header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Olie- en gasopslagmarkt 2023, Diensten, regionale groeistatistieken, industriegrootte, topmarktspelers, omzet, eisen, technologie, trends en vooruitzichten 2030

Feb 20, 2023 2:00 PM ET

Marktanalyse van olie- en gasopslag 

De olie- en gasopslagmarkt zal naar verwachting worden gewaardeerd op USD 13.958,50 miljoen, met een CAGR van 4,20% prognose tegen 2030, volgens de nieuwste Analyse van market research future (MRFR). Olie- en gasopslag is een onderdeel van de midstream binnen de olie- en gasindustrie. De olie die in dit proces uit de upstream-bedrijven wordt gewonnen, wordt in verschillende vormen opgeslagen en getransporteerd waar nodig. Downstream-bedrijven gebruiken ook opslagtanks voor hun activiteiten. 

Verschillende factoren voeden de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren de bloeiende auto- en transportindustrie, constante stijging van de energievooruitzichten, groeiende bezorgdheid over de vervulling van de noodvoorraad ruwe olie, groeiende investeringen in de exploratie van onconventionele hulpbronnen als gevolg van de afnemende invoer van aardolie uit verschillende landen, de groeiende vraag naar de uitbreiding van bestaande raffinageopslagfaciliteiten vanwege volatiele prijzen van olie en gas, en toenemend gebruik van aardgas bij de opwekking van elektriciteit. Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn lage prijzen voor ruwe olie, behoefte aan mega raffinagehub, hoge mate van productinsluiting, distributie of import type faciliteiten, en initiatieven zoals strategische aardoliereserve om grote hoeveelheden olie op te slaan. 

Integendeel, stijgende voorraadkosten en daling van productie- en exploratieactiviteiten kunnen de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt gedurende de prognoseperiode belemmeren. 

Marktgroei drijvende krachten

  • Ontwikkeling van strategische aardoliereserves

Gratis Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3935 aanvragen

Regionale analyse van de olie- en gasopslagmarkt 

Per regio omvat de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt de recente trends en groeimogelijkheden in Europa, Azië-Pacific (APAC), Zuid-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal Noord-Amerika de markt domineren gedurende de prognoseperiode. Het toenemende energieverbruik per hoofd van de bevolking, de daling van de prijzen van ruwe olie, de toenemende productie en exploratie van olie en gas, de groei van de export van geraffineerde producten en olie uit de VS en de toename van booractiviteiten in de VS dragen bij aan de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt in de regio. 

In de APAC-regio wordt voorspeld dat de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt gedurende de prognoseperiode een gunstige groei zal kennen. De vraag naar energie en aardolieproducten in India en China, Singapore en Zuid-Korea als een hub voor olieopslag, piek in de vraag naar ruwe olie en gas, en groeiende uitgaven in offshore en onshore olie-activiteiten in China en India dragen bij aan de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt in de regio. 

In Europa wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor olie- en gasopslag in de prognoseperiode een opvallende groei zal kennen. Toenemende productiecapaciteiten van verschillende belangrijke spelers, landen die afhankelijk zijn van olie-import om aan de energievraag te voldoen, toename van de vraag naar energie en uitbreiding van de opslagcapaciteit dragen bij aan de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt in de regio. 

Verzoek om aangepast rapport @ 

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3935

In de MEA wordt voorspeld dat de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt gedurende de prognoseperiode een gestage groei zal hebben, omdat het een belangrijke olie-exporterende natie is in combinatie met de aanwezigheid van dergelijke opslagterminals in de regio die bijdragen aan de wereldwijde groei van de olie- en gasopslagmarkt in de regio. 

COVID-19 Analyse van de olie- en gasopslagindustrie

De nieuwe COVID-19-uitbraak heeft een grote impact gehad op de wereldwijde olie- en gasindustrie, wat verder heeft geleid tot het tekort aan capaciteit. Grote exporteurs en olieproducerende landen waren hard getroffen door de verstoringen in de olie- en gasvoorzieningsketen. De crisis heeft toonaangevende olie- en gasbedrijven gedwongen hun uitgaven voor het huidige jaar te herzien. Er is een daling van de verwachte investeringen en dus zal deze markt de komende dagen waarschijnlijk een langzaam herstel hebben. De daling van de vraag naar olie en olieproducten heeft de productieprocessen op zowel onshore als offshore locaties stilgelegd. Zo zullen de projecten voor de bouw en opwaardering van olieopslagtankterminals waarschijnlijk verder worden gestimuleerd voor de vertraging in de industrie. Dit zal zeker van invloed zijn op de jaarlijkse investeringen in de markt voor een bepaaldeperiode. 

Marktsegmentatie van olie- en gasopslag 

Het MRFR-rapport werpt licht op een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt op basis van opslagtype en producttype. 

  • Per producttype is de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt gesegmenteerd in aardgas en olie. 
  • Per opslagtype is de wereldwijde olie- en gasopslagmarkt gesegmenteerd in ondergronds en bovengronds. 

Rapportdetails lezen @ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-and-gas-storage-market-3935

Belangrijkste spelers 

De toonaangevende spelers die in het wereldwijde olie- en gasopslagmarktrapport worden geprofileerd, zijn onder andere Oiltanking, Centrica Plc, Buckeye Partners, Brookfield Infrastructure Partners, WorleyParsons Limited, The Vitol Group, John Wood Group Plc, Magellan Midstream Partners, L.P., TechnipFMC Plc en Royal Vopak N.V. 

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Oil and Gas Storage Market Services,Oil and Gas Storage Market Research Report 2023