header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Huurmarktsegmenten voor schroefcompressoren 2023, branchegrootte, groeiaspecten, regio’s, eisen, verkoop, analyse van topspelers, toekomstige trends en voorspelling 2030

Feb 20, 2023 2:00 PM ET

Schroefcompressor Verhuur MarktOverzicht 

De huurmarkt voor schroefcompressoren zal naar verwachting USD 6,18 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,45% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De wereldwijde huurmarkt voor schroefcompressoren zal naar verwachting een CAGR van 6,45% registreren voor de periode die dit rapport bestrijkt. De groeiende vraag naar redid-huurarrangementen is een belangrijke factor die de CAGR van de markt aandrijft.

De huurmarkt voor schroefcompressoren zal tussen de prognoseperiode 2018-2023 met een CAGR van 5,73% groeien, aldus de recente Analyse van Market Research Future (MRFR). Een schroefcompressor is een vorm van roterende compressor die lucht comprimeert vanwege schroefwerking. Het wordt aangedreven door motorvermogens, verbrandingsmotoren of elektromotoren. 

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Groeiende industriële activiteiten in Azië-Pacific
  • Toegenomen vraag naar energie-efficiënte compressoren
  • Lage onderhouds- en bedrijfskosten
  • Groei van de markt voor mijnbouwapparatuur

Gratis Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6269 aanvragen

Verschillende factoren stuwen het wereldwijde marktaandeel van schroefcompressoren. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren de groeiende vraag naar huurgereedschappen en -apparatuur als gevolg van stroomopwekkingsuitval, toenemend gebruik in de mijnbouwindustrie, toename van grote industriële toepassingen, noodzaak om hoogvermogen luchtgereedschappen te bedienen, intensivering van industriële toepassingen en opwaardering in operationele concepten en infrastructuurfaciliteiten. Bijkomende factoren die de marktgroei vergroten, zijn de groeiende afhankelijkheid van toonaangevende industriële gebruikers en verpakkers van schroefcompressoren, de toenemende goedkeuring van een dergelijke verhuurservice wereldwijd en huurprijzen die de vaste kosten aanzienlijk verlagen. 

Integendeel, de volatiliteit van de grondstofprijzen en de huidige COVID-19-impact kunnen het wereldwijde marktaandeel van schroefcompressoren gedurende de prognoseperiode beperken. 

Regionale analyse van de verhuurmarkt voor schroefcompressoren

Per regio dekt de huurmarkt voor schroefcompressoren de groeimogelijkheden en recente trends in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Hiervan zal de APAC-regio de markt leiden gedurende de prognoseperiode met de hoogste CAGR. De aanwezigheid van opkomende economieën China, Singapore, India, Zuid-Korea en India, de toenemende vraag naar producten en diensten, de stijging van het besteedbare inkomen en het toenemende fast track initiative (FTI) en buitenlandse directe investeringen (FDI’s) dragen bij aan de groei van de schroefcompressorverhuurmarkt in de regio. 

In Noord-Amerika wordt voorspeld dat de huurmarkt voor schroefcompressoren het op een na grootste aandeel zal hebben gedurende de prognoseperiode. Verouderde apparatuurstoringen, behoefte aan vervanging, bloeiende raffinage- en petrochemische sectoren, veranderende emissiebehoeften, groei van de kolen- en mijnbouw- en productiesector, constante technologische vooruitgang zoals wereldwijde positioneringssystemen (GPS) en frequentieregelaars (VFD’s), en de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers die investeren in slimme marketingstrategieën dragen bij aan de wereldwijde groei van de verhuurmarkt voor schroefcompressoren in de regio. De Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel.

In Europa wordt voorspeld dat de huurmarkt voor schroefcompressoren in de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien. De bloeiende productie- en bouwsector, de aanwezigheid van kapitaalintensieve bedrijven die liever luchtcompressoren huren dan kopen, en marktspelers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van zeer efficiënte luchtcompressoren om de zorgen over lucht- en geluidsoverlast te stoppen, dragen bij aan de wereldwijde groei van de huurmarkt voor schroefcompressoren in de regio. 

In de rest van de wereld wordt voorspeld dat de huurmarkt voor schroefcompressoren gedurende de prognoseperiode een gezonde groei zal kennen. 

Verzoek om aangepast rapport @ 

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6269

Marktsegmenten voor schroefcompressorverhuur 

Het MRFR-rapport belicht een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde verhuurmarkt voor schroefcompressoren op basis van typen, draagbaarheid, podium en eindgebruikers. 

Per type is de wereldwijde verhuurmarkt voor schroefcompressoren gesegmenteerd in oliegeïnjecteerde compressoren en olievrije compressoren. Hiervan zullen de oliegeïnjecteerde compressoren de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door draagbaarheid is de wereldwijde verhuurmarkt voor schroefcompressoren gesegmenteerd in stationair en draagbaar. Hiervan is het draagbare segmentzal de markt domineren gedurende de prognoseperiode. Haalbare oplossingen voor lange en korte termijn huurovereenkomsten dragen bij aan de groei van het segment. 

Per fase is de wereldwijde verhuurmarkt voor schroefcompressoren gesegmenteerd in meertrapscompressoren en eentrapscompressoren. Hiervan zal de meertrapscompressor de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door eindgebruikers is de wereldwijde verhuurmarkt voor schroefcompressoren gesegmenteerd in chemie, mijnbouw, energie, bouw, olie en gas en productie. Hiervan zal het bouwsegment gedurende de prognoseperiode voorop blijven lopen. Migratie van mensen naar steden en snelle verstedelijking dragen bij aan de groei van het segment. 

Schroefcompressor verhuur markt concurrerend landschap

Toonaangevende kanshebbers die in het wereldwijde marktrapport voor schroefcompressoren worden geprofileerd, zijn Kaeser Kompressoren SE (Duitsland), BOGE KOMPRESSOREN Otto Boge GmbH & Co. KG (Duitsland), Caterpillar Inc. (VS), Air Energy Group LLC (VS), Atlas Copco AB (Zweden), Aggreko plc (VK), Ingersoll-Rand plc (Ierland), United Rentals Inc. (VS), Stewart & Stevenson LLC (VS), Metro Air Compressor (VS), CAPS Australië (Australië) en Lewis System (VS).   

Toegang tot rapportdetails @ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/screw-compressor-rental-market-6269

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]