header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ongeëvenaard onderzoek naar de wereldwijde metaversemarkt met huidige en toekomstige groeianalyse door voorspelling van 2022 tot 2030

Feb 15, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde metaversemarkt naar verwachting een CAGR van 45,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 107,49 miljard in 2030.

Metaverse stadia zijn een netwerk van driedimensionale (3D) virtuele omgevingen gericht op sociale interactie en communicatie. Metaverse stadia worden regelmatig afgebeeld in futuristische en sciencefiction als een potentiële iteratie van het internet als een enkele, wereldwijde virtuele omgeving die mogelijk wordt gemaakt door de praktijk van virtual reality en verhoogde realiteit hoofddeksels. Dergelijke vooruitgang in metaverse-technologie zal naar verwachting bijdragen aan de ontwikkeling van de metaverse-industrie in de komende jaren. Een toename van de vraag naar thuiswerk- en thuiswerktools tijdens de periode van de COVID-19-epidemie leidde tot de groei van de wereldwijde metaversemarkt. Groei in de populariteit van cryptocurrencies en niet-fungibele tokens (NFT’s) heeft een goede invloed op de metaverse marktgroei. Complexe beveiligings- en privacy-uitdagingen op het metaverse-platform kunnen de metaverse-markt echter belemmeren. Integendeel, een optimistische drang naar gedecentraliseerde netwerktechnologie zal naar verwachting winstgevende kansen bieden voor een toename van de metaverse markt gedurende de geschatte periode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10744

Reikwijdte marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 107,49 miljard
Groei: CAGR van 45,2% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste aandeel in de metaverse-markt hebben vanwege de groeiende investering in platforms door toonaangevende spelers zoals Meta, NVIDIA Corporation, Roblox Corporation en anderen

Europa zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR gedurende de geschatte periode. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan het toenemende aantal doelgroepen op sociale mediaplatforms en het gamingsegment.

Azië-Pacific groeit in een bescheiden tempo tijdens de prognoseperiode. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan de toenemende ontwikkeling van de platforms en diensten in landen in Azië en de Stille Oceaan, waaronder China, Japan en India.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Microsoft Corporation, Tencent Holdings Ltd., Bytedance, Epic Games, Netease Inc., Nextech AR Solutions Inc., Unity Software Inc, Antier Solutions, Roblox Corporation en Lilith Games

Blader door volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-market-10744

Marktsegmentatie

De wereldwijde Metaverse-markt is gesegmenteerd in componenten, apparaten en toepassingen

Op basis van de Component is de wereldwijde Metaverse-markt gesegmenteerd in hardware, software/platform en op services gebaseerde componenten. De software/platform markt zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR, als gevolg van de ontwikkeling van geavanceerde software en platform door toonaangevende spelers.

Op basis van het apparaat is de wereldwijde Metaverse-markt gesegmenteerd in desktop, mobiel, console en andere. Het desktopsegment veroverde het grootste metaverse marktaandeel, vanwege de toenemende acceptatie door online gaming. Groeiende inkomsten uit videogames en een toename van het aantal videogamepublieken over de hele wereld stimuleren de marktgroei.

Controleer korting:
 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10744

Op basis van de toepassing is de wereldwijde Metaverse-markt gesegmenteerd in online winkelen, gaming, sociale netwerken, contentcreatie, conferenties en andere. De gaming-applicatie zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege een toename van de acceptatie van gaming en live videostreaming overalover de hele wereld.

Top Trending Rapporten:

  1. 6G-markt
  2. Cloud Video Streaming Markt
  3. Telecom analytics markt
  4. 5G-technologiemarkt
  5. Digital Twin Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Metaverse Market,Metaverse Market,Metaverse Technology,Metaverse Market Size,Metaverse Market Share,Metaverse Market Analysis,Metaverse Market Outlook,USA Metaverse,APAC Metaverse