header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitaal bedrukte behangmarkt 2023: de vraag naar op vinyl gebaseerd behang neemt toe in de regio Azië-Pacific | Bij een CAGR van 19,9%

Feb 15, 2023 6:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde digitaal geprinte behangmarkt naar verwachting een CAGR van 19,9% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 458,4 miljoen in 2030.

De digitaal geprinte wallpapers hebben foto’s en kunstwerken die passen bij de omgeving of de leefruimte. De vooruitgang in digitale printtechnologie stimuleert de algehele groei in de digitaal geprinte behangindustrie. De potentiële voordelen zoals esthetische waarde, verbeterde bescherming, waarde en betekenis toevoegen, schuurmachineafwerking en levendige toevoeging aan de gebouwen. Dergelijke factoren vergroten de marktwaarde van digitaal geprint behang. Bovendien is het gebruik van de materialen zoals vinylmateriaal en niet-geweven materialen snel omdat ze superieure eigenschappen vertonen.

Bovendien bieden de groeiende bouwactiviteiten in ontwikkelingslanden lucratieve kansen voor de algehele groei van de digitaal gedrukte behangindustrie. De grootschalige investeringen in de industriële sector en de stijgende trend van interieurontwerp zijn belangrijke aanjagers van de groei van de digitaal geprinte behangmarkt.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7250

De COVID-19-pandemie heeft een enorme economische schok veroorzaakt in de verticale sectoren van de industrie en overheidsvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat de productiesnelheden van de industrie zijn gedaald. De langdurige lockdowns hebben ook de toegang tot de grondstoffen die nodig zijn voor de maakindustrie beperkt. Net als elke andere industrie had de groei van de bouwsector ook te maken met worstelingen tijdens de epidemie en heeft de groei van de digitaal gedrukte behangindustrie beïnvloed.

Ook werd het transport in verschillende landen stopgezet en waren de belangrijkste componenten die nodig waren voor de bouwsector niet gerelateerd aan hen. Dergelijke factoren hebben de groei van de digitaal geprinte behangindustrie beïnvloed.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7250

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting een gezonde groei doormaken tijdens de prognoseperiode, wat te wijten is aan het groeiende aantal bouwactiviteiten en de toenemende neiging tot geavanceerd wonen en de snelle groei van de industrialisatie. Bovendien groeit de vraag naar op vinyl gebaseerd behang in de regio Azië-Pacific, waardoor de algehele groei van de digitaal geprinte behangindustrie toeneemt.

Noord-Amerika en andere Amerikaanse landen zijn ook getuige van een hogere groei in de digitaal gedrukte behangindustrie vanwege de aanwezigheid van verschillende gevestigde marktspelers in de regio en de gunstige economische omstandigheden van deze landen breiden de groei van de digitaal gedrukte behangindustrie uit.

Marktsegmentatie

De wereldwijde digitaal geprinte behangmarkt is gesegmenteerd in substraat, printtechnologie en eindgebruiker.

Op basis van Substraat is het wereldwijde digitaal geprinte behang gesegmenteerd in Nonwoven, Vinyl en Paper. Het vinylsegment was goed voor het grootste substraat van digitaal geprint behang. Dit segment zal naar verwachting groeien met een CAGR van 21,3% tijdens de prognoseperiode. Factoren zoals enorme duurzaamheid en eenvoudig onderhoud in combinatie met lagere kosten verhogen de vraag naar vinylbehang, voornamelijk in opkomende economieën. 

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7250

Op basis van printtechnologie is het wereldwijde digitaal geprinte behang gesegmenteerd in Inkjet, Electrophotography. Het inkjetsegment zal naar verwachting het leidende segment in de markt zijn. Het proces van deze technologie van de bestudeerde markt wordt toegeschreven aan de introductie van een high-speed, commercieel kleurenprint inkjetsysteem.

Op basis van de sector van het eindgebruik is het wereldwijde digitaal geprinte behang gesegmenteerd in niet-residentieel, residentieel, automotive en transport. De Residential wordt het grootste segment tijdens de prognoseperiode. De stijgende vraag naar woningbouw als gevolg van de snelle verstedelijking en de toename van het aantal renovatie- en verbouwingsactiviteiten van woningen, samen met de stijging van het besteedbare inkomensniveau, stimuleren de groei van de digitaal geprinte behangmarkt in de residentiële sector. 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Color X, Effective Visual Marketing Limited, Flavor Paper, John Mark Ltd, McRobb Display Ltd, Megaprint MXDisplay Ltd., Vision Sign and Digital LTD, A.S. Création Tapeten (Duitsland), 4walls (VS), Muraspec Decorative Solutions (VK), Rasch GmbH &Co. KG (Duitsland), Hollywood Monster (VK), Graham &Brown (VK), The Printed Wallpaper Company (VK), Great Wall Custom Coverings (VS)

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digitally Printed Wallpaper,Digitally Printed Wallpaper Market,Digitally Printed Wallpaper Market Size