header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Decaf Coffee Market Industry Perspective, Segmenten, Rapportoverzicht, Uitgebreide analyse, Prognose 2027

Feb 16, 2023 1:00 PM ET

Decaf koffie Marktoverzicht

Overmatige inname van cafeïne kan leiden tot verhoogd ongemak, hoge bloeddruk en angst. Dit zal de bezorgdheid van de consument over het gebruik van cafeïnehoudende dranken, met name koffie, vergroten. Zo heeft het de wereldwijde vraag naar de Decaf Coffee Market verhoogd.

Tijdens de uitbraak van het coronavirus zijn thuiswerken, werktijden, thuisonderwijs en andere binnenactiviteiten toegenomen. Zo is de koffieconsumptie toegenomen en waren consumenten op zoek naar nieuwe merken. Veel consumenten worden zich bijvoorbeeld bewust van overmatige inname van cafeïne, wat slapeloosheid, angst en zure reflux kan veroorzaken, naast andere gezondheidsproblemen op korte en lange termijn. Het vergroten van het bewustzijn van de schadelijke effecten van hoge doses cafeïne verhoogt dus de vraag naar cafeïnevrije koffie.

Uitgebreid onderzoek in de Global Decaf Coffee Market geeft aan dat er in de verwachte periode 2020-2027 een aanzienlijke groei in de markt wordt verwacht.

De wereldwijde decaf koffiemarktomzet is USD 26,20 miljard, die naar verwachting zal groeien met een CAGR van 6,90% binnen de prognoseperiode die in het rapport wordt genoemd.

Klik hier om de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8591

Marktsegmentatie

 De wereldwijde Decaf Coffee Market is gescheiden op basis van type, categorie, vorm, distributiekanaal en regio.

Op basis van het producttype is de markt verdeeld in Arabica, Robusta en anderen.

Op basis van de productcategorie is de Decaf Coffee Market onderverdeeld in Biologisch en Conventioneel. De groeiende vraag naar biologische producten zal naar verwachting de vraag naar biologische cafeïnevrije koffie doen toenemen vanwege het groeiende bewustzijn over de schadelijke langetermijneffecten van pesticiden op de gezondheid.

De markt is verder verdeeld op basis van productvorm inclusief Grond en geheel. 

 Gemalen koffie is populair geworden bij consumenten vanwege het gemak en het gemak van het zetten. Het segment beslaat het grootste deel van de wereldwijde Decaf Coffee Market.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. De meeste cafeïnevrije koffie is verkocht via winkeliers. Dit segment is onderverdeeld in hypermarkten en supermarkten, speciaalzaken en winkels.

Decaf Coffee Market

Regionale classificatie

Geografisch gezien is de Decaf Coffee Market verdeeld in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Europa en Afrika.

Vanwege de beschikbaarheid van verschillende soorten cafeïnevrije koffie tegen betaalbare prijzen, domineert Noord-Amerika de regio in de Decaf-koffiemarkt. Dit heeft de groei van de regionale markt gestimuleerd.

Tijdens de prognoseperiode zal de Aziatisch-Pacifische markt naar verwachting de hoogste CAGR in de markt registreren. Dit kan worden toegeschreven aan de groeiende voorkeur van jongeren voor cafeïnevrije koffie.

Toegang tot het volledige PDF-onderzoeksrapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/decaf-coffee-market-8591

Industrieel Nieuws

De Decaf Coffee Market heeft een groeiende vraag vanwege het bestaan van de belangrijkste spelers. Verschillende gevestigde spelers over de hele wereld werken in deze markt, zoals The Kraft Heinz Company, Nestle SA, Dunkin ‘Brands Group, Inc., Eight O’Clock Coffee Company en Luigi Lavazza SPA.

De grote concurrentie tussen spelers in de industrie leidt tot productinnovatie op het gebied van verpakking, smaak en ingrediënten. Het helpt om het klantenbestand uit te breiden en de groei van de Decaf Coffee Market te stimuleren .

In de Verenigde Staten wordt de consumptie van cafeïnevrije koffie gedreven door de jongeren, die goed zijn voor 19% van het marktaandeel, en de meeste consumenten willen hun cafeïne-inname beperken. Bovendien maakt het toenemende aantal regionale spelers de vraag naar de Decaf Coffee Market hoger.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Cold Brew Koffie Markt Informatie over onderzoeksrapporten per type(Arabica, Robusta en anderen), categorie (traditioneel en decaf), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Koffiemarkt Onderzoeksrapport Informatie per variëteit (Arabica, Robusta en anderen), per vorm (geheel en grond), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Decaf Coffee Market Insights,Decaf Coffee Market Major Player,Decaf Coffee Market Outlook,Decaf Coffee Market Players,Decaf Coffee Market Segment,Decaf Coffee Market Share,Decaf Coffee Market Trends,Decaf Coffee Market Industry,Decaf Coffee Market Data,Decaf Coffee Market Research,Decaf Coffee Market Report,Decaf Coffee Market Size,Decaf Coffee Market Segmentation,Decaf Coffee Market Overview,Decaf Coffee Market Drivers,Decaf Coffee Market Growth,Decaf Coffee Market Forecast