header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Modulaire bouwmarkt met snelle uitbreiding, nieuwste ontwikkelingen en detailanalyse 2023-2030

Feb 15, 2023 5:00 PM ET

De modulaire bouwmarkt Size werd in 2021 gewaardeerd op USD 86215 miljoen. De modulaire bouwmarkt zal naar verwachting groeien van USD 91862,08 min 2022 tot USD 35865,44 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,55% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De stijgende vraag naar geavanceerde structuren tegen redelijke prijzen en de toegenomen industrialisatie en verstedelijking zullen waarschijnlijk de marktuitbreiding gedurende de projectieperiode stimuleren. Bovendien bieden de groeiende voorkeur voor duurzame bouwtechnologieën en de groeiende bouwactiviteit in ontwikkelingslanden perspectieven voor de sector. Bovendien wordt verwacht dat meer overheidswetten en -beleid de groei van de modulaire bouwmarkt zullen stimuleren.

Bovendien zorgt de toenemende behoefte aan werkgelegenheid, huisvesting, energie, schoon water, voedsel, transitinfrastructuur en sociale diensten voor een groter gebruik van kosteneffectieve modulaire bouwtechnologieën om een consistente kwaliteit te garanderen, waardoor de ontwikkeling van de modulaire bouwmarkt wordt gestimuleerd. Het modulaire alternatief zorgt voor schaalvoordelen, hogere snelheden en hogere kwaliteitscontrole, waardoor het een steeds aantrekkelijkere optie wordt. Bovendien produceert modulair bouwen veel minder afval in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Dit aspect zal naar verwachting de groei van de wereldwijde modulaire bouwmarkt stimuleren.

De covid 19 heeft aanzienlijke economische schade veroorzaakt. De wereldwijde lockdown en beperkingen hebben de bouwactiviteit echter stopgezet. Werknemers hebben geen toegang tot bouwplaatsen. Voor de bouwklus werden in deze tijd verschillende strenge regels opgesteld. Al deze variabelen leverden verschillende problemen op in de modulaire bouw. De opkomst van covid 19 heeft geleid tot baanonzekerheid en marktinstabiliteit. De handelsprijzen en aandelen van de bouwmarkt hebben zware verliezen geleden. Al deze problemen hebben bijgedragen aan een afname van modulaire bouw.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1682

Marktsegmentatie:

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is ingedeeld in type-, materiaal-, eindgebruiks- en modulesectoren.

Op basis van type:

  • Verplaatsbare
  • Bestendig

Op basis van materiaal:

  • Staal
  • Plastic
  • Hout
  • Prefab beton
  • Anderen

Op basis van eindgebruiker:

  • Gezondheidszorg
  • Commercieel
  • Kantoor
  • Detailhandel
  • Onderwijs

Op basis van de module:

  • Open module
  • Vierzijdige module
  • Primaire structuurmodule
  • De gemengde module
  • Gedeeltelijk gekant meer

Regionale analyse:

De wereldwijde modulaire bouwmarkt is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Azië-Pacific zal het hoogste aandeel hebben. Een enorme toename wordt toegeschreven aan groeiende commerciële bouwprojecten. Bovendien moedigen overheidsprogramma’s de bouw van eco-veldgebouwen aan. Al deze elementen houden de modulaire bouwactiviteiten in Azië-Pacific in de voorhoede. De modulaire bouwsector in Noord-Amerika is de op een na grootste ter wereld. De behoefte aan high-end bouwprojecten is een van de redenen voor modulair bouwen.

Een andere belangrijke marktmotor is de vraag naar modulaire gebouwen in de IT- en telecommunicatie-industrie. In de Verenigde Staten maakt het modulaire idee de bouw van een gebouw met een bovenbouw mogelijk. Bovendien is het investeringspercentage van het gebouw hoog. Europa heeft uitstekende overheidssteun voor modulair bouwen. Modulaire constructie wordt gebruikt in zorginstellingen, onderwijsinstellingen en industriële en commerciële gebouwen. Door de snelle uitbreiding van de infrastructuur wordt modulair bouwen steeds populairder. Europa zal gedurende de projectieperiode de grootste vraag hebben.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1682

Opmerkelijke concurrenten

Lendlease corporation, Guerdon modulair gebouw, Laing O’Rourke,  Katerra, Red Sea Housing, Bechtel Corporation, Kleusberg.

Recente ontwikkelingen:

In maart 2022 bood G-CON Manufacturing, een flexibele, geprefabriceerde cleanroomoplossingsexpert, een helpende hand aan verschillende modulaire cleanroom Biotechnologies voor zijn National Center for Therapeutics Manufacturing in Texas.

McGrath RentCorp, een Amerikaanse draagbareaccommodatie- en opslagaanbieder, betaalde usd 260 miljoen in mei 2021 voor het in Californië gevestigde Design Space Modular Buildings. De transactie kan het Mobile Modular-segment van McGrath laten groeien en ongeveer 6.400 eenheden aan zijn vloot toevoegen. Opslageenheden zijn goed voor ongeveer 30% van de vloot van Design Space.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/modular-construction-market-1682

Gerelateerd rapport

Markt voor gerecyclede bouwaggregaten Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (steenslag, zand en grind, cementbeton en asfaltverhardingsafval), eindgebruik [residentieel, commercieel, infrastructuur en andere (industrieel en monumentaal)] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Buitenisolatie & Afwerkingssysteem Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (polymeergebaseerd, polymeergemodificeerd) isolatietype (geëxpandeerd polystyreen, minerale wol, anderen) Dikte (1-3 inch, 3-6 inch, meer dan 6 inch) Componenten (lijmen, isolatieplaat, basislaag, versterking, afwerkingslaag) Voorspelling 2030

Markt voor composiet geïsoleerde panelen Onderzoeksrapport: Informatie per product [Geëxpandeerd polystyreen (EPS) paneel, hard polyurethaan (PUR) en stijf polyisocyanuraat (PIR) paneel, glaswolpaneel en anderen], toepassing (bouwmuur, gebouwdak en koude opslag) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Medium Density Fiberboard (MDF) Markt Onderzoeksrapport: Per product (standaard MDF, vochtbestendig MDF en brandwerend MDF), per toepassing (kast, vloeren, meubels, vormen, deur- en freeswerk, verpakkingssysteem en andere), per eindgebruiker (residentieel, commercieel en institutioneel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Modular Construction,Modular Construction Market,Modular Construction Market Report