header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pipeline Integrity Management Marktoverzicht 2023, Huidige services, omzetstatus, grootte, technologie, analyse van topspelers, marktregio’s en prognose 2030

Feb 20, 2023 2:00 PM ET

Pipeline Integrity Marktoverzicht:

Pipeline Integrity Marktaandeel zal naar verwachting usd 10,6 miljard overschrijden, met een CAGR van 4,34% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. De wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit groeit in een snel tempo. De marktgroei is toe te schrijven aan de groeiende olie- en gasindustrie die getuige is van een automatiseringsrevolutie, toenemende investeringen en integratie van geavanceerde technologieën in offshore en onshore booractiviteiten. Bovendien stimuleren aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van technieken en pijplijnintegriteitsproces om pijplijndefecten in de fasen van de levenscyclus van activa te detecteren, karakteriseren en verifiëren, de marktgroei.

Toenemende bezorgdheid over de impact op het milieu, de veiligheid van pijpleidingen en energie-infrastructuur en aanzienlijke investeringen in de pijplijnactiviteiten zijn belangrijke drijvende krachten voor de marktgroei. Daarom hebben de meeste olie- en gasbedrijven aantrekkelijke investeringsplannen ontwikkeld om de ontwikkeling van pijpleidingen wereldwijd te vergroten.

De O&G-industrie wil geavanceerde technologieën toepassen en de vraag naar automatisering in de industrie groeit voortdurend. Bovendien hebben de toenemende vraag naar energie en de stijgende prijzen van ruwe olie onder leiding van de toenemende bevolking, verstedelijking en industrialisatie invloed op de groei van de markt. Aan de andere kant is het gebrek aan interoperabiliteit een belangrijke factor die naar verwachting de groei van de markt zal belemmeren. Niettemin zou technologische vooruitgang de marktgroei gedurende de hele beoordelingsperiode ondersteunen, waardoor interoperabiliteitsproblemen zouden worden beperkt.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8067

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Strenge overheidsvoorschriften voor de beoordeling van pijpleidingen
  • Meer focus op beheer op afstand van olie- en gaspijpleidingen voor procesoptimalisatie en automatisering
  • Bezorgdheid over de impact op het milieu
  • Veiligheid van pijpleidingen &energie-infrastructuur
  • Aanzienlijke investeringen in de pijplijnactiviteiten

Wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit   – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit. De regio is een van de grootste regio’s met het maximale aantal olie- en gaspijpleidingen dan andere regio’s. Ook is Noord-Amerika wereldwijd de grootste producent en consument van olie en gas. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan technologische vooruitgang en toenemende onshore en offshore infrastructuren in de regio.

Bovendien stimuleren het toegenomen overheidsmandaat en de regelgeving voor pijplijnbeoordeling en de toegenomen focus op het beheer op afstand van O&G-pijplijnen voor procesoptimalisatie en automatisering de regionale marktgroei. Met zijn grootste pijpleidingnetwerk is de VS goed voor het grootste aandeel en het grootste omzetaandeel in de regionale markt.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor pijpleidingintegriteit. De marktgroei wordt gedreven door de aanwezigheid van opmerkelijke spelers die robotica integreren in onshore en offshore olievelden. Bovendien vergroten de toenemende booractiviteiten de opname van de integriteit van pijpleidingen in de olievelden. Daarnaast onderbouwen de aanwezigheid van goed ontwikkelde olieveldinfrastructuur en de toenemende vraag naar fossiele brandstoffen in de regio de marktgroei.

De meeste Europese landen zijn bezig met het transformeren van regelgeving om het gebruik van pijpleidingintegriteit in olieveldtoepassingen te vergroten, wat op zijn beurt de uitbreiding van de markt voor pijpleidingintegriteit in de regio stimuleert. Bovendien zijn toenemende O & O-activiteiten en -aanpassingen prominente factoren die fungeren als belangrijke rugwind voor regionale marktgroei.

De markt voor pijplijnintegriteit in Azië-Pacific groeit snel. Factoren zoals de stijgende vraag naar nieuwe autonome technologie, de ontluikende O&G-sector en de toenemende investeringen en activiteiten in R&D als gevolg van de snelle economische groei in de regio onderbouwen de marktgroei. Bovendien stuwen de toename en de vraag van de ontluikende de regionale markt.

Verzoek om aanpassing @ 

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8067

Snel ontwikkelende landen in de APAC, zoals India en China, hebben grote aandelen in de regionale markt vanwege de verbeterende boortechnologieën en robotica in olievelden. De APAC-markt voor pijplijnintegriteit zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode.

Wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit   – Segmentatie

Het rapport is gesegmenteerd in vier dynamieken;

  • Per dienst: testdiensten, inspectiediensten, monitoring

Services en Softwareservices en andere.

  • Per toepassing: Onshore en Offshore.
  • Per product: olie, gas en geraffineerde producten
  • Per regio: Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.
  • Wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit   – Concurrentieanalyse

    Zeer concurrerend, de markt voor pijplijnintegriteit lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Acquisitie, samenwerking, uitbreiding en product- en technologielancering zijn strategische initiatieven die deze spelers opnemen om een concurrentievoordeel te behalen. Spelers richten zich op productontwikkeling en geografische uitbreiding. De wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit zal naar verwachting getuige zijn van meedogenloze innovaties en nieuwe productlanceringen die uiteindelijk zouden resulteren in het intensiveren van de concurrentie tussen fabrikanten.

    Belangrijkste spelers: 

    Belangrijke spelers die toonaangevend zijn op de wereldwijde markt voor pijplijnintegriteit zijn onder andere Baker Hughes, Rosen (Zwitserland), A GE Company (VS), Applus (Spanje), T.D. Williamson (VS), Altus Intervention (Zweden), Intertek (VK), Enermech (VK), IKM Gruppen (Noorwegen), Quest Integrity Group (VS), Lin Scan (VAE), Dacon Inspection Technologies (Thailand), Emerson (VS) en Schneider Electric (Frankrijk). 

    Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pipeline-integrity-market-8067

    Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

    13 augustus 2020 —– Spire Capital Partners LLC (de VS), een private equity-bedrijf, heeft investeringen aangekondigd in DBI Group, leverancier van inspecties van pijpleidingintegriteit en warmtebehandelingsdiensten in de Verenigde Staten. Spire Capital Partners is gespecialiseerd in technologische zakelijke dienstverlening, media, communicatie en onderwijs. De overname brengt twee test-, inspectie-, certificerings- en complianceproviders samen, waarbij DBI’s bestaande portfoliobedrijf ERI Solutions wordt toegevoegd. DBI biedt niet-destructieve tests, mechanische integriteitsinspecties, inspecties van de integriteit van pijpleidingen, warmtebehandelingsdiensten, industriële training en adviesdiensten.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Pipeline Integrity Market Research Report 2023,Pipeline Integrity Market Growth Analysis and Forecast 2030