header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opslagtank marktmaterialen, productanalyse 2023, geschat aandeel, grootte, technologie, groeifactoren van topspelers, wereldwijde trends en industrieprognose 2030

Feb 16, 2023 3:00 PM ET

Opslagtank Marktoverzicht

Volgens het laatste MRFR-onderzoeksrapport wordt een 4,25% van een CAGR en USD 17,72 miljard tussen 2022-2030 voorspeld voor de marktomvang van opslagtanks . In 2021 zou de markt naar verwachting USD 13,12 miljard waard zijn.

Opslagtanks kunnen water, petrochemische stoffen, chemicaliën, aardoliebijproducten, melk en andere halfvaste stoffen bevatten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder cilinders met gesloten of open bovenkanten en een verticale of horizontale uitlijning. Deze hebben allemaal de weg gevormd voor de groei van de markt voor opslagtanks.

Vanwege het toegenomen gebruik van thermische zonne-energietechnologie en de daaruit voortvloeiende toename van de stroomopwekkingscapaciteit, groeit de wereldwijde opslagtanksector snel. Tanks kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan gevaarlijke materialen vast te houden, waaronder afvalwater en ruwe olie. Water wordt vaker gebruikt in de productie, handel en olie- en gasproductie. Elk van deze elementen beïnvloedt de totale omvang van de markt. Een stijging beïnvloedt de uitbreiding van opslagfaciliteiten door de markt om het brandstofverbruik te verminderen.

Drijvende factoren voor marktgroei:

  • Groeiende olie- en gasindustrie
  • Toenemende acceptatie van opslagtanks om het brandstofverbruik te verbeteren
  • Toenemend watergebruik in de industriële en commerciële sector
  • Toenemende acceptatie van polywatertanks
  • Verhoogde vervanging van verouderde chemische opslagtanks
  • Snelle industrialisatie en verstedelijking
  • Stijgende vraag naar CNG-voertuigen

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8140

Marktsegment opslagtanks

De criteria die worden gebruikt om de markt te segmenteren zijn de installatietechniek, het product, het materiaal, de industriële branche en de regio. De prognosetermijn zal naar verwachting een respectabele toename van de wereldwijde markttrends voor opslagtanks zien.

Per toepassing

De markt is verdeeld in drinkwater, waterbesparing, afvalwater, industrieel afvalwater, brandbeveiliging en sanitair &engineering oplossingssegmenten op basis van de toepassing.

Door consumenten

Op basis van de verschillende soorten voortstuwing is de markt verdeeld in gemeentelijke, industriële, commerciële en residentiële segmenten.

Opslagtankmarkt Belangrijke spelers

  • CST Industries (VS)
  • McDermott (Verenigde Staten)
  • PermianLide (VS)
  • Highland Tank & Manufacturing Company, Inc. (VS)
  • Fox Tank Company (Vs)
  • F. Warren Groep (Canada)
  • Superior Tank Co., Inc. (Vs)
  • TOYO KANETSU K.K. (Japan)
  • Ishii Iron Works Co, Ltd (Japan)
  • Pfaudler (VS)
  • MEKRO Sp. z o.o. (Polen)

Nieuws uit de industrie

Op 9 augustus 2021 wordt een gigantische waterstoftank van 20 meter geïnstalleerd, waardoor de luchtvaartcapaciteit met 25 wordt verhoogd. Dat meldt het ZAL Centrum. De infrastructuur van ZAL is sterk uitgebreid, wat heeft geresulteerd in een grote toename van de capaciteit van het bedrijf om waterstof te produceren.

Tal van bedrijven leggen de nadruk op organische ontwikkelingsstrategieën, zoals nieuwe introducties en goedkeuring. De meest voorkomende anorganische ontwikkelingsstrategieën die in de sector werden gebruikt, waren overnames, joint ventures en partnerschappen. Deze programma’s hebben het voor marktdeelnemers gemakkelijker gemaakt om hun klantenkring en klantenbestand uit te breiden. De vraag naar wateropslagtanks neemt wereldwijd toe; marktdeelnemers in deze sector kunnen dus in de toekomst winstgevende groeimogelijkheden verwachten.

Verzoek om aanpassing @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8140

Regionale analyse van de opslagtankmarkt

Er zijn vier belangrijke wereldwijde marktregio’s voor opslagtanks geïdentificeerd: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific had vanaf 2018 wereldwijd het grootste marktaandeel voor opslagtanks en de verwachting is dat het de komende jaren in het snelste tempo zal blijven groeien. Het gebruik van opslagtanks is toegenomen in India en China als gevolg van de stijgende vraag naar wateropslag en plastic watertanks, de productie van voedsel en dranken en de ontwikkeling van LNG-transportinfrastructuur. De groeiende investeringen door bedrijven uit het Midden-Oosten en Zuid-Amerika zijn een ander element dat de groei van deze sector stimuleert.

Door hun grote investeringen in LNG-transportinfrastructuur hebben India en China een groot aandeel in de LNG-opslagtankmarkt. De marktwaarde van opslagtanks in de regio stijgt als gevolg van dede uitbreiding van de voedsel- en drankensector en de toenemende behoefte aan plastic watertanks voor opslag.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsproduct van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsproduct van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

Voortzetten…

Spreek met de analist @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8140 

Ook meer gerelateerde rapporten –

Brandstofdispenser markt

Markt voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC)

Markt voor kunststofafvalbeheer

Markt voor wegwerphandschoenen

Gazon- en tuingereedschapsmarkt

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Storage Tank Market Research Report 2023,Storage Tank Market Growth Analysis,Storage Tank Market Forecast Report 2030