header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor passagiersbeveiliging zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,91% en tegen 2030 USD 7.770 miljoen bereiken

Feb 16, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek ToekomstInzichten :

Passenger Security Market zal naar verwachting USD 7.770 miljoen bereiken in 2030 en een CAGR van 6,91% registreren.

Als gevolg van factoren zoals het stijgende internationale passagiersverkeer en de toenemende bouw van nieuwe havens en stations, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor passagiersbeveiliging in de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien. Bovendien wordt verwacht dat de passagiersbeveiligingsmarkt zal toenemen als gevolg van het feit dat de regering van ontwikkelde landen zoals de VS haar investeringen in geavanceerde beveiligingshulpmiddelen verhoogt om haar inwoners een betere bescherming te bieden.

De passagiersbeveiligingsmarkt kan echter worden belemmerd door zorgen over cyberbeveiliging en dure ontwikkelingskosten.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9637

 Belangrijkste spelers :

Adani Systems Inc. (VS), Advanced Perimeter Systems Ltd. (VK), Autoclear, LLC. (VS), Axis Communications AB. (Zweden), Bosch Sicherheitssysteme GmbH (Duitsland), E.I.A. SPA (Italië), FLIR Systems, Inc. (VS), Honeywell International Inc. (VS), Leidos (VS) en SITA (Zwitserland) zijn de belangrijkste bedrijven op de markt voor passagiersbeveiliging.

Marktsegmentatie :

In termen van oplossing werd de passagiersbeveiligingsmarkt in 2019 gedomineerd door bagage-inspectiesystemen. De vraag naar hoogbeveiligde oplossingen zal waarschijnlijk toenemen, omdat het aantal passagiers dat vliegt naar verwachting zal blijven stijgen. Daarnaast wordt verwacht dat de industrie zich zal ontwikkelen als gevolg van strikte luchtvaartbeveiligingsregels. Het segment zal naar verwachting stijgen als gevolg van het groeiende gebruik van data-analyse, AI en videobeheersoftware voor beveiligingsactiviteiten.

Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de sector van de toegangscontrolesystemen de grootste CAGR zal hebben. Het segment zal naar verwachting stijgen naarmate geautomatiseerde zelfcontrolekiosken steeds vaker worden gebruikt om het aantal passagiers aan boord te verwerken. Bovendien wordt verwacht dat het segment zal stijgen als gevolg van het toenemende gebruik van biometrische technologieën voor het inchecken. Door de toename van cyberrisico’s zal de markt voor cybersecurity-oplossingen naar verwachting groeien.

Vanwege het groeiende aantal voordelen dat handscanners bieden, waaronder hun draagbaarheid, gemak en klein, lichtgewicht ontwerp, wordt voorspeld dat de markt voor passagiersbeveiliging voor hen zal uitbreiden.

Full-Body Scanners en strikte overheidsregels met betrekking tot de veiligheid van passagiers als gevolg van een toename van terroristische activiteiten zullen naar verwachting de uitbreiding van het segment voortstuwen.

Het segment zal zich naar verwachting ontwikkelen naarmate luchthavens meer explosieve traceerdetectoren gebruiken om passagiers een hoger beveiligingsniveau te bieden. In 2018 stemde OSI Systems, Inc. er bijvoorbeeld mee in om zijn Itemiser 4DX-explosieven en drugsdetectiesysteem aan een internationale luchthaven te leveren als onderdeel van een contract ter waarde van meer dan USD 4 miljoen.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=9637

  De vraag naar walk-through metaaldetectors zal naar verwachting toenemen naarmate er meer luchthavens en zeehavens worden gebouwd.

De markt voor passagiersbeveiliging zal naar verwachting groeien als gevolg van de stijgende vraag naar externe toegang met draadloze technologie en cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen. Het luchthavenmanagement vraagt om meer instapsystemen met streepjescodes om de ervaringen van reizigers te verbeteren en de wachttijden te verkorten. Dit zal naar verwachting de expansie van het segment stimuleren.

Per beleggingstype leidde New Demand de wereldmarkt in 2019 en zal naar verwachting de komende vijf jaar sneller groeien. De groei van de categorie zal naar verwachting worden aangewakkerd door de bouw van nieuwe zeehavens, luchthavens en treinstations, evenals de uitbreiding van reeds bestaande zeehavens en luchthavens.

Als gevolg van de modernisering van bestaande zeehavens en luchthavens en de upgrade van technologie voor verschillende scanners, wordt verwacht dat de vervangingsvraag zich in de loop van de projectieperiode in een aanzienlijk tempo zal ontwikkelen.

Commerciële luchthavens domineerden deze markt in 2019 en zullen naar verwachting groeien met de grootste CAGR in de loop van de prognoseperiode. Luchthaventerminals moeten worden uitgebreid om tegemoet te komen aan het groeiende aantal reizigers, wat uitgaven voor verbeterde veiligheidsmaatregelen vereist.

Vanwege de strenge wetten die de havenveiligheid regelen, wordt voorspeld dat de zeehavenindustrie zal uitbreiden. De International Ship and Port Facility Security (ISPS) Code is opgesteld door de International Maritime Organization in2004. Deze codes stellen dat de toegang tot beveiligde locaties altijd moet worden beheerd om de toegang van ongewenste voertuigen en mensen te blokkeren. Om elk potentieel voor terrorisme te bestrijden, schetsen de regionale groepen ook de veiligheidsbehoeften.

Als gevolg van de toenemende modernisering van treinstations in ontwikkelingslanden zoals China en India, wordt verwacht dat de markt voor treinstations in de prognoseperiode in een aanzienlijk tempo zal stijgen.

Regionale analyse :

Door de aanwezigheid van bekende bedrijven zoals Honeywell International, Inc. en Adani Systems Inc. domineerde Noord-Amerika in 2019 de wereldwijde markt voor passagiersbeveiliging. (VS). De uitbreiding van de passagiersbeveiligingsindustrie in Europa zal naar verwachting worden aangewakkerd door de bouw van slimme luchthavens en het toenemende zeetoerisme in het gebied. Verwacht wordt dat de passagiersbeveiligingsindustrie van deze regio de grootste CAGR zal zien gedurende de prognoseperiode.

De vraag naar passagiersbeveiligingssystemen in de regio zal naar verwachting stijgen als gevolg van de groeiende luchtvaartindustrie in landen als China, Japan en India. De markt in de regio zal naar verwachting toenemen als gevolg van de stijgende investeringen in passagiersbeveiligingssystemen door bekende luchtvaartmaatschappijen zoals de Emirates Group en Etihad Airways. Extreme cyberdreigingen in havens in landen als Zuid-Afrika en Brazilië zullen naar verwachting zorgen oproepen over de veiligheid van passagiers in het gebied.

 Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/passenger-security-market-9637

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Passenger Security Market,Passenger Security Market Size,Passenger Security Market Share,Passenger Security Market Growth,Passenger Security Market Trend,Passenger Security Market Analysis,Passenger Security Market Insights,Passenger Security Market Outlook,Passenger Security Industry