header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een CAGR van 25% zal de Counter UAS-markt naar verwachting tegen het einde van 2030 $ 4,67 miljard bereiken

Feb 16, 2023 8:00 PM ET

Counter UAS Market Research Future Insights :

 

Counter UAS Markt De omvang zal naar verwachting tegen het einde van 2030 $ 4,67 miljard bereiken, met een CAGR van 25%

 

C-UAS, een afkorting voor counter-drone-technologie, is een andere naam voor de counter UAS. Gebruikers kunnen onbemande vliegtuigen herkennen. Drones vormen een ernstige bedreiging voor zowel burgers als soldaten vanwege de toename van het aantal beveiligingsfouten dat ze veroorzaken. Dit heeft de markt voor counter onbemande luchtsystemen de afgelopen jaren geholpen. Onlangs zijn meer dan 200 counter UAS-producten van meer dan 150 fabrikanten internationaal toegankelijk gemaakt.

 

Competitief landschap :

 

Door de stijgende vraag naar anti-drone technologieën breidt de counter UAS markt zich uit. De vraag naar counter UAS-technologie is toegenomen als gevolg van de toenemende terroristische activiteiten. Andere luchtvaartuigen kunnen worden gevolgd en gedetecteerd door een teller UAS-systeem. De wereldwijde Counter UAS-markt zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode groeien als gevolg van de toename van illegale drone-operaties. Grote openbare locaties, luchthavens en vitale infrastructuur, waaronder stadions, slagvelden en militaire installaties, worden allemaal beschermd door counter-UAS-technologie. Hier worden drones gevonden met behulp van elektro-optische en infraroodsensoren.

 

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7430

 

De ontwikkeling van de counter-UAS-business is verder aangewakkerd door meer onderzoek en experimenten gericht op het versterken van het verdedigingssysteem. Deze markttrend zal ook worden geholpen door de groeiende bezorgdheid over potentiële veiligheidsrisico’s van vliegtuigtechnologie zonder vergunning. Bovendien wordt verwacht dat de markt voor counter onbemande vliegtuigsystemen zal groeien naarmate luchtaanvallen frequenter worden. Regeringen over de hele wereld doen aanzienlijke investeringen om hun land en het leven van haar burgers veilig te stellen. Ze anticiperen op moderne militaire technologie zoals counter UAS als reactie. Door de snelle opname van anti-dronesystemen zal de marktvraag gedurende de projectieperiode toenemen.

 

Marktsegmentatie:

 

Afhankelijk van technologie, platform, systeemconfiguratie, eindgebruik en toepassing is de wereldwijde counter-UAS-markt verdeeld in submarkten.

 

De wereldwijde counter-UAS-markt is onderverdeeld in elektrische, kinetische en lasersystemen op basis van technologie. Tijdens de verwachte periode zal de markt naar verwachting worden gedomineerd door de sector elektronische systemen. De markt voor dit segment was in 2018 USD 277,2 miljoen waard; in 2024 zal het naar verwachting USD 1.187,0 miljoen waard zijn. Er wordt echter voorspeld dat de markt voor lasersystemen de grootste CAGR-groei zal doormaken.

 

Het segment zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 30,13% gedurende de projectieperiode, tot USD 709,0 miljoen in 2024. Een lasersysteem is een soort gericht energiewapen (DEW) dat intens geconcentreerde energie gebruikt om zijn doelwit te beschadigen. Om vijandelijke UAS te dwarsbomen, worden steeds meer lasersystemen gebruikt. Het Amerikaanse Korps Mariniers testte bijvoorbeeld een model van een laserwapen gemonteerd op een voertuig dat grondtroepen konden gebruiken om vijandelijke drones te dwarsbomen. Tijdens de projectieperiode zal het kinetische systeemsegment naar verwachting een CAGR van 29,02% vertonen.

 

De lucht-, grond- en marinesegmenten van de wereldwijde counter-UAS-markt zijn gesegmenteerd op basis van platform. Met een marktwaarde van USD 271,7 miljoen in 2018 en een verwachte USD 1.235,8 miljoen in 2024 leidde de grondsector de markt. Systemen die zich op de grond bevinden, kunnen worden bediend vanaf vaste of bewegende plaatsen op de grond. Deze sectie behandelt mobiele counter-UAS-systemen, systemen die op grondvoertuigen zijn gemonteerd en systemen die zijn gestationeerd op vaste installaties. Een CAGR van 28,56% wordt verwacht voor het marinesegment gedurende de projectieperiode.

 

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7430

 

De wereldwijde counter-UAS-markt is onderverdeeld in drie categorieën op basis van systeemconfiguratie, namelijk draagbaar, op voertuigen gemonteerd en vrijstaand. In 2018 had de solomarktcategorie het grootste marktaandeel. In de loop van de prognoseperiode wordt echter verwacht dat de draagbare categorie zal groeien met de hoogste CAGR van 31,92%. De voordelen van draagbare counter-UAS-systemen zijn hun kleinegrootte, licht van gewicht en gemak van transport. Deze systemen passen ook in een rugzak voor operaties die mobiliteit nodig hebben.

 

Het militaire en defensie-, commerciële en binnenlandse veiligheid eindgebruik van de wereldwijde counter-UAS-markt zijn gescheiden. De markt wordt gedomineerd door de militaire en defensiesector. In 2018 was de markt voor de sector USD 342,4 miljoen waard. Maar tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat het commerciële segment de hoogste CAGR zal hebben. Een CAGR van 31,28% wordt voorspeld voor de groei van het segment gedurende de prognoseperiode. Counter-UAS-systemen worden in commerciële omgevingen gebruikt om het luchtruim rond stadions en luchthavens te beschermen.

 

De detectie- en interdictiesegmenten van de wereldwijde counter-UAS-markt zijn vastgesteld op basis van toepassing. Er zijn vier subsegmenten binnen het detectiesegment: radar, RF-scanners, EO/IR en akoestisch systeem. Stoorzenders, spoofing, lasers en netten zijn verder onderverdeeld in de categorie interdictie. Tijdens de geprojecteerde periode zal de interdictiesector naar verwachting sneller groeien dan andere marktsegmenten. Interdictie is een techniek om te voorkomen dat een gedetecteerde UAS vliegt door het te jammen, te vervalsen, te vernietigen of te vangen.

Regionale analyse :

Het Midden-Oosten , Afrika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika vormen de vijf geografische divisies van de wereldwijde counter-UAS-markt.

In 2018 was de Noord-Amerikaanse markt USD 227,6 miljoen waard. De marktgroei in Noord-Amerika zal naar verwachting worden aangewakkerd door de aanwezigheid van belangrijke marktspelers zoals Raytheon Company, Northrop Grumman Corporation en Lockheed Martin Corporation. Tijdens de projectieperiode zal de regionale markt naar verwachting groeien met een CAGR van 27,09%.

In de verslagperiode zal Europa naar verwachting een belangrijke markt zijn voor counter-UAS. De regionale markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 28,21% gedurende de projectieperiode om in 2024 USD 595,6 miljoen te bereiken. Tijdens de beoordelingsperiode wordt verwacht dat Azië-Pacific een cruciale regio voor de markt zal zijn. Tegen 2024 zal de markt in het gebied naar verwachting zijn gegroeid met een CAGR van 32,87%, tot USD 400,8 miljoen.

 Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/counter-uas-market-7430

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Counter UAS Market,Counter UAS Market Size,Counter UAS Market Share,Counter UAS Market Growth,Counter UAS Market Trend,Counter UAS Market Analysis,Counter UAS Market Insights,Counter UAS Market Outlook