header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor bouwmachines 2023: tips, strategieën en best practices

Feb 15, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor bouwmachines naar verwachting usd 2.61.226,4 miljoen bereiken in 2030 en een CAGR van 7,75% registreren tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030. Bouwmachines of -machines zijn zware voertuigen die speciaal zijn ontworpen voor het uitvoeren van bouwtaken, meestal voertuigen met grondwerk of andere grote bouwtaken. De wereldwijde markt voor bouwmachines heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien. De groei van de markt wordt vooral toegeschreven aan de technologische ontwikkelingen in het veld en hun aanpassingen. Bovendien wordt verwacht dat factoren zoals snelle verstedelijking, infrastructurele groei en toenemende overheidssteun voor de bouw de komende jaren ook een positieve invloed zullen hebben op de groei van de markt. Aan de andere kant kan de volatiliteit van de grondstofprijzen de groei van de markt belemmeren.

Segment analyse

De wereldwijde markt voor bouwmachines is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van brandstoftype, toepassing en regio.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor bouwmachines opgesplitst in verdichtingsapparatuur, graafmachine voor tractorladers, bulldozers, laders, rupsgraafmachines, graders, schranklader / compacte rupslader, graafmachine, minigraafmachines en wielladers.

De wereldwijde markt voor bouwmachines is verdeeld in benzine, diesel en andere op basis van brandstoftype.

Op basis van de toepassing is de markt voor bouwmachines verdeeld in bouw, verhuur, infrastructuur, landbouw, olie en gas, militair, mijnbouw, steengroeven, irrigatie / kanaalopruiming en industriële toepassing.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1963

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bouwmachines wordt bestudeerd in vijf belangrijke regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

De MRFR-analyse suggereert dat de regio Azië-Pacific naar verwachting de toppositie in de wereldwijde markt voor bouwmachines zal veiligstellen gedurende het voorspelde tijdsbestek. China is de grootste omzet op de regionale markt. Volgens de Nationale Ontwikkelings- en Hervormingscommissie van de Volksrepubliek China heeft 90% van de grote projecten de bouw in China in de laatste week van maart hervat. Grote spelers op de regionale markt zijn galoppeerd op het aanbieden van mobiele verheffende werkplatforms in het hele land, terwijl ze volledige anti-epidemische maatregelen nemen.

Het Midden-Oosten en Afrika zullen de komende jaren waarschijnlijk snel groeien in de wereldwijde markt voor bouwmachines. tal van bouw-megaprojecten zoals de NEOM, megastad in Saoedi-Arabië en grote voetbalstadions in Qatar voor FIFA 2022 zullen naar verwachting de groei van de regionale markt stimuleren. Evenzo zal de bouw van kunstmatige eilanden en wolkenkrabbers in Dubai waarschijnlijk de groei van de regionale markt voor bouwmachines in de komende jaren stimuleren. bovendien is de regio op weg om een toonaangevende toeristische bestemming over de hele wereld te worden. Het vastgoedsegment in de regio is de afgelopen jaren gestegen, waardoor de vraag naar de markt voor bouwmachines in de hele regio is toegenomen.


Concurrentie analyse

De wereldwijde markt voor bouwmachines staat bekend om de aanwezigheid van een groot aantal spelers verspreid over de hele wereld. De spelers op de wereldmarkt implementeren verschillende groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, overnames, partnerschappen en productlanceringen om hun bedrijfsgrenzen te laten groeien. De wereldwijde markt voor bouwmachines heeft toonaangevende spelers zoals Atlas Copco AB, Cramo Plc, Sandvik Group, SANY Heavy Industry CO. LTD, XCMG, J C. Bamford Crawled Excavators Limited, CNH Industrial, Caterpillar Inc., Riwal, Hyundai Heavy Industries Ltd, Terex Corporation, Liebherr Group, Hitachi Construction Machinery Co. Ltd, AB Volvo, Komatsu Ltd en verschillende anderen.

Recente ontwikkelingen

  • April 2022- Yanmar, een Japanse fabrikant van dieselmotoren, zware machines en landbouwmachines, heeft aangekondigd dat het een meerderheidsaandeel heeft verworven in een batterijtechnologiebedrijf, ELEO Technologies B.V., gevestigd in Helmond, Nederland. Door de geavanceerde, modulaire en schaalbare batterijtechnologie van ELEO te integreren, zal Yanmar zijn geëlektrificeerde aandrijflijnmogelijkheden uitbreiden met aangepaste, veelzijdige oplossingen voor off-road

Nu kopen: <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1963″>https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1963

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

3 Onderzoeksmethodologie

4 Marktdynamiek

5 Marktfactoranalyse

6 Markt voor bouwmachines, per type

7 Markt voor bouwmachines, per brandstoftype

8 Markt voor bouwmachines, per toepassing

9 Markt voor bouwmachines, per regio

10 Competitief landschap

Contact

Wantstats Research en Media Private Limited

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Maharashtra, Indië

1 646 845 9312

E-mail: [email protected]

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Equipment,Construction Equipment Market,Construction Equipment Industry