header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterstof brandstofcel voertuig marktgroei Register 68,52% CAGR het stimuleren van wereldwijde behoefte, eisen, ontwikkelingen, top marktleiders, toekomstige trends en zakelijke toekomstverwachting 2030

Feb 16, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor waterstofbrandstofcelvoertuigen, die naar verwachting in 2030 meer dan USD 46,8 miljard zal worden gewaardeerd, zal naar verwachting groeien met een CAGR van 68,52% van 2023 tot 2030.

Waterstof brandstofcel voertuig marktvooruitzichten 2023

De geïntegreerde elektromotor van deze voertuigen wordt aangedreven door waterstofbrandstofcellen. In tegenstelling tot diesel- of benzinevoertuigen, geven auto’s aangedreven door waterstofbrandstofcellen geen broeikasgassen af in de atmosfeer. De markt voor waterstofbrandstofcelvoertuigen zal naar verwachting gedurende de geprojecteerde periode een enorm potentieel hebben vanwege deze milieuvriendelijke functie.

De belangrijkste reden waarom waterstofvoertuigen de laatste tijd aanzienlijke invloed hebben gekregen in de auto-industrie, is dat het voertuigen op alternatieve brandstof zijn die waterstof gebruiken als hun primaire brandstofbron. Voertuigen aangedreven door waterstof hebben minimale emissies, wat aantrekkelijk is voor wereldwijde markten.

Er is veel vraag naar omdat ze licht van gewicht zijn, geen uitstoot uitstoten en weinig onderhoud vereisen. Omdat waterstofvoertuigen een steeds meer geliefde bron van hernieuwbare energie zijn, wordt de waterstofbrandstofceltechnologie voor auto’s het meest onderzocht.

Marktgrootte 2021

USD 0,72 miljard

Marktgrootte 2022

USD 1,2 miljard

Marktgrootte 2030

USD 46,8 miljard

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4722

Waterstof brandstofcel voertuig markt belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor waterstofbrandstofcellen zijn onder meer:

  • The Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Daimler AG (Mercedes-Benz) (Duitsland)
  • BMW (Duitsland)
  • General Motors Company (VS)
  • Groupe Renault (Frankrijk)
  • Mazda Motor Corporation (Japan)
  • Hydrogenics (Canada)
  • Kia Motor Corporation (Zuid-Korea)
  • Tata Motors Limited (India) onder andere

Marktsegmentatie van waterstofbrandstofcellen

De markt voor waterstofbrandstofcelvoertuigen is onderverdeeld in regio’s, technologieën en soorten auto’s. De markt is verdeeld in twee categorieën op basis van type: personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

De marktstudie voor elektrische voertuigen met brandstofcellen biedt een diepgaande marktsegmentatieanalyse en marktprognoses voor 2015 tot 2030.

Gebaseerd op type

  • Fosforzuur brandstofcel (PAFC)
  • Polymeer Elektrolyt Membraan Brandstofcel (PEMFC)

Gebaseerd op bereik

  • Lang
  • Kort

Op basis van voertuigtype

  • Bedrijfsvoertuig
  • Personenauto

Gebaseerd op geografie 

  • Noord-Amerika
  • Azië-Pacific 
  • Europa
  • Roeien

Waterstof brandstofcel voertuig markt Regionale classificatie

Geografisch gezien had Noord-Amerika het grootste marktaandeel en zou het zijn dominantie gedurende de gehele prognoseperiode behouden. De staat Californië blijft ongeëvenaard leiderschap tonen in het ontwikkelen van infrastructuur voor waterstofbrandstofcelvoertuigen. 

Bedrijven zoals Toyota Motor Sales hebben de ontwikkeling van waterstoftankinfrastructuur aanzienlijk bevorderd. De staat was een van de eersten die operationele emissievrije FCV’s op zijn wegen had, dankzij voortdurende planning en assistentie. Daarentegen hebben staten als Californië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan plannen aangekondigd om te helpen bij het financieren van waterstoftankstations.

Vraag om geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4722

Vanwege de grote vraag naar en productie van auto’s, wordt voorspeld dat Azië-Pacific enorm zal groeien. Bovendien ondersteunde de groei van de automobielindustriesectoren in landen als Zuid-Korea en Japan hun vitale hulp aan brandstofceltechnologie.

Nieuws uit de branche

Door de stijgende vraag naar voertuigen heeft de automobielsector een opmerkelijke expansie doorgemaakt. Niettemin, vanwege de aanzienlijke hoeveelheid broeikasgassen die motoren op fossiele brandstoffen genereren, is er onlangs een toename van het bewustzijn van en de bezorgdheid over de nadelige milieueffecten van deze voertuigen.

De waterstofbrandstofcelvoertuigenindustrie zal naar verwachting ook toenemen als gevolg vanaan extra oorzaken zoals technologische ontwikkelingen, verminderd lawaai, prestatieverbetering, stijgende olieprijzen en strenge overheidsvoorschriften voor milieubehoud. 

Niettemin wordt verwacht dat de hoge kosten van deze voertuigen de marktuitbreiding gedeeltelijk zullen beperken. Deelnemers uit de industrie kunnen echter veel kansen verwachten in het komende jaar dankzij innovaties, agressieve ontwikkeling en onderzoek.

De activiteiten van waterstofvoertuigen breiden zich uit als gevolg van de vergoedingsregels die steeds gebruikelijker worden in de automatiseringssector. De prijzen voor diesel en benzine zijn onlangs gestegen, zowel internationaal als binnenlands, wat heeft geleid tot een verschuiving naar auto’s op waterstof. De auto-industrie zal in de toekomst worden gedreven door een wereldwijde wens voor high-performance, emissiearme auto’s.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cell-vehicle-market-4722

Blader door meer rapport

Brandweerwagen markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-truck-market-7393

Four-Wheel Drive Vehicles Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/four-wheel-drive-vehicles-market-5832

Green Tires Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-tires-market-6340

Hydraulische tandwielpomp markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydraulic-gear-pump-market-6768

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Research Report 2023,Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Growth Analysis 2030