header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BIM-softwaremarkt: trends in de branche, analyse, typen, groei, kansen en prognoses 2022-2030

Feb 17, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde BIM-softwaremarkt naar verwachting een CAGR van 14,9%  registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 25,61 miljard in 2030.

Building Information Models (BIM) zijn computerbestanden die kunnen worden verwijderd, verwisseld of in een netwerk kunnen worden opgenomen om de besluitvorming over een gebouwd bedrijfsmiddel te ondersteunen. Het wordt afgestoten door individuen, bedrijven en overheidsinstanties die tal van fysieke infrastructuren plannen, bouwen, exploiteren en onderhouden die wegen, spoorwegen, obligaties, enz. Bevatten. BIM-software bevat computerondersteunde ontwerpproducten die meestal worden gebruikt in de architectuur- en bouwsector. Producten in deze voorsteltools en bibliotheken zijn specifiek gericht op architectonisch ontwerp en constructie.

De COVID-19-epidemie heeft de bouw- en bouwsector hard getroffen. De ongelijke en ongeorganiseerde bouw- en infrastructuursector staat voor extreme uitdagingen als gevolg van de uitbarsting. Instabiliteit tijdens de lockdown in mankracht, materiaal, fabrieken, apparatuur en bouwprojecten zal waarschijnlijk de verwachte groei tenietdoen. Verder zullen de groeiende bouwkosten, evenals professionele en geschoolde arbeidskosten, waarschijnlijk van invloed zijn op de groei van de industrie. De pandemie heeft echter geleid tot een verandering in de richting van externe werkomgevingen.

  Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8764

BIM Software Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 25,61 miljard
Groei: CAGR van 14,9 % van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 – 2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting het inkomstenaandeel domineren tijdens de prognoseperiode. De initiële adoptie van geavanceerde digitale tools en het mandaat van de overheid voor het implementeren van BIM-software zal waarschijnlijk de groei van de BIM-softwaremarkt verbeteren. Evenzo zal Zuid-Amerika tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei laten zien als gevolg van de groeiende uitgaven aan bouw en infrastructuur.

Azië-Pacific zal naar verwachting een opmerkelijke groei laten zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende smart city-projecten in meerdere landen zoals China, India, Zuid-Korea en Singapore. De toenemende verstedelijking stimuleert de vraag naar efficiënte en geavanceerde oplossingen in de bouw en infrastructuur. China zal naar verwachting de regio domineren vanwege het enorme aantal geplande infrastructuurprojecten in het land. Het land heeft drie grootschalige bouwmissies gepland met behulp van BIM-software zoals Shanghai Tower en Shanghai Disneyland Resort. Dit zal waarschijnlijk de groei van de BIM-softwaremarkt verhogen.

Europa zal naar verwachting de tweede plaats innemen in termen van BIM Software Marktaandeel tijdens de prognoseperiode. Overheden van landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland en Frankrijk hebben de implementatie van BIM in openbare projecten verplicht gesteld. Verder zal het substantiële bestaan van prominente spelers in de regio waarschijnlijk de groei stimuleren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bim-software-market-8764

Marktsegmentatie

De wereldwijde BIM-softwaremarkt is gesegmenteerd in voertuigtype en toepassing.

Op basis van type is de wereldwijde BIM-softwaremarkt gesegmenteerd in 3D BIM – ontwerpmodellen, 4D BIM – constructiedynamiek, 5D BIM – kosten, 6D BIM – gebouwde faciliteiten, 7D BIM – milieubescherming en 3D BIM – ontwerpmodellen. 3D BIM – Design Model is het meest gebruikte type in 2020 Met ongeveer 64,56% marktaandeel.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde BIM-softwaremarkt gesegmenteerd in architect, AEC-ingenieursbureau, aannemer, eigenaar en anderen. Het segment van de aannemer bezette het grootste deel van het marktaandeel van ongeveer 33,67% in 2020 Gevolgd door het architectensegment met een marktaandeel van 25,5%.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8764

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Enterprise Holdings Inc, Europcar, Carzonrent India Pvt Ltd, SIXT, Eco Rent a Car, Avis Budget Group Inc,Hertz Global Holdings Inc, ANI Technologies Pvt. Ltd., Uber Technologies Inc., Localiza

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  BIM Software,BIM Software Market,BIM Software Market Growth,BIM Software Market Share,BIM Software Market Size,BIM Software Market Trends