header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Powersports Market Leaders 2023, Omzetstatus, groeidynamiek, branchegrootte, huidige trends en ontwikkelingsrapport, Business Outlook 2030

Feb 16, 2023 4:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde powersportsmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,65% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 30,2 miljard in 2030.

Powersports Marktonderzoek Insights

De subcategorie van de autosport wordt ‘Power Sports’ genoemd. De motor en het stuur van het voertuig, die worden gebruikt om het voertuig te besturen, zijn de bepalende kenmerken. Deelnemers uit de industrie hebben hun investeringen verhoogd als gevolg van de introductie van auto’s met betere prestaties. Het Powersports-voertuig omvat terreinvoertuigen (ATV’s), side-by-side voertuigen (SxS), sneeuwscooters, crossmotoren, motorfietsen, motorboten en waterscooters

Het wordt op grote schaal gebruikt in recreatieve buitencentra zoals paden, themaparken en wildernisgebieden. De infrastructuur voor openluchtrecreatiefaciliteiten, waaronder themaparken, wildernisgebieden en wandelpaden, is uitgebreid als gevolg van de stijgende populariteit van avontuurlijke sporten. De vraag naar powersporten stijgt naarmate de particuliere sector meer geld investeert in het bouwen van gespecialiseerde infrastructuur voor ontspanning en entertainment.

Marktgrootte 2021

USD 18,1 miljard

Marktgrootte 2022

USD 19,3 miljard

Marktgrootte 2030

USD 30,2 miljard

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/877 

Powersports Markt Regionale Analyse

Het grootste deel van de wereldwijde markt voor powersport bevindt zich in Noord-Amerika. Dit is te wijten aan vele oorzaken, waaronder een toename van de betrokkenheid van vrijetijds- en recreatieve activiteiten in het gebied en een toename van de vraag naar Power Sports-voertuigen voor sporten zoals watersurfen en sneeuwscooteren. Vanwege het stijgende besteedbare inkomen van de consument, dat de vraag naar krachtsporten in het gebied aanwakkert, wordt verwacht dat de Aziatisch-Pacifische markt snel zal groeien.

Powersports Markt groei en vraag:

De powersportsmarkt is de afgelopen jaren gegroeid, gedreven door een aantal factoren, waaronder de toegenomen interesse van de consument in recreatieve activiteiten in de buitenlucht, vooruitgang in powersporttechnologie en gunstige overheidsvoorschriften. De vraag naar powersportvoertuigen, zoals motorfietsen, ATV’s en UTV’s, is ook gestimuleerd door hun veelzijdigheid en veelzijdigheid op verschillende terreinen en toepassingen, waaronder racen, off-roaden en avontuurlijke sporten. Bovendien heeft de groeiende trend van openluchtrecreatie en avontuurlijk toerisme geleid tot een toename van de vraag naar powersportvoertuigen, omdat consumenten op zoek zijn naar meer opwindende en uitdagende ervaringen.

Ondanks de COVID-19-pandemie die de wereldeconomie verstoort, heeft de powersportsmarkt veerkracht getoond, waarbij veel consumenten ervoor kiezen om te investeren in openluchtrecreatie als een manier om te ontsnappen aan de stress en verveling van lockdowns. Naarmate de wereldeconomie herstelt en het consumentenvertrouwen terugkeert, wordt verwacht dat de groei van de powersportmarkt de komende jaren zal aanhouden.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/877 

Marktsegmentatie                                                                   

De wereldwijde powersportmarkt is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in nieuwe energiemotoren, diesel en benzine.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in personenauto’s en bedrijfswagens.

Belangrijkste spelers

  • BRP
  • Textron Inc
  • Yamaha Motor Co Ltd |
  • Honda Motor Co Ltd |
  • Polaris Industrieën

Powersports Marktontwikkeling:

Een van de belangrijkste aanjagers van groei in de powersportsmarkt is de toenemende vraag naar elektrische en hybride voertuigen. Naarmate consumenten milieubewuster worden, is er een groeiende belangstelling voor powersportvoertuigen die zuiniger zijn en minder uitstoot. Fabrikanten reageren opdeze trend door elektrische en hybride powersportvoertuigen te introduceren die een reeks voordelen bieden, waaronder minder geluidsoverlast, lagere bedrijfskosten en verbeterde prestaties.

Een andere trend in de powersports markt is de groeiende populariteit van off-road activiteiten en avontuurlijk toerisme. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar manieren om het buitenleven te verkennen en de natuur te ervaren, en powersportvoertuigen zijn een ideale manier om dit te doen. De populariteit van activiteiten zoals off-road rijden, kamperen en jagen drijft de vraag naar ATV’s, side-by-side en andere off-road voertuigen.

Chat met een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/877 

Ook meer gerelateerde rapporten –

 

Automotive Dakdragers Markt

Automotive Remsysteem Markt

Automotive Electronic Control Unit (ECU’s) Markt

Markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen

Automotive Stoelverwarming Markt

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Powersports Market Companies,Powersports Market Research Report 2023