header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fitness App-markt zal naar verwachting USD 157,9791617 miljard bereiken bij een CAGR van 27,8% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 20, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde fitness-app-markt naar verwachting een CAGR van 27,8% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 157,9791617 miljard in 2030.

Een fitness-app onderscheidt zich als een applicatie die kan worden gedownload op slimme apparaten die onder andere laptops, telefoons en tablets bevatten. Volgens de online volksgezondheidsbron zijn meer dan 97.000 fitness- en gezondheidsapps toegankelijk op tablets en mobiele apparaten. Bovendien realiseert ongeveer 53% van de smartphonegebruikers gezondheidsgerelateerde informatie via hun apparaten en ongeveer 16% van de gebruikers is tussen de 18 en 29 jaar oud en heeft gezondheidsapps geïnstalleerd. Er zijn talloze soorten fitness-apps beschikbaar die zorgbeheer-apps, apps voor het monitoren van vitale tekens, gezondheids- en welzijnsapps, apps voor vrouwenkracht, medicatiebeheer-apps en consultancy-apps tellen.

De wereldwijde markt voor fitness-apps zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de geschatte periode. De wereldwijde markt voor fitness-apps neemt enorm toe als gevolg van de toenemende neiging tot fitness en gewichtsvermindering en de toenemende prevalentie van chronische ziekten, waaronder diabetes. De toenemende populariteit van het gebruik van smartwatches en banden stimuleert ook de marktgroei. COVID-19 had een zelfverzekerde impact op de groei van de markt voor fitnessapps. In het post-pandemische tijdperk is er een uitgebreide overgang van consumenten geweest van offline sportschoolbezoeken naar online fitness-apps. De COVID-19-epidemie biedt enorme groeimogelijkheden voor trainingsapps als gevolg van lockdownbeperkingen, vandaar dat wereldwijd een toenemend gebruik van deze fitness-apps voor lichaamsgewichttraining wordt waargenomen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1405

Bereik van het marktrapport voor fitness-apps:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 157,9791617 miljard

Groei:

CAGR van 27,8% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Google LLC (VS)
  • Lenovo Group Limited (China)
  • Adidas AG (Duitsland)
  • Wahoo Fitness (VS)
  • Under Armour
  • Azumio Inc. (VS)
  • Samsung Electronics Co.Ltd (Zuid-Korea)
  • Google LLC (VS)
  • TomTom International BV (Nederland)
  • Grand Apps (VS)
  • Asics Corporation (Japan)

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde fitness-app-markt is gesegmenteerd in voertuigtype en -platforms en apparaat

Op basis van Type is de wereldwijde Fitness App-markt gesegmenteerd in lichaamsbeweging, gewichtsverlies, dieet en voeding en het volgen van activiteiten. De sectie met het hoogste omzetaandeel was lichaamsbeweging en gewichtsverlies. Apps voor lichaamsbeweging en gewichtsverlies gebruiken geplande meldingen om gebruikers te inspireren om vaak te oefenen.

Op basis van platforms is de wereldwijde fitness-app-markt gesegmenteerd in Android, iOS en andere. Het grootste omzetaandeel kwam uit de iOS-markt. In de afgelopen jaren is de groei van het segment gedreven door de hoge acceptatie van iOS-apparaten. Fitnesscoaching, activiteitentracking, vloeiende trainingslessen, inspiratie- en motivatievideo’s voor trainingen, gerichte meditaties, stretching en andere services zijn beschikbaar via fitness-apps die zijn gemaakt voor iOS-apparaten.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market-1405

Op basis van apparaten is de wereldwijde fitness-app-markt gesegmenteerd in smartphones, tablets en draagbare apparaten. Het grootste omzetaandeel kwam van de smartphonemarkt. Het grootste omzetaandeel kwam van smartphones. Een van de belangrijkste factoren die dede groei van het segment is een opleving in de penetratie van smartphones wereldwijd.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt in de geschatte periode als gevolg van de hoge technologische penetratie en de toenemende bezorgdheid over de gezondheid van de bevolking.

Azië-Pacific wordt beschouwd als de meest winstgevende periode vanwege de groeiende penetratie van smartphones en het internet dat naar verwachting de markt lucratieve groei in de regio zal bieden.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1405

Op basis van platforms is de wereldwijde fitness-app-markt gesegmenteerd in Android, iOS en andere. Het grootste omzetaandeel kwam uit de iOS-markt. In de afgelopen jaren is de groei van het segment gedreven door de hoge acceptatie van iOS-apparaten. Fitnesscoaching, activiteitentracking, vloeiende trainingslessen, inspiratie- en motivatievideo’s voor trainingen, gerichte meditaties, stretching en andere services zijn beschikbaar via fitness-apps die zijn gemaakt voor iOS-apparaten.

Op basis van apparaten is de wereldwijde fitness-app-markt gesegmenteerd in smartphones, tablets en draagbare apparaten. Het grootste omzetaandeel kwam van de smartphonemarkt. Het grootste omzetaandeel kwam van smartphones. Een van de belangrijkste factoren die de groei van het segment stimuleren, is een toename van de penetratie van smartphones wereldwijd.

Gerelateerde artikelen:

   https://www.zedlike.com/blogs/52196/Multifactor-Authentication-Market-Development-Strategy-Growth-Potential-Analysis-and-Business

https://www.benedeek.com/blogs/35075/Machine-Learning-as-a-Service-MLaaS-market-Business-Opportunities-Latest

https://www.zedlike.com/blogs/52149/Digital-Workplace-Market-Competitive-Scenarios-Business-Opportunities-Development-Status-and

https://vintfint.com/blogs/965/Autonomous-Mobile-Manipulator-Robots-AMMR-Market-Assessment-Worldwide-Growth-Key

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fitness App Market,Fitness App Market Size,Fitness App Market Share,Fitness App Market 2030,Fitness App Market Growth,Fitness App Market Analysis