header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Videostreamingmarkt zal in de toekomst grote inkomsten genereren | Prominente spelers: Netflix, Walt Disney, Amazon webservices

Feb 15, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde videostreamingmarkt naar verwachting een CAGR van 18,1% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 972,31 miljard in 2030.

Videostreaming of mediastreaming is video-inhoud, die in verpletterde vorm via internet kan worden verzonden en in de buurt kan worden afgespeeld in plaats van deze op de harde schijf van het apparaat op te slaan. Het woord streaming betekent luisteren naar een melodie of een video in realtime bekijken in plaats van te wachten tot de video naar het apparaat is gedownload en vervolgens te bekijken. Streaming video’s worden over het algemeen verzonden vanuit een vooraf opgenomen videobestand dat is gecomprimeerd en tegelijkertijd naar meerdere gebruikers kan worden verzonden. Elk apparaat dat toegang heeft tot internet en toepassingen die de inhoud kunnen decomprimeren, kan genieten van de diensten van videostreaming. De invloed van de COVID-19-epidemie zal naar verwachting resulteren in een aanzienlijk beïnvloede wereldwijde marktomvang tijdens de analyseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de aanzienlijke versnelling in de acceptatie van online live streaming ondersteund door gunstige regelgeving en verval in persoonlijke bezoeken aan artsen. Verder heeft de COVID-19-epidemie de digitale transformatie wereldwijd versneld. De groeiende acceptatie van online leren, thuiswerken en patiëntbewaking op afstand in gezondheidsdiensten, e-commerce en andere hebben de vraag naar diensten vergroot.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3150

Reikwijdte van het videostreamingmarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 972,31 miljard
Groei: CAGR van 18,1% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting het marktaandeel domineren tijdens de prognoseperiode van de videostreamingmarkt vanwege het bestaan van toonaangevende spelers zoals Netflix, Inc., Alphabet Inc., Amazon.com, Inc. en anderen. Verder helpt het groeiende aantal gebruikers voor video-on-demand- en videogameplatforms in de VS en Canada de marktgroei.

Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met een opmerkelijke CAGR voor het wereldwijde marktaandeel van videostreaming gedurende de geschatte periode. De markt stijgt met een aanzienlijk groeitempo, als gevolg van de toenemende acceptatie van verschillende videostreamingoplossingen zoals video-on-demand en OTT-platforms bij consumenten.

Europa neemt matig toe als gevolg van de toenemende vraag naar online livestreamingvideo’s en de haast bij de acceptatie van on-demand video’s onder consumenten.

Controleer korting:
 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3150

Marktsegmentatie

De wereldwijde videostreamingmarkt is gesegmenteerd in componenten en kanalen.

Op basis van de component is de wereldwijde videostreamingmarkt gesegmenteerd in software- en contentleveringsdiensten. Onder de software vallen transcodering en verwerking, videolevering en -distributie, videobeheer en andere. Bovendien groeit de software in een gematigd tempo als gevolg van de toename van de ontwikkeling van geavanceerde streamingplatforms door de toonaangevende spelers.

Op basis van het kanaal is de wereldwijde videostreamingmarkt gesegmenteerd in scope, satelliet-tv, kabel-tv, IPTV (internetprotocoltelevisie) en OTT-streaming. Hiervan wordt verwacht dat kabel-tv het grootste aandeel zal hebben, vanwege de toename van de acceptatie door huishoudens over de hele wereld.

Blader door het volledige rapport:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-market-3150

SleutelSpelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Netflix, Google LLC, Amazon webservices, Micro-soft corporation, Adobe Inc, Walt Disney, Apple Inc, Cisco system Inc, IBM Corporation en Akamai technologies

*Top trending rapporten*

Metaverse Markt

IoT-platformmarkt

Digital Twin Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Video Streaming Market,Video Streaming Market Share,Video Streaming Market Size,Video Streaming Market Growth,Video Streaming,Streaming Media