header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor waterbehandelingssystemen 2023-2030: Noord-Amerikaanse regio heeft ook een grote concentratie van fabrikanten van waterbehandelingssystemen

Feb 15, 2023 7:00 PM ET

De markt voor waterbehandelingssystemen (point-of-use) zal naar verwachting in 2030 USD 47.320 miljoen waard zijn, met een CAGR van 9,30% tijdens de prognoseperiode (2022 tot 2030), de markt werd gewaardeerd op USD 21,27 miljard in 2021. Waterbehandeling, simpel gezegd, is de behandeling van water om het ideaal te maken voor specifieke eindtoepassingen zoals onderhoud van riviergloed, industriële watervoorziening, irrigatie en drinken. 

Verschillende factoren voeden de wereldwijde groei van de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use). Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren toegenomen door water overgedragen ziekten, technologische veranderingen, snelle industrialisatie, verslechtering van de kwaliteit van water door de jaren heen, verhoogd bewustzijn over gezondheidsrisico’s als gevolg van waterverontreiniging, vraag naar schoon drinkwater, groeiend bewustzijn over het belang van waterbehandeling, technologische innovaties in de waterzuiveringsindustrie. Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn het hoge consumenteninkomen, toenemende watervervuilingsniveaus, stijgende stedelijke bevolking, vraag naar drinkwater en strenge overheidsvoorschriften om waterverontreiniging te beteugelen. 

Aan de andere kant kunnen hoge apparatuur-, bedrijfs- en installatiekosten de wereldwijde marktgroei van waterbehandelingssystemen (point of use) gedurende de prognoseperiode beperken. 

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3078

COVID-19 Analyse 

De COVID-19-uitbraak heeft invloed gehad op elk bedrijf over de hele wereld, waarbij de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) niet anders is. De installaties en productie op het punt van gebruik worden zwaar beïnvloed door mandaten voor bedrijfssluiting, beperkte lokale en nationale overheidsactiviteiten en normen voor sociale afstand. Deze fabrikanten blijven waterbehandelingssystemen aanbieden in gebieden waar het is toegestaan en veilig om te doen met minimaal personeelsbestand. De groei van deze markt zal waarschijnlijk schommelingen doormaken als gevolg van de uitbraak. Gebrek aan vraag, strikte overheidsvoorschriften, sociale afstandswetgeving, verstoring van de aanvoer van grondstoffen en gebrek aan arbeid hebben invloed op de groei van de wereldwijde markt voor waterbehandelingssystemen (point of use). 

Marktsegmentatie 

Het MRFR-rapport werpt licht op een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) op basis van toepassing en technologie. 

Op basis van technologie is de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) gesegmenteerd in sedimentatie, destillatie, waterontharder, omgekeerde osmose, filtratie en andere. Hiervan zal het filtratiesegment in de prognoseperiode het grootste aandeel in de markt hebben. 

Op basis van de toepassing is de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) gesegmenteerd in infrastructuur, industrieel en commercieel. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3078

Regionale analyse 

Per regio omvat de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) de recente trends en groeimogelijkheden in Europa, azië-pacific (APAC), Noord-Amerika en de rest van de wereld (RoW). Hiervan zal de APAC-regio de markt gedurende de prognoseperiode beïnvloeden. De regio is de grootste klantenbasis voor waterzuiveringssystemen, met name in India en China, snelle industrialisatie, toegenomen door water overgedragen ziekten, verbetering van de wereldeconomie, snelle verstedelijking, groeiende beroepsbevolking, groei van de middenklasse bevolking, groeiend bewustzijn over waterzuiveringstechnologieën en stijging van het besteedbare inkomen voeden de groei van de markt voor waterzuiveringssystemen (point of use) in deze regio. 

In Noord-Amerika wordt voorspeld dat de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) gedurende de prognoseperiode een gunstige groei zal hebben voor de strenge regelgeving met betrekking tot waterbehandelingen in ontwikkelde economieën. 

In Europa wordt voorspeld dat de markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) in de prognoseperiode een veelbelovende groei zal kennen. De grote vraag naar hoogwaardige systemen van verschillende grote eindgebruikers, zoals niet-residentiële en residentiële toepassingen, draagt bij aan de wereldwijde marktgroei van waterbehandelingssystemen (point of use) in de regio. Duitsland heeft het grootste marktaandeel. 

Belangrijkste spelers 

De prominente spelers die worden geprofileerd in het wereldwijde marktrapport voor waterbehandelingssystemen (point of use) zijn Pentair PLC., Danaher Corporation, Best Water Technology AG, Calgon Carbon Corporation, The Dow Chemical Company, Watts WaterTechnologies, Inc., Honeywell International Inc., Culligan International en 3M Company, onder anderen. 

De markt voor waterbehandelingssystemen (point of use) is gefragmenteerd en concurrerend met de aanwezigheid van meerdere binnenlandse en internationale spelers in de industrie. Deze spelers hebben verschillende strategieën gebruikt om voorop te blijven lopen en ook tegemoet te komen aan de stijgende behoeften van de gewaardeerde klanten, zoals samenwerkingen, partnerschappen, contracten, geografische uitbreidingen, nieuwe productlanceringen, joint ventures en meer. Daarnaast investeren deze spelers ook fors in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om hun portefeuilles te versterken en ook een greep op de markt te creëren.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water Treatment System (Point of Use),Water Treatment System (Point of Use) Market,Point of use system market