header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Search and Rescue Robots Market wordt gewaardeerd op USD 59.163,9 miljoen en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 18,2% tussen 2020 en 2030.

Feb 16, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek ToekomstInzichten :

Marktomvang van zoek- en reddingsrobots met een waarde van USD 59.163,9 miljoen, de markt groeit met een CAGR van 18,2% in 2020 -2030

Met behulp van de state-of-the-art zoek- en reddingsrobots kunnen reddingswerkers nu snel mensen vinden in beschadigde gebouwen, informatie verzamelen over de ramp, gevaarlijke materialen identificeren, in gevaarlijke omstandigheden werken en eerste hulpgoederen verstrekken. Drones en robots voor zoek- en reddingsoperaties kunnen veelzijdiger, intelligenter en goedkoper worden. Doordat robots en kunstmatige intelligentie worden gecombineerd, is het nu mogelijk om het proces van het vinden van slachtoffers en potentiële bedreigingen te automatiseren.

Robots kunnen binnenkort patrouilleren in de lucht of de zee zonder menselijke tussenkomst. De belangrijkste technologische vooruitgang die de industrie internationaal beïnvloedt, zijn aanzienlijke investeringen in robots, software en componenten om nieuwe drones te bouwen en te ontwikkelen die robuuster en wendbaarder zijn en in gevaarlijke gebieden kunnen worden ingezet.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10599

 Belangrijkste spelers :

Boston Dynamics, Hydronalix, Kongsberg Maritime, Lockheed Martin Corporation, FLIR Systems, Inc., Howe &Howe Technologies, Inc., Northrop Grumman Corporation, Pliant Energy Systems LLC, Saab AB en Thales Group zijn de belangrijkste bedrijven op de markt.

 

Marktsegmentatie :

 

Afhankelijk van de werkwijze is de markt voor zoek- en reddingsrobots verdeeld in autonome en op afstand bediende segmenten. Er wordt voorspeld dat het gebruik van autonome robots in gevaarlijke situaties zou toenemen vanwege hun hoge potentieel om de activiteiten te verbeteren en nieuwe kansen te bieden om de productie te verhogen, de kosten te verlagen, risico’s te minimaliseren en het verzamelen van gegevens te verbeteren.

 

De wereldwijde zoek- en reddingsmarkt is verdeeld in land-, maritieme en hoogwerkersegmenten op basis van platform. De robuuste vraag naar autonome onderwatervoertuigen (AUV) zal naar verwachting de expansie van de maritieme sector stimuleren. AUV’s zijn er in verschillende maten, waaronder ondiep, gemiddeld en groot. Sensoren, camera’s, sonars met synthetische opening en andere payloads zijn slechts enkele van de opties die AUV’s afzonderlijk of in combinaties kunnen dragen. AUV’s zijn ook uitgerust met technologieën voor voortstuwing, communicatie, navigatie en het vermijden van botsingen. AUV’s zijn werkzaam op verschillende gebieden naast de olie- en gasindustrie, waaronder militaire en defensie, oceanografie, milieubescherming, monitoring, archeologie en verkenning en zoek- en reddingsmissies.

 

Regionale analyse :

 

De VS en Canada zijn de twee belangrijkste landen die deel uitmaken van Noord-Amerika. De marktuitbreiding wordt ondersteund door de groeiende ontwikkelingsinspanningen van zeemachten van landen zoals de VS om de marine te versterken. In 2017 kwamen Lockheed Martin Corporation en de Amerikaanse marine bijvoorbeeld een contract van USD 43,2 miljoen overeen voor de ontwikkeling van een onderzeese marinevoertuig. Bovendien zijn de strenge maritieme veiligheidsregels van de VS een belangrijke factor in de uitbreiding van de regionale industrie.

 

Om Amerikaanse burgers en maritieme belangen te beschermen tegen maritieme veiligheidsbedreigingen zoals piraterij, terrorisme, criminele activiteiten en cyberaanvallen, helpt het Office of Maritime Security bij het creëren en implementeren van effectief maritiem beveiligingsbeleid, procedures, praktijken en training. Daarom motiveren strikte overheidsbeperkingen de marine om te investeren in geavanceerde maritieme systemen zoals de AUV om marinepersoneel en mensen te voorzien van verbeterde veiligheid en beveiliging.

 

Vanwege de toenemende investeringen in zoek- en reddingsrobots zijn belangrijke landen zoals China, Japan, India en Australië de drijvende kracht achter de marktgroei in de regio Azië-Pacific. De behoefte aan zoek- en reddingsrobots in de regio neemt ook toe als gevolg van stijgende militaire uitgaven en territoriale geschillen tussen China, Zuid-Korea en Noord-Korea en andere nabijgelegen landen. SIPRI schat dat China in 2016 ongeveer USD 215 miljard aan zijn leger heeft uitgegeven en in 2018 USD 250 miljard. Bovendien stegen de militaire uitgaven van India tussen 2017 en 2019 met ongeveer 9%. De ontwikkeling van marinegevechtssystemen en initiatieven voor vlootmodernisering door China, India en andere Aziatische landen dragen ook bij aan de uitbreiding van de markt.

 

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/search-and-rescue-robots-market-10599

 

Over MarktonderzoekToekomst:

 

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Search and Rescue Robots Market,Search and Rescue Robots Market Size,Search and Rescue Robots Market Share,Search and Rescue Robots Market Growth,Search and Rescue Robots Market Trend,Search and Rescue Robots Market Analysis,Search and Rescue Robots Industry,Search and Rescue Robots Market Insights,Search and Rescue Robots Market Outlook