header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor militaire computers wordt gewaardeerd op $ 9,89 miljard en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,01% tussen 2020 en 2030

Feb 16, 2023 8:00 PM ET

Militaire computers marktonderzoek toekomstinzichten:

Marktomvang van militaire computers gewaardeerd op USD 9,89 miljard, marktgroei met een CAGR van 6,01% tegen 2020 -2030

De markt voor militaire computers richt zich voornamelijk op de vooruitgang van draagbare en draagbare computerapparatuur in gevechtsomgevingen. Het moderniseren van militaire wapens is het primaire doel van de markt. De nationale en internationale defensiedepartementen worden hierdoor versterkt. In zijn geprojecteerde termijn verwacht de markt voor militaire computers een aanzienlijke marktdrive.

De markt voor militaire computers wordt gedreven door een paar belangrijke factoren. Of het nu een conflictgebied is of niet, er is altijd een oplopende spanning aan de internationale grens. Het gebruik van geavanceerde processors is altijd een cruciale voorwaarde voor de ontwikkeling van militaire computers. Bovendien helpt dit de nationale economie en het leger beide te groeien. De marktgroei van Militaire Computers is aanzienlijk beïnvloed door digitale infrastructuur. Een beetje groei in een oorlogsgebied kan resulteren in een aanzienlijke ontwikkeling in de wereldeconomie dankzij de verbeteringen die de marktexpansie hebben aangemoedigd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7655

  De belangrijkste motor van de wereldmarkt is de militaire of defensiesector. De omvang en waarde van de markt voor militaire computers worden gedreven door de stijgende vraag ernaar. Fabrikanten van militaire computers, militaire afdelingen, technologieleveranciers, deelnemers in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie, onderzoeksorganisaties, overheden, financiële instellingen, investeringsgroepen en eindgebruikers zijn de belangrijkste belangrijke drijfveren (militaire en defensievliegtuigexploitanten, commerciële vliegtuigexploitanten en anderen). Als gevolg van de toegenomen betrokkenheid van deze belangrijke belangrijke drijfveren, groeit de militaire computermarkt snel.

Belangrijkste spelers :

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor militaire computers zijn Cobham PLC (VK), Curtiss-Wright Corporation (VS), Elbit Systems Ltd (Israël), General Dynamics Corporation (VS), Saab AB (Zweden), BAE Systems (VK), Collins Aerospace (VS), Getac Technology Corporation (Duitsland), L3 Technologies Inc. (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), Panasonic Corporation (VS), Raytheon Company (VS), Safran Group (Frankrijk), Thales Group (Frankrijk), en Zebra Technologies Corporation (Nieuw-Zeeland).

Marktsegmentatie  :

Op basis van type en platform is de markt voor militaire computers verdeeld in deelmarkten.

Robuuste computers en embedded computers zijn gecategoriseerd als de twee belangrijkste soorten militaire computers. Met een geschatte waarde van USD 1.284,7 miljoen in 2018 en een verwachte stijging tot USD 1.940,9 miljoen in 2024, wordt verwacht dat de categorie robuuste computers de markt zal domineren. Computers die robuust zijn, zijn gebouwd om te functioneren in vijandige situaties en klimaten. High-definition (HD) graphics, Ethernet-connectiviteit, een USB-interface en Wi-Fi-netwerken zijn slechts enkele van de functies die deze systemen te bieden hebben. Militairen hebben toegang tot kritieke informatie en kunnen deze uitwisselen vanaf afgelegen locaties dankzij robuuste pc’s. Tijdens de projectieperiode zal het embedded computersegment naar verwachting een CAGR van 5,51% laten zien.

De grond-, lucht- en marinesegmenten van de wereldwijde militaire computermarkt zijn gesegmenteerd op basis van platform. Met een waarde van USD 1.016,9 miljoen in 2018 en een voorspelde stijging tot USD 1.410,0 miljoen in 2024, wordt verwacht dat de grondsector de markt zal beheersen. Het Internet of Things (IoT) op tablets, waarmee gebruikers gegevens uit verre regio’s kunnen zien en uitwisselen, is een voordeel dat militaire computers bieden aan soldaten van het leger. Deze systemen kunnen ook worden verplaatst en werken onder uitdagende weersomstandigheden. 7,27% CAGR wordt voorspeld voor de luchtcategorie gedurende de prognoseperiode. Tijdens de prognoseperiode zal het marinesegment naar verwachting de grootste CAGR van 6,98% hebben.

Militaire computers Markt Regionale Analyse :

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en de rest van de wereld zijn de verschillende geografische regio’s waarin de wereldwijde militaire computermarkt is verdeeld.

Met een marktwaardering van USD 599,32 miljoen in 2018 staat Noord-Amerika op de eerste plaats. Grote marktspelers zoals Northrop Grumman Corporation en Curtiss-Wright Corporation zijn aanwezig, wat naar verwachting de marktuitbreiding in Noord-Amerika zal stimuleren.

De regionale markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,33% van 2017 tot 2024 tot USD 916,10 miljoen.

De op een na grootste markt gedurende de beoordelingsperiode zal naar verwachting in Europa zijn. De regionale markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,02% vanaf 2017tot 2024 om USD 732,46 miljoen te bereiken. Tijdens de onderzoeksperiode wordt verwacht dat Azië-Pacific de op twee na grootste markt zal zijn. De regionale markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,91% van 2017 tot 2024 tot USD 659,90 miljoen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-computer-market-7655

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Computers Market,Military Computers Market Size,Military Computers Market Share,Military Computers Market Growth,Military Computers Market Trend,Military Computers Market Analysis,Military Computers Industry,Military Computers Market Insights