header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maritieme beveiliging Markt Technologie Groei, Grootte, Aandeel, Trend, Analyse, Industrie, Inzichten, Vooruitzichten

Feb 20, 2023 7:00 PM ET

Maritime Security Marktoverzicht

Maritieme beveiligingsmarkt De omvang zal naar verwachting usd 33,3 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 6,7% in 2020-2030.

Maritieme beveiliging houdt zich bezig met het voorkomen dat terrorisme, sabotage of ondermijning doelbewuste schade toebrengt aan schepen, havens en andere scheepvaartinfrastructuur. Het mariene netwerk verzorgt volgens onderzoek het overgrote deel van de wereldhandel.

Als gevolg hiervan verhogen veel Aziatische maritieme landen hun uitgaven voor grote havenbouw- en uitbreidingsprogramma’s. Dit zal de vraag naar screening-, scan- en bewakingstechnologie in de komende jaren doen toenemen. Naarmate de maritieme handel en het vervoer zich ontwikkelen, nemen illegale activiteiten zoals drugshandel, illegale immigratie en aanvallen op havens en kustgebieden bovendien toe, waardoor de wereldwijde vraag naar maritieme veiligheid toeneemt. Verschillende kwesties met betrekking tot maritieme veiligheid, zoals de dreiging van piraten, hebben het internationale debat aangewakkerd en zijn de basis geweest van interstatelijke spanningen, met name in China.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1344

Veel havenfaciliteiten missen daarentegen de nodige cyberbeveiligingsmechanismen om de bedreigingen het hoofd te bieden. Als gevolg hiervan investeren havenexploitanten in nieuwe cyberbeveiligingstechnologieën om hun bestaande beveiligingsmaatregelen te versterken.

Als gevolg van gespannen diplomatieke en politieke betrekkingen tussen landen, zullen inspanningen om een wereldwijde consensus op te bouwen een impact hebben op de toekomstige groeivooruitzichten van de mariene veiligheidssector. Bovendien zijn enkele van de groeimogelijkheden van de wereldmarkt technische vooruitgang en de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen. De adoptie van slimme containers, dat zijn zeecontainers die zijn uitgerust met sensoren om gegevens te volgen en te rapporteren, zal de maritieme beveiligingsmarkt aanzienlijk ten goede komen.

Marktsegmentatie

De sector detectortechnologieën en -systemen zal zich naar verwachting gedurende de prognoseperiode met de snelste CAGR ontwikkelen. Laserafstandszoekersystemen vervangen snel traditionele systemen vanwege hun efficiëntie en precisie, met de grootste CAGR in de categorie. Het bewakings- en trackingsegment heeft echter het grootste deel van de maritieme veiligheidsmarkt vanwege de voortdurend groeiende vraag naar video- en onderwatermonitoringtechnologieën en -diensten in deze sector.

Het diepwatersegment zal naar verwachting de maritieme beveiligingsmarkt groeien tijdens de prognoseperiode. Zowel onderwater- als bovenwaterperimeters worden beschermd door diepwaterverdedigingsapparatuur. De diepwatersector zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,50 procent gedurende de projectieperiode.

Tijdens de projectieperiode zal de veiligheid van schepen naar verwachting het grootste marktaandeel vertegenwoordigen vanwege de grotere gevoeligheid voor bedreigingen. Bovendien wordt verwacht dat de ontwikkeling van havens en scheepswerven tijdens de prognoseperiode de maritieme beveiligingsmarkt zal zijn.

Regionale classificatie

Noord-Amerika zal naar verwachting de primaire markt voor maritieme defensie zijn. De maritieme beschermingsmarkt in Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,1% gedurende de prognoseperiode. De opkomst van de Noord-Amerikaanse economie wordt gedreven door de inspanningen van de Amerikaanse regering om zichzelf te beschermen tegen gevaren zoals piraterij, opstand, illegale handel en cyberaanvallen.

Nieuws uit de industrie

Het Omani Maritime Security Centre (MSC) en de Franse marine ondertekenden in februari 2022 een memorandum van overeenstemming (MoU) om maritieme beveiligingsinformatie te delen. De twee partijen bespraken verschillende onderwerpen die verband houden met hun respectieve maritieme domeinen.

Toegang tot volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/maritime-security-market-1344

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Maritime Security Market,Maritime Security Market Size,Maritime Security Market Share,Maritime Security Market Growth,Maritime Security Market Trend,Maritime Security Market Analysis,Maritime Security Market Insights,Maritime Security Market Outlook,Maritime Security Industry