header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde omzet van de dragende markt geschat op 297,6 miljard bij een bloeiende CAGR van 8,50% door stijgende eisen, grootte, groei per segment en prognose tot 2030

Feb 16, 2023 2:00 PM ET

Bearing Market Overzicht:

De Bearing Market-activiteiten groeien gestaag en langzaam in de markt. De markt heeft een tijdsbestek; tijdens de prognoseperiode heeft het een verwachte groei van USD 168134,7 miljoen. De wereldwijde business specialist en de pioniers hebben de verwachting dat de lagermarkt de komende tijd waarschijnlijk een CAGR van 8,5% zal behalen. 

De markt wordt gedreven door meerdere groeifactoren zoals uitgebreide vaardigheid, groeiende variaties in de markt en een lang bestaan met minder ondersteuningsvereisten. De groeiende vooruitgang in technologie en de verbetering van de kosten met de toenemende sensorgebaseerde lagereenheden stuwen ook de marktgroei.

Marktgrootte 2021

USD 154,9 miljard

Marktgrootte 2022

USD 168,1 miljard

Marktgrootte 2030

USD 297,6 miljard

 

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2183

De lagers worden gebruikt in meerdere soorten apparatuur. Deze worden gebruikt in meerdere soorten machines, landbouwmachines, ruimtevaart, defensiegereedschap en andere huishoudelijke apparaten. Er is een aanzienlijke stijging in de lagermarkt vanwege het lage onderhoud, de lange levensverwachting en het hogere rendement. Maar bepaalde marktbeperkingen verlagen de snelheid van de lagermarkt. Met de hulp van belangrijke marktspelers en de strategieën van de industrieel heeft de markt zichzelf in evenwicht gebracht. De marktdrijvers bieden uitstekende groeimogelijkheden en gaan de strijd aan met alle uitdagingen en marktbeperkingen. Dit rapport bevat de marktsegmentatie en de regionale classificatie met recent branchenieuws.

Belangrijke bedrijven in de lagermarkt zijn onder meer

  • Svenska Kullagerfabriken AB (Zweden),
  • NTN Corporation (Japan),
  • Schaeffler Group (Duitsland),
  • NSK Ltd. (Japan),
  • The Timken Company (VS),
  • JTEKT Corporation (Japan),
  • Robert Bosch GmbH (Japan),
  • De Danaher Corporation (VS),
  • GKN plc. (Verenigd Koninkrijk) en Minebea Mitsumi, Inc. (Japan)
  • Plasgran Ltd. (Verenigd Koninkrijk)
  • United Plastic Recycling Inc. (VS)

Lager marktsegment

De lagermarkt is gesegmenteerd in verschillende factoren, waaronder grootte, eindgebruiker, groep en regio. Verder worden deze factoren ingedeeld in subsegmenten die hieronder worden genoemd.

Op basis van de grootte wordt de markt ingedeeld in subcategorieën die 30 tot 40, 41 tot 50, 51 tot 60, 61 tot 70 en 70 en meer zijn.

De lagermarkt is gesegmenteerd in de industrie, lucht- en ruimtevaart en automotive op basis van de eindgebruiker. Op basis van de groep is de Bearing Market gesegmenteerd in de groepen 1, 2 en 3.

Verzoek om aanpassing @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2183

Regionale analyse van de lagermarkt

De APAC-regio domineert ook de lagermarkt tijdens de historische prognoseperiode. De markt heeft het grootste marktaandeel van de omzet bereikt, 39,7%. De markt is verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en ROW op basis van de regio. Noord-Amerika heeft opnieuw de grootste marktaandeelgroei van alle regio’s. Volgens de marktvoorspellers zal de lagermarkt tegen het einde van de prognoseperiode in 2028 een marktomzet van USD 95 miljard behalen. Na Noord-Amerika heeft China het grootste marktaandeel en is het naar voren gekomen als de marktbijdrager. 

Industrie Nieuws:

In september 2021 lanceerde de SKF de ronde rollen richting de Noord-Amerikaanse regio. Deze rubrieken zijn expliciet bedoeld om uptime op te bouwen en de creatiekosten te verlagen. Op dezelfde manier lanceerde NSK Ltd. in juni 2021 ook de metalen bal met hoge snelheid voor het elektrische voertuig dat effectief werkt. Eerder in mei 2021 bevorderde de NSK Ltd. nog een serie ronde rollen die de efficiëntie, betrouwbaarheid en nog veel meer verbeterden.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1.Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognose verkoopkanaal

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

Voortzetten…

Praat met de analist @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2183 

Ook meer gerelateerde rapporten –

Vibration Control System markt

IJsmachines Markt

Markt voor wateronthardingssystemen

Residentiële ketelmarkt

CNC-snijmachines Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Bearing Market Research Report 2023,Bearing Market Growth Analysis and Forecast 2030