header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van cryogene pompen zal naar verwachting 8,02 miljard USD bereiken Bloeiende CAGR van 9,35%, eisen, verkoop, regionaal overzicht, toekomstige trends en toekomstverwachting 2030

Feb 20, 2023 2:00 PM ET

Cryogene pompen Marktoverzicht:

Het marktonderzoek naar cryogene pompen toont een potentiële groei van 9,35% CAGR tijdens de prognosetijdlijn die tot 2030 is bij de waardering van USD 8,02 miljard.

Een van de redenen waarom de vraag naar cryogene pompen is toegenomen, is de vraag naar medisch gas. De marktomzet van cryogene pompen zal waarschijnlijk een goede groei laten zien in de economie over de hele wereld. De cryogene pomp is een van de efficiënte pompen die de dampen en gassen condenseert nadat deze is opgevangen en ervoor zorgt dat ze goed worden onderhouden bij minder temperatuur.

De brede verspreiding van het pomp-up gebruik in de cryogene vloeistof zoals argon, zuurstof en nog veel meer zijn het omgaan met hen, waardoor het verder een ideale keuze is. Er is een ander uitdagend proces, zoals het transport van vloeibaar gas, waardoor de cryogene pomp er verder gemakkelijk uitziet. Er is ook een toename van de eisen van verschillende eindgebruikersindustrieën, zoals chemicaliën. Metallurgie, gezondheidszorg en kracht die een prima duwtje in de rug is gebleken tegen de cryogene pompgroei van de markt.

Belangrijkste spelers

  • Ebara Corporatie
  • Technex Beperkt
  • Flowserve Corporatie
  • Ruhrpumpen Inc
  • Sumitomo Zware Industrieën
  • PHPK Technologies Inc
  • Vijven S.A.
  • Nikkiso Cryo Inc
  • Brooks Automatisering
  • Cryostar SAS
  • Cryoquip Australië

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7567

Branchenieuws:

Air Squared Inc innoveerde de eerste cryogene pomp in april 2014 met kleinschalige verdringer.

De groei van de cryogene pompmarkt wordt ook geassocieerd met de toename van de vraag naar vloeibaar gas die zich heeft verspreid over verschillende eindgebruikersindustrieën zoals chemicaliën, metallurgie en nog veel meer. Er zijn enkele belangrijke factoren die een cruciale rol spelen in de marktgroei van de cryogene pomp, die waarschijnlijk de vraag naar energie en energie-industrie in verschillende regio’s zal stimuleren. Naarmate de vraag is toegenomen, zijn de cryogene pompbehoeften ook toegenomen.

De toegenomen industriële vraag naar energie, de groei van de olietankers voor beter transport en de op LNG gebaseerde opwekking van de stroomvraag zijn enkele van de factoren die werken als de drijvende krachten achter de industriële ontwikkeling.

De pandemische crises die zich voordeden als gevolg van Covid-19 hebben het leven van individuen en zelfs bedrijven over de hele wereld behoorlijk uitdagend gemaakt. Er is een mentale, fysieke en financiële stress-tegenslag opgemerkt. Zeker, niets van hen zou zelfs het verlies hebben verwacht dat in elk van deze aspecten is gekocht. Maar achterover leunen en wachten tot de uitdagende tijd voorbij is, is niet echt de juiste oplossing.

De markt voor cryogene pompen werd echter voorlopig stopgezet, maar naarmate het verbod werd opgeheven en de regelgeving dus werd verminderd, werd er een betere groei van de cryogene pompmarkt opgemerkt. Het werd ook beschouwd als een van de betere manieren om een nieuw werkpatroon te creëren tijdens de Covid-19-pandemiecrisis.

Verzoek om aangepast rapport @  

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7567

Marktgrootte 2021

USD 3,41 miljard

Marktgrootte 2022

USD 3,92 miljard

Marktgrootte 2030

USD 8,02 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

9.35% (2022-2030)

Cryogene pompen Markt Regionale classificatie:

De regionale analyse die is gemaakt op de cryogene pompmarkt laat zien dat deze is opgesplitst in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Momenteel is Noord-Amerika de markt in een sneller tempo aan het spoelen vanwege de toegenomen vraag in de eindgebruikersindustrieën.

Cryogene pompen Marktsegmentatie:

Volgens het type

  • Positieve verplaatsing
  • Centrifugaalpompen

Volgens de eindgebruiker

  • Elektriciteitsproductie
  • Olie en gas
  • Metallurgie
  • Chemie en petrochemie
  • Marinier

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cryogenic-pump-market-7567

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Cryogenic Pumps Market Research Report 2023,Cryogenic Pumps Market Growth Analysis and Forecast 2030