header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Machine Vision Market zal naar verwachting USD 11.997,6 miljoen bereiken bij een CAGR van 8,8% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 16, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde Machine Vision-marktomvang was in 2021 USD 11.997,6 miljoen waard en zal naar verwachting usd 23.855,7 miljoen waard zijn in 2030, met een CAGR van 8,8% tussen 2022 en 2030.

Machine vision is het vermogen van een computer om te zien; het maakt gebruik van een of meer videocamera’s, analoog-naar-digitaal conversie (ADC) en digitale signaalverwerking (DSP). De resulterende informatie wordt verzonden naar een computer of robotcontroller. De termen machine vision en computer vision worden soms door elkaar gebruikt. Om de beeldverwerking te versnellen, wordt de technologie vaak gecombineerd met kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en deep learning.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1510

Machine Vision Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 11,997.6 miljoen
Groei: CAGR van 8,8% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De toenemende miniaturisatie van producten, de noodzaak van kwaliteitscontrole en de toenemende standaardisatie stimuleren de marktgroei. Bovendien zal de trend naar automatisering nieuwe kansen bieden voor marktgroei. De complexiteit van het integreren van machine vision-systemen kan de groei van de markt echter vertragen.

Een miniatuur elektronisch apparaat bestaat uit een groter geïntegreerd circuit (IC) met een groter aantal transistorknooppunten. Door het IC te integreren in het beoogde systeem of apparaat, kan het systeem de gewenste functie uitvoeren zodra het is gemonteerd. Technologie wordt steeds krachtiger, ondanks zijn kleine omvang. Miniaturisatie heeft het potentieel om bijna alles te verbeteren, van autonome voertuigen en gebarenherkenningsapparaten tot endoscoopcamera’s, insulinedispensers op het lichaam en mechanische kleppen van alle soorten.

Miniaturisatie wordt zeer gewaardeerd door productie-ingenieurs en productontwerpers. Wearables, tal van apparaten en draadloze communicatiediensten zullen worden getransformeerd naarmate meer functies in een bepaald volume kunnen worden geïntegreerd.

Controleer korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1510

De Machine Vision-markt is gesegmenteerd op basis van component, type, toepassing, eindgebruikers en regio.

Op basis van Component is de wereldwijde Machine Vision-markt gesegmenteerd in:

  • Hardware
  • Gebaseerd

 

Op basis van Type is de wereldwijde Machine Vision-markt gesegmenteerd in:

  • 1D Machine Vision,
  • 2D Machine Vision,
  • 3D Machine Vision.

 

Op basis van Application is de wereldwijde Machine Vision markt gesegmenteerd in: Inspectie,

  • Meten
  • Begeleiding
  • Identificatie

 

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde Machine Vision-markt gesegmenteerd in:

  • Automotive
  • Elektronica &Semiconductor
  • Gezondheidszorg
  • Food &Verpakking

 

Miniaturisatie is het proces van krimpen in omvang terwijl het in vermogen toeneemt. De markt is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific had het grootste marktaandeel in 2020, met een marktwaarde van USD 5.009,1 miljoen; verwacht wordt dat het zal groeien met een CAGR van 9,4% tijdens de prognoseperiode. Europa was de op een na grootste markt in 2021, gewaardeerd op USD 3.715,7 miljoen, met een CAGR van 8,3%. Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR op de wereldmarkt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-vision-market-1510

De groeiende maakindustrie in China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan is geïdentificeerd als de belangrijkste factor die de markt in deze regio aandrijft. Bovendien zijn de meeste landen in deze regio bezig metontwikkelen, waardoor een grote vraag naar automatisering ontstaat, wat de Aziatisch-Pacifische markt ondersteunt.

Belangrijke spelers op de markt zijn onder meer:

  • Omron Corporation
  • Keyence Bedrijf
  • Cognex Corporatie
  • Teledyne FLIR LLC
  • Atlas Copco AB.

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Cloud Testing Markt – 
http://icrowdnewswire.com/cloud-testing-market-is-poised-to-reach-usd-22-12-billion-growing-at-a-12-33-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr

High-Performance Computing as a Service Markt –
http://icrowdnewswire.com/high-performance-computing-as-a-service-market-is-expected-to-hit-usd-63-12-billion-registering-a-7-30-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr

Dark Analytics-markt –
http://icrowdnewswire.com/dark-analytics-market-is-anticipated-to-grow-usd-3-45-billion-at-a-cagr-of-26-40-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr

Logistieke automatiseringsmarkt –
http://icrowdnewswire.com/logistics-automation-market-projected-to-hit-usd-123-2-billion-at-an-12-30-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr

Blockchain IoT-markt –
http://icrowdnewswire.com/blockchain-iot-market-size-to-reach-usd-124-58-million-with-a-cagr-of-93-4-cagr-by-2027-report-by-market-research-future-mrfr

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

 

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Machine Vision Market,Machine Vision Market size,Machine Vision Market Share,Machine Vision Market Trends,Machine Vision Market Growth