header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Big Data Analytics in het Aerospace &Defense Market Technology Research Report met het laatste nieuws uit de industrie

Feb 16, 2023 4:15 PM ET

Big Data Analytics in de lucht- en ruimtevaart en defensie marktonderzoek toekomstige inzichten

Massale georganiseerde en ongestructureerde data-analyse wordt gebruikt om substantiële, praktische ontdekkingen te produceren. De informatie bleek de bedrijven te helpen hun klanten beter inzicht te geven. Deze informatie stelt het bedrijf in staat om een superieur voordeel te bieden door de behoeften van de klanten in de luchtvaart- en beveiligingssector te begrijpen.

Big Data Analytics in de lucht- en ruimtevaart en defensiemarkt Verwacht wordt een groei van 4,6% CAGR tijdens de prognoseperiode (2019 tot 2024).

Militaire en luchtspecialistische coöperaties behoren tot de bedrijven die deze technologie gebruiken voor toepassingen zoals vooruitziende hulp, het volgen van een voertuig en het display ervan, padplanning en het verbeteren van de standvastige kwaliteit van hun luchtvaartuigen. Gezien de voordelen die big data-analyse biedt voor vervoerders en militairen, zal de wereldwijde markt voor big data-analyse in de lucht- en ruimtevaart en defensie naar verwachting tussen 2019 en 2024 een aanzienlijke groei doormaken.

Big Data Analytics in de Aerospace &Amp Defence Market helpt de luchtvaart- en beveiligingssector bij het verbeteren van middelen en operationele statistieken en het bevorderen van nieuwe zakelijke kansen. De OEM’s van de luchtvaart zijn op zoek naar verbeterde manieren om het commerciële centrum te bedienen als gevolg van de aanzienlijke verandering in de luchtvaartindustrie. OEM’s zouden nu in staat zijn om gegevens uit te rusten en te upgraden met behulp van de nieuwe en meestal onderbenutte bron.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7667

  De luchtvaartindustrie vertrouwt al heel lang op data-analyse, dus de industrie is er bekend mee. Om tijdens de vlucht informatie te verzamelen, zoals hoogte, snelheid, betrouwbaarheid en nuances, en om de levensvatbaarheid van verschillende ondersteuningsstructuren op de grond te beoordelen, zijn vliegtuigen uitgerust met een verscheidenheid aan sensoren.

Belangrijkste spelers :

De belangrijkste spelers in de wereldwijde big data-analyse in de lucht- en ruimtevaart- en defensiemarkt zijn Cyient (India), Accenture (Ierland), Airbus Defense and Space (München), IBM (VS), Teradata Corporation (VS), Amazon (VS), Microsoft Corporation (VS), Google (VS), Cisco Systems (VS), SAS Institute (VS) en SAP SE (Duitsland).

Regionale analyse :

Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific zijn gesegmenteerd in de marktvooruitzichten voor big data-analyse in de lucht- en ruimtevaart en defensie. Noord-Amerika zou de grootste groei van deze landen ervaren tijdens de verwachte prognoseperiode. De uitbreiding zal worden gekoppeld aan de instroom van nieuwe bedrijven die grootschalige informatieanalyse-oplossingen aanbieden voor luchtvaart- en beveiligingsprojecten. Omdat militairen van verschillende landen steeds meer geïnteresseerd raken in op informatie gebaseerde procedures, is er ook een substantieel informatieonderzoek in de luchtvaart en bescherming big data-analyse in de lucht- en ruimtevaart – defensie-industrie.

Azië-Pacific zou Noord-Amerika volgen in termen van groei en inkomensleeftijd gedurende het geschatte tijdsbestek voor de Big Data Analytics in Aerospace &Defense Market als gevolg van nieuwe inventieve ontwikkelingen gemaakt door landen als China en India.

Marktsegmentatie :

De wereldwijde big data-analysemarkt voor lucht- en ruimtevaart en het leger is onderverdeeld in voorspellend onderhoud, voertuig- en prestatietracking, weersvoorspelling, routeplanning, aftermarket en andere op basis van het soort oplossing.

Op basis van technologie is de big data analytics markt voor aerospace & defensie onderverdeeld in storage, NoSQL, professional services, cloud, computer, infrastructuur software, networking, apps and analytics en SQL.

De ruimtevaart-, commerciële lucht- en ruimtevaart- en defensiesegmenten van de wereldwijde big data-analysemarkt voor lucht- en ruimtevaart en defensie zijn gescheiden door toepassing. Big data-analyse verzamelt ook realtime gegevens uit een breed scala aan bedrijfskritische bronnen, waaronder sensoren, logbestanden, sociale media, mobiele apparaten en transactionele apps. Om meer informatie te halen uit de vele verschillende soorten gegevens die het verzamelt van drones, geautomatiseerde cyberbeveiligingssystemen, terroristische databases en vele andere bronnen, neemt het leger de big data-technieken over die door bedrijven worden gebruikt om databases te ontginnen. Verwacht wordt dat de technologie ten goede zal komen aan soldaten aan de frontlinie en alles zal verbeteren, van het maken van software tot het onderhoud van voertuigen.

De wereldwijde markt voor big data-analyse voor lucht- en ruimtevaart en defensie is onderverdeeld in twee categorieën op basis van implementatietypen: on-premise en on-demand. Gezien de toegankelijkheid en de nieuwe servicegerichte bedrijfsmodellen in de lucht- en ruimtevaart en defensiesector, neemt het gebruik van data als verkoopbare dienst toe. Voorspellende onderhoudsmodellen kunnen worden gebruikt om in te schatten welke onderdelen en vaardigheden moeten worden ingezet wanneer, voordat ze uitvallen, met behulp van gegevens die zijn verzameld uit de monitoring van de belangrijkste systemen van een vliegtuig, zoals de motoren, avionica en elektrische systemen.

Slimmere brandstofbeslissingen kunnen op het veld of aan het bureau van de inkoopfunctionaris worden genomen door gegevens van brandstofmonitoring te analyseren. Aanvullende informatie kan worden gebruikt om te bepalen hoe verschillende vliegsituaties van invloed zijn op de motorprestaties en reparatieprioriteiten. Exploitanten van luchtvaartmaatschappijen kunnen profiteren van dit soort kennis.

 Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-big-data-analytics-market-7667

Over Market Research Future:
Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Size,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Share,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Growth,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Trend,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Analysis,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Insights,Big Data Analytics In The Aerospace & Defense Market Outlook