header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC-snijmachines Markt 2023 Groei Schat USD 6,1 miljard waard op basis van belangrijke segmenten, groeifactoren, grootte, industrietrends en wereldwijde prognose tot 2030

Feb 16, 2023 3:00 PM ET

CNC-snijmachines Marktonderzoek Inzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde MARKT VOOR CNC-snijmachines naar verwachting groeien van USD 3,8 miljard in 2022 tot USD 6,1 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,1% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

De markt voor computer numerieke besturingen (CNC) is gevestigd vanwege de behoefte aan verhoogde productie-efficiëntie. Automatisering stelt CNC-machines in staat om nauwkeurigere en snellere onderdelen te produceren, wat nieuwe technologie ondersteunt. Voorheen kostte het snijden van onderdelen met traditioneel gereedschap veel tijd. Bovendien was het grootste probleem met conventionele snijmachines hun gebrek aan efficiëntie.

Belangrijkste marktgroeifactoren

  • Automatisering in opkomende economieën
  • De stijgende vraag naar de auto-industrie stimuleert de marktgroei

Marktgrootte 2021

USD 3,6 miljard

Marktgrootte 2022

USD 3,8 miljard

Marktgrootte 2030

USD 6,1 miljard

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10810   

Deze problemen zijn echter opgelost door de vooruitgang van CNC-snijmachines. De behoefte aan CNC-snijmachines groeit snel op wereldwijde schaal. De uitbreiding van de auto-industrie en de toename van de meubelindustrie zijn twee aspecten die de groei van de wereldmarkt stimuleren. Het tekort aan gekwalificeerde werknemers zal echter waarschijnlijk de wereldwijde uitbreiding van de markt voor CNC-snijmachines gedurende de prognoseperiode belemmeren. 

De uitbarsting van de COVID-19-pandemie had de productie van veel producten op de markt voor CNC-metaalsnijmachines stopgezet, vanwege de implementatie van de wereldwijde lockdown. De bio-energiemarkt zal naar verwachting echter snel herstellen, omdat fabrikanten zich richten op het beschermen van hun personeel, activiteiten en leveringsnetwerken om te reageren op cruciale noodsituaties en nieuwe werkmethoden vast te stellen.

Nieuws uit de industrie

In september 2022 – Tukatech, een expertisechef in de mode-industrie in Los Angeles, VS, werkte samen met FK Group en lanceerde de GP-800 hoogwaardige computergestuurde snijder met een compressiecapaciteit tot 8,00 cm.

Belangrijke bedrijven in de markt voor CNC-snijmachines zijn onder meer

  • Biesse Groep
  • HOMAG Groep
  • Anderson Groep
  • MES Inc
  • MultiCam Inc
  • Thermwood Corporation
  • De Shoda Company
  • WinkelSabre
  • AXYZ Automatiseringsgroep
  • DMG MORI
  • KOMO Machine Inc
  • ONDER ANDERE TRUMPF

CNC-snijmachines Markt Regionale analyse

Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor CNC-snijmachines. Het ruime grondstofvoordeel en de beschikbaarheid van kostenconcurrerende arbeidskrachten zijn de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de marktgroei in de regio. De toenemende acceptatie van deze machines, toenemende automatisering in productiesectoren en snelle industrialisatie in deze regio stimuleren de marktvraag.

Noord-Amerika bekleedt de tweede positie in de wereldwijde markt voor CNC-snijmachines. Enorme technologische vooruitgang en automatisering in productiesectoren verhogen de marktwaarde. Bovendien onderbouwt de hoge productvraag van bloeiende productiesectoren de marktinkomsten in deze regio. Ook de groeiende toepassingsgebieden en de integratie van CNC-snijmachines met de huidige productieomgeving stuwen de regionale marktgroei.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10810   

CNC-snijmachines Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor CNC-snijmachines is gesegmenteerd in producttype en eindgebruiker

Op basis van het producttype is de wereldwijde markt voor CNC-snijmachines gesegmenteerd in bewerkingscentra, draaibankmachines, tandwielsnijmachines, lasersnijmachines en andere. Het segment bewerkingscentra had het hoogste marktaandeel, met meer dan tweederde van het totale marktaandeel, en zal naar verwachting zijn leiderschapsstatus tijdens de prognoseperiode voortzetten.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde markt voor CNC-snijmachines gesegmenteerd in automobiel, lucht- en ruimtevaart en defensie, elektronica, vermogen enEnergie, en anderen. Het autosegment had het grootste marktaandeel, met bijna een vijfde van het totale marktaandeel, en zal naar verwachting zijn leiderschapsstatus tijdens de prognoseperiode voortzetten.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 23

2 MARKTINTRODUCTIE 26

2.1 DEFINITIE 26

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 26

2.3 MARKTSTRUCTUUR 27

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 28

4 MARKTDYNAMIEK 35

4.1 OVERZICHT 35

4.2 BESTUURDERS 36

4.2.1 GROEI VAN DE AUTOMOBIELINDUSTRIE 36

4.2.2 TOENAME VAN DE MEUBELPRODUCTIE 37

4.3 BEPERKINGEN 38

4.3.1 GEBREK AAN GESCHOOLDE ARBEIDSKRACHTEN 38

4.4 KANSEN 38

4.4.1 AUTOMATISERING IN OPKOMENDE ECONOMIEËN 38

4.5 COVID-19-EFFECTANALYSE 39

4.5.1 GEVOLGEN VOOR FABRIKANTEN VAN HALFGELEIDERCOMPONENTEN 39

4.5.2 IMPACT OP DE WERELDWIJDE MARKT VOOR CNC-SNIJMACHINES 39

4.5.2.1 GEVOLGEN VOOR DE TOELEVERINGSKETEN 39

4.5.2.2 PRIJSONTWIKKELING VAN DE BELANGRIJKSTE GRONDSTOFFEN 40

4.5.2.3 STILLEGGING VAN DE PRODUCTIE 40

4.5.2.4 GEVOLGEN VOOR DE MARKTVRAAG 40

Voortzetten…

Praat met de analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10810   

Ook meer gerelateerde rapporten –

Vibration Control System markt

IJsmachines Markt

Markt voor wateronthardingssystemen

Residentiële ketelmarkt

CNC-snijmachines Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  CNC Cutting Machines Market Research Report 2023,CNC Cutting Machines Market Growth Analysis and Forecast 2030