header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Specialty Papers Market Report 2023: gedetailleerd onderzoek naar wereldwijde groeiomvang, inzichten en voorspelling 2030

Feb 15, 2023 7:00 PM ET

Specialty Papers Market zou naar verwachting in 2030 een volume van USD 15.825,40 miljoen bereiken en in de periode 2021-2030 een CAGR-waarde van 5,40%.

Top drivers en primaire barrières

Er is veel vraag naar speciaal papier in meerdere industrieën, gezien de voordelen die ze bieden, waaronder een lager gewicht, een hoge weerstand tegen verontreiniging, betere prestaties, het verlengen van de houdbaarheid van het product en het vergemakkelijken van een naadloze behandeling tijdens transport. Een uitgebreid toepassingsbereik zoals zakken, zakjes, op papier gebaseerde flexibele verpakkingen en verpakkingen wordt beschouwd als een belangrijke groeibooster in de markt voor speciaal papier. De markt is geconcentreerd met gevestigde bedrijven en observeert de introductie van de nieuwste technologieën, waardoor deze aanzienlijk over de hele wereld kan groeien. De recente uitbraak van COVID-19 heeft echter geleid tot economische ondergang, wat zorgwekkend blijkt te zijn voor de toonaangevende deelnemers aan de markt voor speciaal papier. Daarom wedijveren een aantal spelers om gebieden te verkennen die in hun voordeel kunnen werken en hen ook kunnen helpen het inkomstenverlies te beperken, waaronder de effectieve strategie van fusies en overnames.

Het toenemende gebruik van elektronische labels zoals NFC-technologie en QR-code voor het vergemakkelijken van beveiliging en het tegengaan van namaak door authenticatie duwt ook de acceptatie van speciaal papier. Dit soort toepassingen wint aan populariteit bij merkeigenaren en verkopers, omdat de noodzaak om te beschermen tegen namaakgoederen vrij hoog is. Met het toenemende gebruik van mobiele applicaties kunnen consumenten ook een snelle scan van het label maken om echte goederen te identificeren. Deze labels zijn gemaakt van speciaal papier, wat in het voordeel van de wereldmarkt werkt.

De groeiende prevalentie van online winkelen in ontwikkelde en opkomende regio’s kan ook leiden tot een prominente marktgroei in de komende jaren. Bovendien kan de stijgende vraag naar speciaal papier in de voedings- en drankenindustrie ook de markt positief beïnvloeden tijdens de evaluatieperiode.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2953

Marktsegmentatie

De speciale papierindustrie is ontleed op basis van segmenten zoals toepassing, grondstof en type.

De toepassingsgewijze segmentatie van de markt omvat industrieel, bouw &constructie, drukwerk &schrijven, verpakking &etikettering en andere.

De grondstoffen die in de marktstudie worden beschreven, zijn pulp, vulstoffen en bindmiddelen, additieven en andere.

De soorten speciaal papier zijn release liner papier, flexibele verpakkingspapier, decorpapier, drukpapier, masking tape, en anderen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2953

Regionaal inzicht

De regionale segregatie van de markt voor speciaal papier bestaat uit Noord-Amerika, Azië-Pacific of APAC, Europa en de rest van de wereld of RoW.

Europa heeft het voortouw genomen op de wereldmarkt voor speciaal papier, grotendeels dankzij de bloeiende voedings- en drankensector in de regio. De regio levert een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde marktomzet, gedomineerd door landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk (VK) en Spanje. De belangrijkste trend op de regionale markt is de groeiende focus op duurzame ontwikkeling van speciaal papier, zoals lichtgewicht en speciale prestatiecoating en barrièrecoating op waterbasis. Steeds meer bedrijven in de regio houden zich bezig met onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om de kwaliteit van speciaal papier te verbeteren, wat helpt om een groter aantal consumenten aan te trekken.

In de komende jaren kan de APAC-markt waarschijnlijk het snelste groeitempo bereiken, met de leiding van landen als India, Japan en China. De bloeiende online winkelindustrie samen met de sterke aanwezigheid van papierverwerkingskader komt de regionale markt ten goede. De snel bloeiende economie van verschillende landen in de regio zorgt ook voor marktgroei.

De Noord-Amerikaanse markt is een sterke kanshebber, gezien de gevestigde industriële sector en de aanwezigheid van hoogontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten van Amerika (VS) en Canada. De drukke levensstijl van de mensen en de groeiende vergrijzende bevolking helpen de vraag naar speciaal papier in verpakkings-, medische en foodservicetoepassingen te stimuleren. Daarnaast doen de gunstige financiële omstandigheden in de regio ook wonderen voor de markt voor speciaal papier in de regio.

Toonaangevende spelers

Toonaangevende marktspelers die in de marktstudie zijn geïdentificeerd, zijn:Robert Wilson Paper Corporation (VS), Domtar Corporation (Canada), Nippon Paper Group, Inc. (Japan), Kanzaki Specialty Papers Inc. (VS), Griff Paper and Film (VS), Sappi Limited (Zuid-Afrika), Munksjo Corporation (Zweden), Mondi Plc (Oostenrijk), International Paper Company (VS), Stora Enso Oyj (Finland), om er maar een paar te noemen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/specialty-papers-market-2953

Over Market Research Future

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Wantstats Research en Media Private Limited

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Maharashtra, Indië

1 646 845 9312

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Specialty Papers,Specialty Papers Market,Specialty Papers Market Size