijde productiehub voor de meeste van deze apparaten en componenten. Bovendien heeft de natie zijn toegang tot arbeid, leveranciers en logistieke netwerken afgesneden. Bovendien is er een afname van de vraag van consumenten naar smartphones, met name in de premiummarkt, als gevolg van de neiging van consumenten om minder uit te geven aan luxe artikelen en meer aan benodigdheden als gevolg van de pandemie.

PDF-Sample@  ophalen

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8165

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Samsung
  • Elektronica Co, Ltd
  • Vivo Communicatie Technologie Co Ltd
  • Apple Inc
  • Lenovo Groep Limited
  • ZTE Corporatie
  • Huawei Technologies Co, Ltd
  • TCL Communication Technology Holdings Beperkt
  • LG Electronics Inc
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 978,2 miljard

  Groei:

  CAGR van 6,8% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Ontvang volledige rapportdetails van de smartphonemarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smartphone-market-8165

Regionale analyse van de smartphonemarkt

Azië-Pacific domineerde de markt voor de smartphone in 2021. De stijgende vraag vanuit de ontwikkelingslanden in de regio, waaronder India en Indonesië, waar mobiele telefoons steeds meer doordringen in de landelijke gebieden terwijl lokale overheden aandringen op een digitale en mobiele economie, zal naar verwachting de belangrijkste aanjager zijn van de smartphonemarkt op instapniveau. Het belangrijkste programma van de Indiase overheid, Digital India, heeft bijvoorbeeld tot doel van het land een samenleving te maken waar iedereen toegang heeft tot internet. De PLI-regeling, die gedurende vijf jaar een stimulans van 6-4% toekende voor extra verkoop van gefabriceerde apparaten in de periode 2019-2020, werd ook door India geïntroduceerd. Om in aanmerking te komen voor de incentives, moesten high-end internationale fabrikanten van mobiele telefoons – degenen die handsets bouwen die meer dan $ 200 kosten – producten ter waarde van INR 400 miljoen verkopen in 2020-21. Deze overheidsprogramma’s moeten de smartphonemarkt van het land vergroten. Azië-Pacific is een van de belangrijkste smartphonemarkten, grotendeels vanwege de snelgroeiende telecomindustrie en het grote gebruikersbestand. Bovendien geeft het gebied meer geld uit aan het mobiele netwerk. De binnenlandse telecommarkt zal waarschijnlijk de regionale markt stimuleren en landen als India, Japan, Australië, Singapore en Zuid-Korea geven steeds meer uit aan de groei.

Een van de betrouwbaardere markten is Noord-Amerika, wat de reparatie-inspanningen voor handsets kan stimuleren. De belangrijkste marktspelers, waaronder Apple, Inc., Samsung en Huawei Device Co., Ltd., leggen sterk de nadruk op productuitbreiding in Heel Canada, waardoor de aanwezigheid op de markt is toegenomen. Huawei Device Co., Ltd. beweerde bijvoorbeeld in november 2021 dat het bedrijf zal vrijgevenmobiele apparaten in heel Canada om klanten verbeterde diensten te bieden.

Marktsegmentatie van smartphones

De wereldwijde smartphonemarkt is gesegmenteerd in besturingssystemen en distributiekanalen.

Check Korting @

 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8165

Op basis van het besturingssysteem is de markt gesegmenteerd in Android, iOS, Windows, Blackberry-besturingssystemen en andere (Sailfish, Tizen en Ubuntu). De sector van de Android-besturingssystemen domineerde de wereldmarkt in 2021. De iOS-markt daarentegen zal naar verwachting groeien met een snellere CAGR van 2022 tot 2030. De groei van de productie en de vraag naar budgetvriendelijke Android mobiele telefoons is verantwoordelijk voor de uitbreiding van de Android-markt. De markt voor iOS wordt gedreven door de toenemende neiging van consumenten voor high-end smartphones en de verwachting is dat de sector zich de komende jaren aanzienlijk zal ontwikkelen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in OEM, retailers en e-commerce. In 2020 domineerde de categorie e-commerce de markt. Het idee van thuiswerken en verbeterde online winkelmogelijkheden versnellen de uitbreiding van de e-commerce-industrie. Bovendien moedigt het “M-commerce” -idee mensen aan om dingen te kopen en verkopen met behulp van hun mobiele telefoons als een soort online handel. Online verkoop wordt grotendeels gedaan via de e-commerce-industrie, wat de vraag stimuleert. Fabrikanten van originele apparatuur staan bekend als OEM’s. Ze ontwikkelen hun productievestigingen in de landen meestal onafhankelijk, zonder hulp van externe bronnen. Als gevolg hiervan neemt het aantal verkooppunten wereldwijd toe.

Gerelateerde rapporten:

Marktonderzoeksrapport voor postautomatiseringssystemen  – Wereldwijde prognose tot 2030     

Personal Emergency Response Systems (PERS) Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Kunstmatige Intelligentie (AI) Chipset Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030          

Robotic Process Automation voor smartphone manufacturing market Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030  

Gas Sensor Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030         

Slimme toiletmarkt Onderzoeksrapport – Prognose 2030  

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smartphone Market,Smartphone Market Size,Smartphone Market Share,Smartphone Market Analysis,Smartphone Market Trends,Smartphone Market Growth,Smartphone Market Insights,Smartphone Industry,Smartphone Market Research,Smartphone Market Reports