header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omzetstatistieken van slimme mobiliteitsmarkten 2023, wereldwijde omvang, groeidynamiek, regionale analyse, topmarktspelers, toekomstige trends en brancheprognose 2030

Feb 20, 2023 1:00 PM ET

Smart Mobility Marktoverzicht

Van 2022 tot 2030 zal de omvang van de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit naar verwachting toenemen met een CAGR van ongeveer 20,5%. De term “slimme mobiliteit” verwijst naar een veilig en intelligent transportsysteem. Het wordt vaak gebruikt in elektrische voertuigen (zoals auto’s en fietsen) en andere verbonden apparaten. Het wordt op grote schaal gebruikt, niet alleen in de transportsector, maar ook in een aantal andere sectoren, waaronder elektriciteit, brandbestrijding en logistiek.

Klanten die on-demand services gebruiken, profiteren van grote flexibiliteit, realtime feedback van klanten, trackingtools en de mogelijkheid om hun algehele tevredenheid te beoordelen. Ze zijn een uitstekende aanpak om kosten te besparen en bieden toch een service die is afgestemd op de eisen van elke klant. Mensen kunnen een reeks prijzen op een aantal manieren vergelijken zonder fysiek de dealer te bezoeken. Het vinden van het beste aanbod wordt eenvoudig gemaakt door mobiele apps. Er zijn bijvoorbeeld onlangs nieuwe applicaties vrijgegeven om u te helpen bij het vinden van rittenaanbieders in de buurt. Klanten kunnen verschillende voordelen gebruiken tijdens het gebruik van AI-schrijfservices. Deze omvatten de capaciteit om precieze locaties te lokaliseren en vraag en aanbod in evenwicht te brengen. Deze elementen beïnvloeden en bevorderen de markt voor slimme mobiliteit aanzienlijk.

Belangrijkste spelers:

Cisco, Excelfore Corporation, Ford Motor Company, Innoviz Technologies, Inc., MAAS Global Oy, QuaLiX Information System, Siemens, TomTom International en Toyota Motor Corporation zijn enkele van de belangrijkste leveranciers op de markt.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10893

Segmentanalyse

Global Smart mobility markt, door Element

  • Woon-werkverkeer met de fiets
  • Autodelen
  • Ritten delen

Wereldwijde smart mobility-markt, per oplossingstype

  • Verkeersmanagement
  • Parkeerbeheer
  • Mobiliteitsmanagement
  • Anderen

 Global Smart mobility markt, door Technologie

  • 3G & 4G
  • Wi-Fi
  • Global Positioning System (GPS)
  • Radiofrequente identificatie (RFID)
  • Embedded systeem
  • Anderen

De categorieën fietspendel, voertuigdelen en ride-sharing vormen de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit. In de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit is de categorie autodelen de grootste.

Verkeersmanagement, parkeerbeheer, mobiliteitsbeheer en andere segmenten van de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit zijn onderverdeeld afhankelijk van het type oplossing. In de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit gedurende de verwachte periode, wordt verwacht dat de parkeerbeheersector zich in het snelste tempo zal ontwikkelen. De wereldwijde markt voor slimme mobiliteit is verdeeld in vele categorieën, afhankelijk van technologie, waaronder 3G en 4G, Wi-Fi, GPS, Radiofrequency Identification (RFID), embedded systemen en andere. In de jaren 2022-2030 wordt verwacht dat de categorie global positioning system de snelste groei zal kennen.

 

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-mobility-market-10893

Smart Mobility Market Regionale inzichten:

De regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld vormen de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit. Volgens schattingen is het gebied Azië-Pacific goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde slimme mobiliteitsindustrie.

Het gebied Azië-Pacific is cruciaal voor de uitbreiding van de wereldwijde markt voor slimme mobiliteit. Dit wordt veroorzaakt door een toename van de bevolking, een groei van de middenklasse en een stijgend niveau van besteedbaar inkomen. Tijdens de onderzoeksperiode zouden overheidsinspanningen samen met een toename van start-ups en VC-investeringen de groei van deze industrie ondersteunen.

Volgens projecties zal Noord-Amerika een enorme groei doormaken in de wereldwijde markt voor slim transport. Ten eerste worden infotainmentsystemen steeds populairder op dit gebied. Slimme mobiliteitssystemen worden steeds populairder en technologische verbeteringen hebben voertuigsystemen geavanceerder en creatiever gemaakt.

Blader door meer rapport

Automotive Tappet Markt

Automotive Thermal Management System markt

Automotive Tire Market

Automotive ultrasone sensoren markt

Automotive Lieren Systeem Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Smart Mobility Market Research Report 2023,Smart Mobility Market Growth Analysis and Forecast 2030