header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Extended Reality (XR) -markt zal naar verwachting USD 457,06 miljard bereiken bij een CAGR van 58,2% in 2030

Feb 20, 2023 5:00 PM ET

Extended Reality (XR) -markt: De markt wordt gedreven door technologische vooruitgang met een gezonde CAGR van ~ 58,20% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Extended Reality (XR) Market: By Outlook, By Type, By Components, By End Users, By Region – Market Forecast Until 2030″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 58,2% om tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 457,06 miljard te bereiken.

Extended Reality (XR) Marktoverzicht:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Extended Reality (XR) -markt naar verwachting een CAGR van ~ 58,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 457,06 miljard in 2030.

Extended Reality (XR) Markt concurrentieanalyse:

De lijst met toonaangevende bijdragers op de wereldwijde markt voor Extended Reality (XR) Market omvat bedrijven zoals:

 • Vree
 • Talespin
 • Qualcomm opgenomen
 • Spheregen
 • Tata Exlsi
 • HP onthulling
 • Semcon
 • GA zoeken
 • Wendbare lens
 • Nothern digitaal

 

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8552

Extended Reality (XR) Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 457,06 miljard
Groei: CAGR van 58,2%  van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Extended reality (XR) is een term die wordt gebruikt om een reeks meeslepende technologieën te beschrijven waarmee gebruikers kunnen communiceren met digitale inhoud op een manier die levensecht en echt aanvoelt. XR-technologieën omvatten virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR). XR kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder entertainment, onderwijs, training en productiviteit. VR kan bijvoorbeeld worden gebruikt om gebruikers naar andere werelden te vervoeren of om een meeslepende game-ervaring te bieden. AR kan worden gebruikt om digitale informatie in de echte wereld te overlayen, zoals routebeschrijvingen of productinformatie. En MR kan worden gebruikt om elementen van zowel VR als AR te combineren, zoals in een virtuele vergadering of trainingsruimte. De COVID-19-pandemieën hebben een impact op de internationale industrie. De problemen van de markt zijn de lockdowns en beperkingen. Bovendien zijn leverings-, implementatie- en distributieproblemen op dit moment frequent. De XR-markt zag een daling van de vraag in de vroege stadia. In bepaalde gebieden is de behoefte echter beginnen toe te nemen. De afhankelijkheid van bedrijven van AR- en VR-platforms is toegenomen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over de Extended Reality (XR) -markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/extended-reality-market-8552

Marktsegmentatie

De Global Extended Reality (XR) markt is gesegmenteerd in Componenten, Types en Eindgebruikers.

Op basis van de Component is de markt gesegmenteerd in Hardware [Sensoren, Camera’s, Transducers en Luidsprekers], Software en Services [Professional Services Managed Services].

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Mobile XR en PC-tethered XR), Delivery Model (Consumer-Based en Business-Based.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, media en entertainment, productie en industrieel, detailhandel en e-commerce, transport en anderen.

Extended Reality (XR) Outlook:

 • Klantbetrokkenheid
 • Zakelijke betrokkenheid

 

Extended Reality (XR) Type Outlook:

 • Mobiele XR
 • PC tethered XR

 

Extended Reality (XR) Component Outlook:

 • Software
 • Hardware
 • Diensten 

 

Vraag om korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8552

Regionale analyse

De snelst groeiende regio is de Regio Azië-Pacific. De belangrijkste kracht achter de marktuitbreiding is een technologische verbetering.De gunstige maatregelen van de overheid vergroten de vraag op dit gebied. Japan introduceert 5 G-diensten, wat de vraag naar extended reality (XR) -bedrijven opdrijft.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Extended Reality (XR),Extended Reality (XR) Market