header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Enterprise VSAT-markt zal naar verwachting USD 13,61 miljard bereiken bij een CAGR van 9,24% in 2030

Feb 20, 2023 5:00 PM ET

Enterprise VSAT-markt: De toegenomen acceptatie in de maritieme industrie zal naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van ~ 9,24% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2030.

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Enterprise VSAT Market: By Type, By Organization Size, By Region – Forecast until 2030″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2021 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 9,24% om tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 13,61 miljard te bereiken.

Enterprise VSAT Marktoverzicht :

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Enterprise VSAT-markt naar verwachting een CAGR van ~ 9,24% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 13,61 miljard in 2030.

Enterprise VSAT Markt Concurrentie Analyse:

De lijst met toonaangevende bijdragers op de wereldwijde markt voor Enterprise VSAT Market omvat bedrijven zoals:

 • Viasat Inc (VS)
 • Newtec (België)
 • VT iDirect (VS)
 • Gilat Satellite Networks (Israël)
 • Omniaccess (Spanje)
 • Skycaster LLC (VS)
 • Gigaset (VS)
 • Comtech Telecommunications Corporation (Vs)
 • Global Eagle (VS)
 • Singtel (Singapore)
 • Hughes Network Systems LLC (VS)

 

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8146


Reikwijdte van het VSAT-marktrapport voor ondernemingen:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 13,61 miljard
Groei: CAGR van 9,24% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Enterprise very small aperture terminal (VSAT) is een soort communicatiesysteem dat via de satelliet wordt bediend en wordt afgestoten door zowel bedrijven als binnenlandse gebruikers. Het maakt gebruik van interfaces met een openluchtantenne met de computer van de klant met behulp van een transceiver. De hoge acceptatie van zelfregulerende communicatienetwerken waarmee een som van externe locaties is verbonden, bevordert de groei van de vsat-markt (very small aperture terminal) van de onderneming in de prognoseperiode van 2021 tot 2030. Ook het toenemende gebruik van satellietdiensten voor cross-verticale toepassingen en het groeiende gebruik van remote sensing en GIS in rampenbeheer is een booming in de groei van de zeer kleine diafragma terminal (VSAT) markt van de onderneming. 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over enterprise VSAT-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-vsat-market-8146

Marktsegmentatie

De wereldwijde Enterprise VSAT-markt is gesegmenteerd in componenten en industrie

Op basis van de component is de wereldwijde Enterprise VSAT-markt gesegmenteerd in hardware en services. De dienstensector zal naar verwachting het grootste marktaandeel vertegenwoordigen dankzij het gebruik van satellietbreedbandnetwerken in klinieken en ziekenhuizen om direct tweerichtingscontact en gegevensuitwisseling te vergemakkelijken, evenals de acceptatie van deze systemen door inlichtingendiensten en veiligheidsdiensten om hun systemen voor gegevensverzameling te verbeteren, waardoor ze informatie nauwkeuriger kunnen ontcijferen.

Op basis van de industrie is de wereldwijde Enterprise VSAT-markt gesegmenteerd in energie en nutsbedrijven, media en entertainment, detailhandel en consumentengoederen, telecom- en informatietechnologie (IT) en andere procesindustrieën. Toepassingen van Enterprise VSAT-systemen in verschillende industrieën zullen naar verwachting de markt in het komende jaar van brandstof voorzien.

Op type:

 • Hardware
 • Diensten

 

Op organisatiegrootte:

 • Midden- en kleinbedrijf
 • Grote ondernemingen

 

Vraag om korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8146

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor zeer kleine diafragmaterminals (VSAT) van de onderneming vanwege de hoge acceptatie van satellietdiensten voor verschillende toepassingen, zoals inspectie van vegetatie-identificatie, monumenten uit het verleden, vulkaanmonitoring en tragedietoezicht in omstandigheden van stormen en orkanen in deze regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting in de prognoseperiode van 2021 tot 2030 aanzienlijk groeien als gevolg van de snelle opleving van overheidsinitiatieven om scholen en universiteiten in deze regio met elkaar te verbinden.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com