header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analytics as a Service-markt zal naar verwachting USD 38,35 miljard bereiken bij een CAGR van 27,82% in 2030

Feb 17, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Analytics as a Service-markt naar verwachting een CAGR van ~ 27,82% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 38,35 miljard in 2030.

De cloud is de basis voor analytics as a service industry. Het stelt individuen in staat om een verscheidenheid aan zakelijke analytische technieken te gebruiken die nodig zijn om feiten en informatie uit gegevens te extraheren. Analytics as a service-sector stelt consumenten echter in staat om deze informatie te archiveren. De informatie kan dan op een later moment worden opgehaald voor extrapolatie en analyse. Om goed geïnformeerde en cruciale zakelijke beslissingen te nemen, is vaak data-analyse nodig. Kunstmatige intelligentie is de enige bron van inkomsten voor analytics as a service (AI). Het maakt gebruik van “slimme” algoritmen die gegevens verzamelen en opslaan onder bepaalde patronen en methoden. Op deze manier “leert” de AI welke data in de toekomst cruciaal zullen zijn voor de gebruiker en past het zijn gedrag aan. Overheden zijn onlangs verplicht om regelgeving vast te stellen en wetgeving te implementeren ter ondersteuning van analytics as a service vanwege de pandemie. Deze industrie moedigt zakendoen aan met een zo min mogelijk persoonlijke touch, wat de reden is. Zodra de wereldwijde bevolking groepsimmuniteit tegen het COVID-virus heeft bereikt, is er mogelijk nog meer ruimte voor uitbreiding in de analytics as a service-markt.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1206

Analytics as a Service Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 38,35 miljard
Groei: CAGR van 27,82% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 – 2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

In het Noord-Amerikaanse gebied heeft de markt voor services analytics zich het snelst ontwikkeld. De grote concentratie van solution providers die het soort ingewikkelde data en datamodellen nodig hebben dat analytics as a service kan produceren, is de oorzaak.  De Aziatisch-Pacifische markt groeit het snelst. In deze markt zijn India, China, Zuid-Korea en Japan de belangrijkste spelers. De belangrijkste factor is ook de snelle economische groei van India.

Marktsegmentatie

De Global Analytics as a Service-markt is gesegmenteerd in Components, Analytics Types en Verticals.

Op basis van de Component is de markt gesegmenteerd in Solutions, Services.

Op basis van het Analytics Type is de markt gesegmenteerd in Predictive, Prescriptive.

Op basis van de Vertical is de markt gesegmenteerd in BFSI, e-commerce, retail, overheid en gezondheidszorg.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/analytics-as-a-service-market-1206

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Accenture, Atos SE, Google Inc, Hewlett Packard Enterprise Development, Hitachi Solutions, IBM, Microsoft, Oracle en SAS Institutes.

Gerelateerde rapporten:

2030

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Analytics as a Service Market,Analytics as a Service,Analytics as a Service Market Growth,Analytics as a Service Market trends,Analytics as a Service Market Share,Analytics as a Service Market Size