header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G Market zal naar verwachting een CAGR van 47,6% registreren en een waarde hebben van meer dan USD 198,44 miljard van 2020 tot 2030

Feb 16, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde 5G-markt naar verwachting een CAGR van 47,6% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan $USD 198,44 miljard in 2030.

De technologiestandaard van de vijfde generatie voor breedband cellulaire netwerken wordt erkend als I5G. Het is bedoeld om de draadloze servicesnelheid te verbeteren, de latentie te verminderen en de flexibiliteit te vergroten. De theoretisch hoogste snelheid van 5G-technologie is 20 Gbps, terwijl de hoogste snelheid van 4G slechts 1 Gbps is. 5G tilt connectiviteit naar een hoger niveau door cloudgebaseerde ervaringen naar klanten te distribueren. 5G-netwerken zijn softwaregestuurd en gevisualiseerd en maken gebruik van cloudtechnologieën.

De stijgende vraag naar IoT-verbonden apparaten, de groeiende acceptatie van mobiel breedband en de toenemende communicatie tussen apparaten en de snelle innovatievirtualisatie in het netwerkdomein stimuleren de groei van de 5G-technologiemarkt. 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2630

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 198,44 miljard
Groei: CAGR van  47,6% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers:

Vodafone Group PLC (Verenigd Koninkrijk)

AT&T Inc. (VS)

Bharti Airtel Limited (Indië)

LM Ericsson (Zweden)

Verizon Wireless (VS)

Huawei Technologies Co Ltd (China)

NTT DOCOMO Inc (Japan)

Alcatel-Lucent (Frankrijk)

China Mobile Ltd (China)

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-market-2630

Marktsegmentatie

De wereldwijde 5G-markt is gesegmenteerd in connectiviteit, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van connectiviteit is de wereldwijde 5G-markt gesegmenteerd in Enhanced Mobile Broadband (eMBB), Ultra-Reliable Low Latency Communication (URLLC) en Massive Machine Type Communication (MTC). Het Enhanced Mobile Broadband (eMBB) -segment veroverde het hoogste marktaandeel dankzij dit aanbod van betere gegevensbandbreedte, aangevuld met bescheiden latentieverbeteringen in 5g-netwerken en 360-graden streaming videodiensten.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde 5G-markt gesegmenteerd in connected vehicles, VR &AR, enhanced video services en anderen. Het segment Connected Vehicles Services domineerde het hoogste marktaandeel omdat 5G-technologie van vitaal belang is voor de efficiënte werking van verbonden voertuigen door voertuig-tot-voertuig- en voertuig-naar-infrastructuurcommunicatie mogelijk te maken.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde 5G-markt gesegmenteerd in IT , Telecom, Automotive, Overheid en Anderen. Het IT &Telecom-segment domineerde het maximale marktaandeel als gevolg van groeiende investeringen door belangrijke spelers in de nieuwste communicatietechnologieën, de stijgende vraag naar hoge datasnelheden en de toenemende behoefte aan verbeterde breedbandcapaciteit.

Controleer korting:
 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2630

Regionale analyse

Azië-Pacific had het grootste omzetaandeel en zal naar verwachting de voorsprong gedurende de geschatte periode behouden als gevolg van de groeiende investeringen door de belangrijkste spelers op de markt voor de 5G-infrastructuur in ontwikkelingsregio’s zoals China, Japan, enz., En de groeiende vraag naar smartphones.

Gerelateerde artikelen:
https://www.zupyak.com/p/3498934/t/it-asset-management-software-market-projected-to-hit-11-878-84-million-at-a-8-07-during-the-forecast-period

https://www.vkay.net/read-blog/2558

https://chaitalimrfr01.blogspot.com/2023/02/it-asset-management-software-market_15.html

https://www.knowasiak.com/cloud-computing-market-growth-trends-key-vendors-segmentation-regional-overview-and-forecast-2030/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5G Market,5G Market size,5G Market share,5G Market 2030,5G Market Analysis,5G Market Growth,5G Market Scope,5G Market demand