header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitgebreide vooruitzichten van de detonatormarkt 2023, industrieaandeel, grootte, segmentenoverzicht, regio’s, eisen, wereldwijde trends en ontwikkeling, prognose 2030

Feb 16, 2023 3:00 PM ET

De Detonator-markt zal tussen 2020 en 2030 een waarde van USD 1450,3 miljoen en een CAGR van 1,90% verkrijgen.

Detonator Marktoverzicht

Een ontsteker is een apparaat dat fungeert als trigger of knop voor een explosie. Ontstekers worden meestal gebruikt in mijnbouw- en tunnelactiviteiten en voor andere industriële toepassingen. Ze kunnen chemisch, mechanisch of elektrisch werken. Mechanische en elektrisch aangedreven ontstekers worden echter wereldwijd het meest gebruikt. Ontstekers helpen de veiligheid van werknemers en mijnwerkers op mijnbouw-, industriële en bouwplaatsen te waarborgen.

De toenemende globalisering en de toegenomen industriële en productieactiviteiten zullen belangrijke groeifactoren voor de ontstekerindustrie naar voren komen. Groeiende bezorgdheid over de veiligheid van werknemers, toegenomen activiteit zoals ondergrondse mijnbouw, tunnels en oppervlakte-opgravingen, en de opkomst en uitbreiding van de olie- en gasexploratieactiviteiten, met name in ontwikkelingslanden, zullen de marktwaarde van de ontstekers verergeren.

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Technologisch geavanceerde ontstekers
  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers
  • Groeiende vraag naar metalen
  • Vraag naar steenkool in energietoepassingen

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8201

Toenemende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten, ondersteunend overheidsbeleid, toenemende verstedelijking en bouw- en constructieactiviteiten, met name in opkomende economieën zoals India en China, een toenemende nadruk op de productie van technologisch geavanceerde ontstekers en een stijgende arbeidsparticipatie van vrouwen zullen de weg vrijmaken voor de ontstekermarkt om verder uit te breiden.

Het gebrek aan kennis en technologische vaardigheden van arme en achtergebleven landen zou de expansie van de detonatormarkt echter beperken. Voortdurende schommelingen in de grondstofprijzen en strenge overheidswetten inzake ontbossing zouden de ontwikkeling van de ontstekermarkt verder verminderen. Grootschalige technologische beperkingen in ontwikkelingslanden en de stijgende populariteit van duurzame energiealternatieven zullen extra uitdagingen bieden voor de ontstekerindustrie.

Detonatormarkt belangrijkste concurrenten

De belangrijkste spelers op de wereldwijde detonatormarkt zijn:

  • Orica Limited (Australië)
  • Dyno Nobel (Verenigde Staten)
  • AEL Intelligent Blasting (Zuid-Afrika)
  • MAXAM (Australië)
  • Poly Permanente Union Holding Group Limited (China)
  • Sichuan Yahua Industriële Groep CO. LTD (China)
  • Enaex (Chili)
  • BME Zuid-Afrika (Zuid-Afrika)
  • Sasol (Zuid-Afrika)
  • Austin Detonator (Tsjechië).

Marktsegmentatie van ontstekers

De detonatormarkt is verdeeld in verschillende segmenten op basis van type en toepassing.

De wereldwijde detonatormarkt is ingedeeld in drie soorten: niet-elektrisch, elektronisch en elektrisch. In 2019 behield de niet-elektrische sector het grootste marktaandeel, dankzij de toegenomen vraag naar detonators als gevolg van nauwkeurige timing, verminderde trillingen en lagere gevoeligheid.

De wereldwijde detonatormarkt is verdeeld in vier toepassingen: kolenmijnen, metaalmijnen, niet-metaalmijnen en andere. Vanwege de toegenomen behoefte aan steenkool in verschillende sectoren, wordt voorspeld dat de kolenmijncategorie het grootste marktaandeel zal hebben. Dit zal waarschijnlijk de vraag naar kolenmijnen in ontstekers tijdens de voorspelde termijn verhogen.

Verzoek om aanpassing @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8201

Detonator Markt Regionale analyse

Azië-Pacific zal waarschijnlijk een snelle expansie hebben in de detonatorindustrie. Met de groeiende verstedelijking en infrastructuurontwikkeling, de vraag naar efficiënte elektriciteitsproductie en uitbreiding in de industriële, voedselverwerkende en chemische sectoren, is het gebied naar voren gekomen als een van de grootste metalen, kolen en mineralen. De vraag naar verschillende metalen en steenkool stijgt dus in het hele gebied, waardoor de vraag naar metaal- en steenkoolwinningsdetonators waarschijnlijk in de prognoseperiode toeneemt.

China is een belangrijke fabrikant van ontstekers in de regio Azië-Pacific. Het kolen- en metaalverbruik is gestegen om te voldoen aan de stijgende vraag naar industriële productie en elektriciteitsopwekking. Steenkool is de belangrijkste energiebron, goed voor tweederde van de elektrische productie van het land. Bovendien hebben de consumptiegoederen-, automobiel-, industriële en verwerkende industrie allemaal grote hoeveelheden metalen nodig, waardoor de vraag naar ontstekers in de hele wereld wordt aangewakkerd.land.

Recente ontwikkelingen

De stijgende uitgaven van wereldwijde bestuursorganen aan de militaire industrie en defensieve operaties, evenals de groeiende wapen- en munitiesector, zullen naar verwachting de explosieven- en pyrotechnische activiteiten van brandstof voorzien.

Bovendien kunnen technologische verbeteringen en de behoefte aan slimme wapens de groei van de markt voor explosieven en pyrotechniek stimuleren. De vraag naar veiligere explosieven ter vervanging van hoogenergetische explosieven en drijfgassen om aan de veiligheidseisen te voldoen, motiveert grootschalige fabrikanten van militaire en defensiematerieel.

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 14

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 14

2.3 Lijst van aannames 15

2.4 Marktstructuur 15

2.5 Analyse van de aantrekkelijkheid van de markt 16

2.6 Wereldwijde detonatormarkt, per type 16

2.7 Wereldwijde detonatormarkt, per toepassing 17

2.8 Macrofactorindicatoranalyses 17

2.9 Belangrijkste koopcriteria 18

3 Marktinzichten

4 Onderzoeksmethodologie

4.1 Onderzoeksproces 23

4.2 Primair onderzoek 24

4.3 Secundair onderzoek 25

4.4 Schatting van de marktomvang 26

4.5 Prognosemodel 26

Voortzetten…

Praat met de analist @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8201 

Ook meer gerelateerde rapporten –

Markt voor mechanisch handgereedschap

Markt voor aandrijfassen

Lagermarkt

Markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur

Actuatoren Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Detonator Market Research Report 2023,Detonator Market Growth Analysis and Forecast 2030