header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CRM-softwaremarkt groeit met een gestage CAGR van 12,7% tijdens de beoordelingsperiode tegen 2030

Feb 15, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde CRM-softwaremarkt naar verwachting een CAGR van 12,7% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 114,6 miljard in 2030.

Customer Relationship Management-software helpt bij het beheren, organiseren en bewaken van bedrijfsactiviteiten om de klanttevredenheid te verhogen. Het groeiende gebruik van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie en big data zal naar verwachting de vraag naar software stimuleren. Vanwege het gemak van toegang en integratie zal cloudgebaseerde CRM-software waarschijnlijk tractie krijgen. De COVID-19-epidemie had een grote impact op bedrijven over de hele wereld als gevolg van verstoringen in productie-eenheden, toeleveringsketens, toegankelijkheid van arbeid en personeel en de tijdelijke sluiting van grensoverschrijdende grenzen. Als gevolg hiervan pasten organisaties thuiswerkbeleid toe. Ondanks de sluiting begon een groot aantal bedrijven hun activiteiten vanaf afgelegen locaties. Bedrijven ervoeren echter een toenemende behoefte aan oplossingen voor klantenondersteuning om naadloze communicatie tussen werknemers en klanten mogelijk te maken.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4943

Bereik van crm-softwaremarktrapporten:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 114,6 miljard
Groei: CAGR van 12,7% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldwijde marktomvang domineren tijdens de prognoseperiode. De snel ontwikkelende bedrijven en het concurrentievermogen van serviceproviders zullen naar verwachting de vraag naar de software stimuleren. Bovendien draagt de groeiende installatie van geavanceerde technologieën zoals clothers5G en anderen bij aan een breed scala aan klantfavorietengegevens en real-time geschatte mogelijkheden.

Europa zal naar verwachting een belangrijke positie in de markt innemen. Het stijgende aantal kleine en middelgrote bedrijven in Europese landen zal naar verwachting de vraag naar software stimuleren om klantvoorkeuren en inzichten te verkrijgen.

De verwachting is dat Azië-Pacific snel zal groeien tijdens de geschatte periode. De CRM-markttrend is erg in trek vanwege de vraag in de detailhandel en de wijdverspreide acceptatie van nieuwe technologie in de regio.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/crm-software-market-4943

Marktsegmentatie

De wereldwijde CRM-softwaremarkt is gesegmenteerd in component, implementatie en bedrijfsgrootte

Op basis van de component is het wereldwijde marktaandeel van CRM-software gesegmenteerd in software en services. De software zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. CRM-software verenigt het beheer van klantgegevens en automatiseert verkoop- en marketingactiviteiten. De software is in een ongeëvenaard tempo gegroeid onder kmo’s, voornamelijk als gevolg van de toenemende vraag om de klantervaring te beheren en nieuwe klanten te behouden.

Op basis van de implementatie is de wereldwijde CRM-softwaremarkt gesegmenteerd in cloud en on-premises. Cloudgebaseerde software zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. De cloudgebaseerde implementatie biedt onmiddellijke en realtime toegang tot gegevens die verder helpen bij het verfijnen van de klanttevredenheid .

Op basis van de bedrijfsgrootte is de wereldwijde groei van de CRM-softwaremarkt gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen. De grote onderneming zal naar verwachting het maximale marktaandeel hebben. Grote ondernemingen investeren in dit soort software om de toenemende uitdagingen van het monitoren van de algehele prestaties aan te pakken. Verder zijn grote ondernemingen, als gevolg van dure marketing- en IT-uitgaven, evenals de noodzaak om een groot volume aan klantgegevens te verwerken, naar voren gekomen als de belangrijkste zakelijke deelnemers.

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4943

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amdocs (VS), Convergys Corporation (VS), Huawei Technologies Co. Ltd (China), Infor Global Solutions Inc. (VS), SAS Institute Inc. (VS), Salesforce.com (VS), SAP AG (Duitsland), Oracle Corporation (VS), Microsoft Corporation (VS), Adobe Systems Inc. (VS), SYNNEX Corporation (VS) en Verint Systems Inc. (VS)

Top Trending Rapporten:

Security Intelligence Markt

5G Infrastruture Markt

Markt voor energie- en nutsanalyses

Markt voor reisbeheersoftware

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  CRM Software Market,CRM Software Market Size,CRM Software Market Share,CRM Software Market Analysis,CRM Software