header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EV’s Aandrijflijn Marktstatistieken 2023, Industrieaandeel, Grootte, Overzicht van topspelers, Groeidynamiek, Toekomstige trends, Ontwikkelingen en Wereldwijde Prognose 2030

Feb 20, 2023 2:00 PM ET

Electric Vehicle Powertrain Marktoverzicht

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 34,70% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 956,44 miljard in 2030.

De verzameling onderdelen waaruit de aandrijflijn van een voertuig bestaat, is wat het voertuig vooruit stuwt. De batterij en elektromotor zijn beide onderdelen van de elektrische aandrijflijn, die ook voor krachtoverbrenging zorgt. Deze krachtoverdracht wordt gebruikt om het vermogen te creëren dat later wordt gebruikt om het voertuig te verplaatsen of te besturen. Prestaties, comfort en veiligheid zijn de bepalende kenmerken van een elektrische aandrijflijn voor een voertuig. Als gevolg hiervan zijn producenten van aandrijflijnsystemen en componenten begonnen met het gebruik van elektrische aandrijflijnen in hun auto’s om het brandstofverbruik te verminderen. De aandrijfas of schroefas, koppeling of koppelomvormer, differentieel, assen en motor en versnellingsbak zijn extra belangrijke onderdelen van de aandrijflijn. Het wordt vaak gebruikt in batterij-elektrische voertuigen (BEV), die volledig op elektriciteit rijden.

Marktgrootte 2021

USD 88,25 miljard

Marktgrootte 2022

USD 118,87 miljard

Marktgrootte 2030

USD 956,44 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

34.70% (2022-2030)

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8276

Belangrijkste spelers op de markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • ZF Friedrichshafen AG
  • EPT Co Inc
  • WEG
  • Bonfiglioli Riduttori S.P.A
  • IET S.p.A.
  • Automatisering Tooling Systems Inc
  • GKN nv
  • NXP Halfgeleiders
  • Robert Bosch
  • BorgWarner Inc
  • Continental AG
  • AVL Lijst GmbH
  • Mitsubishi Electric Corp

Industrieel nieuws

De belangrijkste spelers raken betrokken bij M&A-activiteiten om hun plaats in de snelle groei te versterken. In december 2019 nam Weichai Power Co. Aradex AG over. In hetzelfde jaar werd Nordesa Inc overgenomen door Dana Inc.

Marktsegmentatie van elektrische aandrijflijnen

Van Outlook

  • BEV
  • Hev/PHEV

Per component

  • Motor/Generator
  • Batterij
  • Power Electronics Controller
  • Conversieprogramma
  • Overdracht
  • On-Board oplader

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8276

De innovaties in batterijtechnologieën hebben EV’s concurrerender gemaakt dan conventionele ICE-voertuigen door een groter bereik te bieden in een enkele lading. In het elektrische aandrijflijnsysteem spelen batterijen een integrale rol. Ze dragen een belangrijke rol in de totale kosten van elektrische auto’s en hoe hun kosten worden verlaagd, cruciaal als gevolg van de vooruitgang van de technologie, optimalisatie van productieprocedures en de schaalvoordelen. De verwachting is dat de prijs in de geschatte periode zal dalen. Van EV’s wordt verwacht dat ze de weg vrijmaken voor massale marktpenetratie om een Total Cost Ownership-pariteit te bereiken.

De covid-19 heeft wereldwijd invloed gehad op de economie van de markten. In verschillende regio’s wereldwijd werden lockdowns en shutdowns ingevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit resulteerde in het breken van supply chains door een gebrek aan transport. Door de stillegging van industrieën werd ook de productie zwaar getroffen. De markt voor elektrische aandrijflijnen werd vooral beïnvloed omdat er een reeks voertuigen op de weg was als gevolg van strikte beperkingen. De markt is kwetsbaar vanwege de afhankelijkheid van wereldwijde inkoop voor de kern van batterijtechnologie. De beginaankoopkosten van EV’s zijn belangrijker dan hun gasaangedreven en hybride tegenhangers. De groei van de markt wordt ook beïnvloed door de toenemende prijsgevoeligheid van klanten tijdens de huidige crisis.

Regionale analyse van de aandrijflijn voor elektrische voertuigen

De markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen in Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. Een verscheidenheid aan wetgevende inspanningen ter ondersteuning van ev-verkoop, zoals ev-verkoopquota, brandstofverbruiksdoelstellingen en voordelen voor EV’s bij de distributie van kentekenplaten in landen zoals China, zijn deprimaire oorzaken van de groeiende marktpenetratie.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-powertrain-market-8276

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor aandrijflijnen voor elektrische voertuigen, per component

5.1. Inleiding

5.2. Batterij… Vervolg.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Advanced Suspension Control System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-suspension-control-system-market-6049

Advanced Tires Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-tires-market-6668

Air Brake System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-brake-system-market-7204

All Weather Tire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-weather-tire-market-10632

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Powertrain Market Research Report 2023,EV Powertrain Market Outlook 2030