header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europe Hummus Market Size to Reach USD 653.36 million, With a CAGR of 9.2% CAGR by 2030 – Report by Market Research Future (MRFR)

Feb 15, 2023 10:00 AM ET

Europa Hummus Marktoverzicht:

Het marktonderzoek naar de Europese hummus toont een potentiële groei met een CAGR van 9,2% met een waardering van USD 653,36 miljoen tijdens de prognosetijdlijn die tot 2030 is.

Hummus is een mediterrane en Midden-Oosterse voedseldip die wordt gebruikt als een spread om voedsel te maken en zelfs gepureerde kikkererwten of andere dergelijke bonen waarin olijfolie, Tahini, knoflook en citroenzout worden gemengd. De markt van hummus bestaat uit de traditionele kikkererwtenhummus samen met verschillende varianten zoals zwarte bonenhummus, witte bonenhummus en linzenhummus om er maar een paar te noemen. Er is een toename van de vraag naar hummusproducten, vooral voor verpakte producten in West-Europa, die een primaire rol spelen in de groei van de Europese hummusmarkt. De toename van de groei kan ook worden toegeschreven aan de toename van de vraag naar plantaardige eiwitten en ook aan de toename van het gezondheidsbewustzijn.

Europe Hummus Market

De Europese hummusmarkt zal waarschijnlijk een goed groeitempo laten zien tijdens de voorspelde tijdlijn. De toegenomen vraag naar plantaardige eiwitten, samen met de toename van het gezondheidsbewustzijn, zijn enkele van de cruciale factoren die de vraag naar marktgroei vergroten. Met de toegenomen acceptatie van veganisme in Europa, vooral in het Verenigd Koninkrijk, is de plantaardige potentiële vraag ook toegenomen. Er zijn fabrikanten die niet graag hun productlijn willen uitbreiden door biologische hummus te lanceren, wat waarschijnlijk meer ruimte biedt voor de verkopers die actief zijn in het regionale gebied. Er zijn ook enige schommelingen geconstateerd in de prijzen van grondstoffen, die de groei van de Europese hummusmarkt waarschijnlijk verder zullen belemmeren.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10337

De pandemiecrisis als gevolg van Covid-19 heeft de Europese hummusmarkt op verschillende manieren beïnvloed. De voorraadvormingspraktijk heeft verder geleid tot de stijging van de Europese hummusmarkt in het jaar 2020, die waarschijnlijk zal normaliseren direct nadat de pandemie is afgenomen. Er is echter een beperkte beschikbaarheid van voedingsproducten die houdbaar zijn in de detailhandel vanwege de enorme impact op de logistiek, die momenteel een van de grootste zorgen is die u in Europa kunt opmerken. Er is ook een toename van de verschuiving van het shoppergedrag van retail naar e-commerce, terwijl de patronen van de nieuwe consumptie in het hele gebied ook worden opgemerkt.

Er is ook opgemerkt dat er als gevolg van de pandemiecrisis een voorraad is aangelegd, wat de reden is waarom retailers ook geen voorraad meer hebben, terwijl de supermarktschappen vrij populaire items zijn die leeg zijn, wat van invloed is op de merkkeuzes die consumenten hebben ingesteld.

Marktsegmentatie:

Volgens het producttype

  • Klassieke Hummus
  • Linzen Hummus
  • Edamame Hummus
  • Witte Bonen Hummus
  • Zwarte Bonen Hummus

Volgens het verpakkingstype

  • Potten & flessen
  • Tubs

Volgens het distributiekanaal

  • Supermarkten & hypermarkten
  • Gemakswinkels
  • Winkelgebaseerd
  • Niet-winkelgebaseerd

Volgens het land

  • Duitsland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Spanje
  • Frankrijk
  • Polen
  • Italië

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-hummus-market-10337

Regionale classificatie:

De regionale analyse op de Europese hummusmarkt laat zien dat het VK een groot aandeel heeft met 42,09%, terwijl andere landen zoals Frankrijk en Duitsland ook de markten op landniveau zijn die u van deze regio kunt opmerken.

Industrie Nieuws:

Deldiche N.V., Moorish, Orexis Fresh Foods Ltd en Zorba Delicacies Limited zijn enkele van de belangrijkste spelers op de Europese hummusmarkt die binnenkort van plan zijn om meer producten te lanceren en uit te breiden of samen te werken om hun positie sterker te maken.

Bron Links:

  • https://www.fortunebusinessinsights.com/hummus-market-105632
  • https://www.digitaljournal.com/pr/europe-hummus-market-research-forecast-by-country-us-uk-france-germany-italy-spain-benelux-russia-turkey-switzerland-poland

Ontdek meer onderzoeksrapportenover food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Hummus Markt Onderzoeksrapport – per type (klassieke hummus, linzenhummus, Edamame hummus, knoflook hummus, zwarte hummus en witte bonen hummus) verpakking (kuipen / kopjes, potten / flessen en anderen) en per distributiekanaal – voorspelling tot 2027

Pasta Sauzen Markt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (sauzen op basis van tomaten, sauzen op basis van pesto), categorie (conventioneel, biologisch), verpakkingstype, distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Europe Hummus Market Outlook,Europe Hummus Market Players,Europe Hummus Market Segment,Europe Hummus Market Share,Europe Hummus Market Trends,Europe Hummus Market Industry,Europe Hummus Market Data,Europe Hummus Market Research,Europe Hummus Market Report,Europe Hummus Market Size,Europe Hummus Market Segmentation,Europe Hummus Market Drivers,Europe Hummus Market Growth,Europe Hummus Market Forecast