header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gepantserde voertuigen zal naar verwachting USD 32,26 miljard bereiken, met een CAGR van 6,35% in 2020 tot 2030 met het nieuwste onderzoeksrapport van MRFR

Feb 16, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek ToekomstInzichten :

Gepantserde voertuigmarkt De omvang zal naar verwachting usd 32,26 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 6,35% in 2020-2030.

  De beveiligingsvoertuigen die worden gebruikt voor de veilige en beveiligde doorvoer van de strijdkrachten worden gepantserde voertuigen genoemd. Deze auto’s zijn meestal alleen eigendom van leden van het leger, wetshandhaving en geestelijkheid. De topmanagers in het bedrijfsleven, VIP’s en beroemdheden gebruiken deze voertuigen nu echter. Gevechtstanks, gepantserde auto’s en gepantserde personeelsdragers zijn enkele veel voorkomende soorten gepantserde voertuigen. In de afgelopen jaren is er een aanzienlijke toename van de vraag naar gepantserde voertuigen op wereldwijde schaal. De belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert, is de toegenomen nadruk op het beschermen van de soldaten tegen zowel interne als externe bedreigingen.

Bovendien wordt verwacht dat de markt voor gepantserde voertuigen de komende jaren zal stijgen als gevolg van factoren zoals een toename van grensoverschrijdende conflicten en een toename van asymmetrische oorlogsincidenten. Bovendien wordt verwacht dat de escalerende beveiligingsbedreigingen, technische vooruitgang en de acceptatie van COTS-componenten allemaal een gunstige invloed zullen hebben op de uitbreiding van de markt in de komende jaren. Aan de andere kant kan de expansie van de markt worden belemmerd door de hoge kosten die nodig zijn, het gebrek aan belangrijke OEM’s voor gepantserde voertuigen en fluctuerende grondstofprijzen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3238

 Belangrijkste spelers :

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen zijn BAE Systems, PLC (VK), Lockheed Martin Corporation (VS), Rheinmetall AG (Duitsland), International Armored Group (VS), Krauss-Maffei Wegmann GmbH &Co. (Duitsland), Elbit Systems Ltd  (Israël), General Dynamics Corporation (VS), INKAS Armored Vehicle Manufacturing (Canada), Mitsubishi Heavy Industries, Ltd (Japan), Oshkosh Corporation (VS) en Diehl Defence GmbH &Co. KG (Duitsland).

Marktsegmentatie :

De ballistische bepantsering, vuurcontrolesystemen (FCS), bewapening, geschutskoepelbestuurders, munitiebehandelingssystemen, motor, aandrijfsystemen, tegenmaatregelen, observatie- en weergavesystemen, command &control (C2) -systemen, navigatiesystemen, aandrijfsystemen en rompen / frames segmenten van de wereldwijde gepantserde voertuigmarkt zijn allemaal gebaseerd op systeem.

De markt voor gepantserde voertuigen wereldwijd wordt gedomineerd door de bewapeningscategorie, die naar verwachting het komende jaar snel zal groeien. De belangrijkste drijfveer voor de uitbreiding van het bewapeningssegment is de toename van het gebruik van externe wapenstations.

De commerciële en defensiesegmenten van de wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen zijn verdeeld op basis van het soort product. De bus /bestelwagen, limousine, SUV, sedan en andere segmenten van het segment van de commerciële gepantserde voertuigen worden verder uitgesplitst.

De belangrijkste gevechtstank (MBT), infanteriegevechtsvoertuigen (IFV), mijnbestendige hinderlaag-beschermde (MRAP), gepantserde personeelsdragers (APC), tactische koffers, licht beschermde voertuigen (LPV) en anderen zijn andere subcategorieën van defensie gepantserde voertuigen. Door de stijging van de uitgaven voor de ontwikkeling van militaire transportvoertuigen heeft het defensiepantservoertuig het grootste deel van de wereldmarkt in handen. Vanwege de toepassing ervan in militaire activiteiten, wordt ook verwacht dat de markt voor defensiepantserde voertuigen snel zal groeien gedurende de projectiejaren.

De wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen is gesegmenteerd in twee categorieën, namelijk defensie en commercieel. Het grootste deel van de wereldmarkt behoort tot de defensiesector. Een toename van de vraag naar betere beveiliging voor defensiepersoneel is een andere factor die naar verwachting zal bijdragen aan de sterke expansie van het defensiesegment tijdens het projectiejaar.

Regionale analyse :

De wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen is verdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika op basis van geografie. Het grootste deel van de wereldwijde markt voor gepantserde voertuigen is in handen van Noord-Amerika. Vanwege de stijgende defensie-uitgaven in landen als China en India, wordt voorspeld dat het gebied azië-pacific zich snel zal ontwikkelen tijdens het projectiejaar.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/armored-vehicles-market-3238

Over Market Research Future:


Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diversemarkten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
Keywords:  Armoured Vehicles Market,Armoured Vehicles Market Size,Armoured Vehicles Market Share,Armoured Vehicles Market Growth,Armoured Vehicles Market Trend,Armoured Vehicles Market Analysis,Armoured Vehicles Market Insights,Armoured Vehicles Market Outlook,Armoured Vehicles Industry,Armoured Vehicles Market Reserach Report