header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hardware Wallet-markt zal naar verwachting USD 1.449,2 miljoen bereiken bij een CAGR van 22,5% in 2030

Feb 20, 2023 5:00 PM ET

Hardware Wallet-markt: exponentiële groei in cryptocurrency-transacties wereldwijd zal naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van ~ 24,4% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2030.

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Hardware Wallet Market: By Connection Type, By End User, By Distribution Channel, By Region – Forecast until 2030″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 22,5% om tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 1.449,2 miljoen te bereiken.

Hardware Wallet Marktoverzicht:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Hardware Wallet-markt naar verwachting een CAGR van 22,5% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1.449,2 miljoen in 2030.

Hardware Wallet Markt Concurrentie Analyse:

De lijst met toonaangevende bijdragers op de wereldwijde markt voor Hardware Wallet Market omvat bedrijven zoals:

  • Satoshi Labs SRO (Tsjechië)
  • ShapeShift (VS)
  • Shift Crypto AG (Zwitserland)
  • Sugi (zSofitto NV) (België)
  • BitLox (Hongkong)
  • CoolBitX Technology Ltd .(Taiwan)
  • ELLIPAL Limited (Hongkong)
  • Ledger SAS (Frankrijk)
  • OPOLO SARL (Luxemburg)
  • Coinkite Inc. (Canada)
  • SHIFT Cryptosecurity (Zwitserland)
  • Penta Security Systems Inc. (Zuid-Korea)
  • CoolWallet (China)
  • GRAVE (België)
  • SecuX Technology Inc (Taiwan)

 

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10739

Hardware Wallet Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1.449,2 miljoen
Groei: CAGR van 22,5% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Een hardware wallet is een hoogbeveiligde cryptocurrency wallet die operators toegang heeft tot een persoonlijke sleutel voor het verkrijgen en commercialiseren van crypto-activa. In vergelijking met een factuurfold voor een softwarepakket fungeren hardware wallets als koude opslag om pinnen te beschermen tegen hackers. Aan de andere kant kunnen de portemonnees van het softwarepakket worden herkend als het extraheren van een smartphone-applicatie die niet-openbare sleutels digitaal beschermt. Hardware-apps omvatten Ledger, Keep Key, Pro-sleutel en Trezor. De groeiende medische hulp in tal van verticals en ook de legalisatie en goedkeuring van de aankoop, verkoop en handel van vele virtuele hoeveelheden geld zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano, betekenen belangrijke factoren die voornamelijk de marktgroei stimuleren. COVID-19 heeft gefungeerd als een belangrijke drijfveer voor de groei van de cryptocurrency-markt, waardoor de vraag naar hardware wallet-apparaten is toegenomen. De markt zal naar verwachting tot eind 2021 een relatief hoge groei doormaken. De wereldwijde hardware wallet-markt werd echter voornamelijk getroffen door verschillende obstakels als gevolg van de implementatie van de lockdown en de stopzetting van productie- en verkoopactiviteiten. Dit leidde op zijn beurt tot het ontbreken van beschikbaarheid van grondstoffen, geschoold personeel, contractuele verplichtingen en ontwikkelingsachterstanden of annuleringen. Bovendien wordt verwacht dat het verschijnen van meerdere cryptocurrency-opslagapparaten in het afgelopen decennium de hardware wallet-markt tijdens de post-pandemische periode zal stimuleren. 

Marktsegmentatie

De wereldwijde Hardware Wallet-markt is gesegmenteerd in type en eindgebruikers

Op basis van Type is de wereldwijde Hardware Wallet-markt gesegmenteerd in Hot Wallets en Cold Wallets. Het hot wallet-segment domineert de markt, in termen van omzetaandeel, en zal dezelfde trend volgen tijdens de geschatte periode.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde Hardware Wallet-markt gesegmenteerd in commercieel en individueel. Het individuele segment heeft het hoogste aandeel en zal naar verwachting groeien met een hoge CAGR van 2022 tot 2030.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over hardware wallet market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/hardware-wallet-market-10739

Hardware Wallet Verbindingstype Outlook:

  • Near-Field Communicatie

(NFC)

  • bluetooth
  • USB
  • Anderen
  •  

    Hardware Wallet End-User Outlook:

    • Individuele gebruikers
    • Bedrijven

     

    Hardware Wallet Distributiekanaal Outlook:

    • Online
    • Offline

     

    Vraag om korting:
    https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10739

    Regionale analyse

    Noord-Amerika domineert de crypto hardware wallet-markt vanwege het legalisatiebeleid van cryptocurrencies in de regio. Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2030 vanwege de adoptie van cryptocurrency en de toenemende acceptatie van de digitale economie in de regio.

    Gerelateerde rapporten:

     

    Over Market Research Future:

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

    Volg ons: LinkedIn | Twitter

     

    Contact

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Hardware Wallet,Hardware Wallet Market