header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met USD 1,12 miljard zal de markt voor helikoptertoerisme naar verwachting groeien met een CAGR van 3,56% tussen 2022 en 2030

Feb 16, 2023 9:00 PM ET

Helicopter Toerisme Marktonderzoek ToekomstInzichten :

Helicopter Toerisme Marktgrootte gewaardeerd op USD 1,12 miljard, markt groeien met een CAGR van 3,56% tegen 2022 -2030

Toeristen en reizigers wordt geadviseerd om in een helikopter te vliegen over populaire of minder drukke gebieden in het uitgestrekte platteland, wat hen privacy geeft en de mogelijkheid om prachtige foto’s van de lucht te maken. De frequentie van helikoptervluchten is een aspect dat van invloed is op de groeiende helikopterreissector. Reisbureaus bieden nu redelijk geprijsde tickets als gevolg van de enorme ontwikkeling in de luchtvaart door de jaren heen. In de loop van de prognoseperiode zullen al deze factoren naar verwachting de markt voor helikoptertoerisme voeden.

Belangrijkste spelers :

Prominente spelers in het marktonderzoek naar helikoptertoerisme zijn onder andere Chicago Helicopter Tours, Sydney Helicopters, Maverick Helicopters, Cape Town Helicopters, Bravo Helicopters, Heliair Venice, Liberty Helicopter, Kaikoura Helicopters, Barcelona Helicopters, SUNDANCE HELICOPTERS, Birds Eye View Helicopters, HELI-JET AVIATION, Niagara Helicopters.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4495

  Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor helikoptertoerisme stimuleren, is de groeiende acceptatie van helikoptervluchten. Luchtvaartmaatschappijen bieden momenteel redelijk geprijsde vluchten als gevolg van de aanzienlijke groei van het vliegverkeer in de loop van de tijd. Als gevolg hiervan begonnen meer klanten de voorkeur te geven aan helikoptervluchten. De voorkeur voor helikopters als een uitstekende manier van vervoer voor oudere reizigers en mensen met een handicap, het voordeel van beter lezen voor passagiers op kortere vluchten en de belofte van een uitzonderlijke reiservaring omdat ze naar ontoegankelijke locaties kunnen gaan, kunnen de marktgroei in de komende jaren allemaal ondersteunen.

Marktsegmentatie :

  Algemeen en gepersonaliseerd toerisme zijn de twee belangrijkste segmenten voor helikoptervluchten. In de categorie gepersonaliseerd toerisme kende de markt voor helikoptervluchten in 2021 een bijzonder hoge ontwikkeling. De vrijheid om overal en op elk moment te reizen is het belangrijkste voordeel van gepersonaliseerde reizen. Deze reizen op maat bieden de klant ook een bijzondere en onderscheidende ervaring. Op dezelfde manier bieden veel helikoptertourbedrijven hun klanten aangepaste routes op basis van hun reisvoorkeuren.

Op basis van toepassingen is de markt voor helikoptertoerisme onderverdeeld in persoonlijk, familie- en groepstoerisme. Het hoogste marktaandeel van de wereldwijde markt voor helikoptertoerisme in 2021 behoorde tot familiereizen. Familietoerisme wordt gevoed door de toegenomen focus op het bevorderen van gezinseenheid, het onderhouden van familierelaties en het creëren van familieherinneringen. Door mobiliteit raken gezinnen meer geografisch verspreid en ontstaan er nieuwe familiemarkten.

Regionale analyse :

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn geclassificeerd als de vier regio’s die deel uitmaken van de toeristische helikoptermarkt. Het grootste deel van de markt was in Noord-Amerika. De regio met de hoogste CAGR tijdens de voorspelde periode is Azië-Pacific.

Door de daling van de prijs van ruwe olie en de toename van binnenlandse passagiers in de VS domineerde Noord-Amerika de markt voor helikoptertoerisme in 2021. De grootste defensie-uitgaven en talrijke aankopen van geavanceerde lichtgewicht helikopters van Bell Textron, Lockheed Martin Corporation en andere leveranciers worden ook gecrediteerd met de uitbreiding van de regionale markt.

Vanwege het groeiende aantal helikopteroperators, de toenemende vraag naar helikopters en de groeiende behoefte aan zoek- en reddingsmissies, had Azië-Pacific in 2021 de snelste groei in de markt voor helikoptertoerisme. Veel mensen kiezen nu voor helikoptervluchten als gevolg van deze factoren die touraanbieders aanmoedigen om goedkope reizen aan te bieden.

 Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-tourism-market-4495

Over Market Research Future:


Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat ommeer, meer weten en meer doen, die helpen bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Helicopter Tourism Market,Helicopter Tourism Market Size,Helicopter Tourism Market Share,Helicopter Tourism Market Growth,Helicopter Tourism Market Trend,Helicopter Tourism Market Analysis,Helicopter Tourism Market Insights,Helicopter Tourism Market Outlook,Helicopter Tourism Industry