header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Building Information Modelling Market zal naar verwachting USD 25,61 miljard bereiken bij een CAGR van 14,9% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 15, 2023 9:00 AM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) staat de waardering “Building Information Modelling Market Analysis by Product (BIM Software, Training services, Project Management), Project Lifecycle (Pre-Construction, Construction and Operation), End-user (Architects) and By Industry — Forecast until 2030″ klaar om usd 18,42 miljard te bereiken in 2030, met een CAGR van 13,63% gedurende de prognoseperiode (2020-2030). 

Building Information Modelling Marktoverzicht

Building Information Modeling (BIM) verwijst naar een specifieke software die wordt gebruikt in verschillende stadia van implementatie en ontwerp van verschillende infrastructurele projecten. De BIM-markt biedt bouwadviseurs, architecten en ingenieurs extra middelen en hulpmiddelen voor het bouwen van themagebaseerde gebouwen op basis van abstract ontwerp. De behoefte aan blauwdrukken voor medische, elektrische en sanitaire ontwerpen in combinatie met de regelgeving om de markt voor het modelleren van bouwinformatie te implementeren. Bovendien kunnen flexibele toepassingen de groei van de BIM-markt de komende jaren stimuleren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2044

Building Information Modelling Market Report Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 25,61 miljard
Groei: CAGR van 14,9% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmenten voor modellering van bouwinformatie

Van alle componenten wordt verwacht dat het oplossingssegment het hoogste omzetaandeel zal vertegenwoordigen op de wereldwijde markt voor het modelleren van bouwinformatie gedurende het beoordelingstijdperk. De groei van het segment is voornamelijk te danken aan de groeiende acceptatie van BIM-oplossingen in de AEC-industrie. De meeste van deze bedrijven implementeren deze oplossingen om alle bouwprocessen zoals gegevensbeheer en inkoop te ondersteunen. Aan de andere kant zal het dienstensegment naar verwachting de hoogste CAGR registreren gedurende het beoordelingstijdsbestek. De groei van het segment wordt toegeschreven aan factoren zoals een toename van de acceptatie van diensten onder eindgebruikers en een groei van de vraag naar cloudgebaseerde gebouwinformatiemodelleringsdiensten.

BIM-marktdrivers

De wereldwijde markt voor het bouwen van informatiemodellering heeft de afgelopen jaren een enorme stijging van de groeisnelheid geregistreerd. Het belangrijke aspect dat een opleving van de groei van de markt veroorzaakt, is de snelle uitbreiding van de bouwsector over de hele wereld. Daarnaast nemen de overheden in verschillende landen initiatieven om organisaties aan te moedigen de BIM-markt te adopteren om middelen efficiënt te beheren gedurende het beoordelingstijdperk is een andere belangrijke parameter die de marktgroei ondersteunt. Bovendien kunnen de architecten en ingenieurs aangepaste projecten opstellen door enkele patronen van de bestaande sjablonen te variëren. Ook kunnen de tools die nodig zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van de geprojecteerde ook de groei van de markt gedurende het beoordelingstijdsbestek stimuleren. Bovendien zal de constante technologische evolutie waarschijnlijk lucratieve kansen bieden aan de spelers op de markt gedurende het beoordelingstijdsbestek.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor modellering van bouwinformatie:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-information-modelling-market-2044

Op basis van het implementatiemodel wordt verwacht dat het on-premise segment goed zal zijn voor het grootste omzetaandeel op de wereldwijde markt voor het bouwen van informatiemodellering gedurende het beoordelingstijdsbestek. De groei van het segment wordt toegeschreven aan de toename van zorgen over gegevensbeveiliging. Aan de andere kant zal het cloudsegment naar verwachting de hoogste CAGR noteren over het voorspelde tijdperk.

Building Information Modelling Markt Regionale Analyse 

De wereldwijde markt voor het modelleren van bouwinformatie wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika,Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de analyserapporten van MRFR wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de hoogste CAGR zal registreren op de wereldwijde markt voor het modelleren van bouwinformatie over het voorspelde tijdperk. De groei van de regionale markt wordt voornamelijk toegeschreven aan de snelle groei van de revitalisering van de vastgoed- en financiële sector in de hele regio. Bovendien is snelle industrialisatie een andere cruciale parameter die naar verwachting de groei van de regionale markt gedurende het beoordelingstijdsbestek zal stimuleren. Bovendien kan de lancering van het smart city-initiatief door de regionale overheden de groei van de markt de komende jaren stimuleren. Deze initiatieven richten zich vooral op de enorme planning van deze slimme steden.

Controleer op korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2044

Building Information Modelling Markt concurrentieanalyse

Dominante belangrijke spelers op de markt voor bouwinformatiemodellering zijn:

  •  TRIMBLE LTD
  •  AUTODESK INC
  •  PENTAGON OPLOSSING LTD.
  •  ASITE OPLOSSINGEN
  •  NEMETSCHEK SE
  •  AVEVA GROEP PLC
  •  ZESHOEKIGE AB
  •  BECK TECHNOLOGY LTD
  •  DASSAULT SYSTÈMES
  •  BENTLEY SYSTEMS OPGENOMEN

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Containers as a Service Marktonderzoeksrapport – Global Forecast 2027
https://www.marketresearchfuture.com/reports/containers-as-a-service-market-4611

Mobile Application Development Platform Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/containers-as-a-service-market-4611

Tokenization Marktonderzoeksrapport – Prognose 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/containers-as-a-service-market-4611

Online classified marktonderzoeksrapport en wereldwijde prognose tot 2030
https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-classified-market-7555

Contact
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Building Information Modelling Market,Building Information Modelling Market size,Building Information Modelling Market share,Building Information Modelling Market Growth