header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen: hoge voedingswaarde en medicinale waarde en groeiende toepassingen in andere voedingsmiddelen zullen naar verwachting de markt vergroten met een gezonde CAGR van 8,90% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Feb 20, 2023 1:00 PM ET

Medicinale Paddenstoel Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen naar verwachting een CAGR van 8,90% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6.870,7 miljoen in 2030.

Medicinale paddenstoelen zijn kleine schimmels die worden afgestoten vanwege hun medicinale voordelen. Vitamine B, vitamine D, aminozuren, calcium en vezels zijn allemaal rijk aan medicinale paddenstoelen. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor het laten groeien van antioxidantactiviteit en het verlagen van vrije radicalen in het lichaam. Ze worden gebruikt in verschillende extractieprocedures, tellend als poeder, capsules, vloeistoffen en anderen.

De markt voor medicinale paddenstoelen neemt toe als gevolg van de toenemende prevalentie van gezondheidsproblemen over de hele wereld. Met de opkomst van medicinale paddenstoelen wordt de marktgroei bepaald door een toegenomen verlangen naar functionele voedingsmiddelen bij de meerderheid van de gezondheidsbewuste consumenten. Een andere belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert, is het hoge gebruik van medicinale paddenstoelen bij de behandeling van verkoudheid, ontsteking, cyclische allergieën, bronchitis en astma. Bovendien zijn de komst van private-labeled merken en de toename van het aantal toepassingen in verschillende eindgebruiksindustrieën zoals cosmetica, gezondheidszorg en voedingsmiddelen en dranken de belangrijkste drijfveren die de groei van de markt zullen opvangen.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5556

Regionale analyse

Azië-Pacific domineert de markt voor medicinale paddenstoelen en zal blijven floreren in zijn trend van dominantie tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende populariteit van medicinale paddenstoelcosmetica. Noord-Amerika zal naar verwachting de hoogste CAGR scoren vanwege de uitbreiding van de teelt van shiitake op natuurlijke en synthetische boomstammen in deze regio.

Medicinal Mushroom Market (1)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen is gesegmenteerd per product.

Op basis van het product is de wereldwijde markt voor medicinale paddenstoelen gesegmenteerd in Chaga-paddenstoel, reishi-paddenstoel en andere medicinale paddenstoelen. Het Chaga-paddenstoelensegment was tijdens de prognoseperiode goed voor het grootste marktaandeel. De vraag naar Chaga-paddenstoelen zal naar verwachting toenemen vanwege hun gezondheidsvoordelen. Bovendien wordt verwacht dat de groei van het gezondheidsbewustzijn bij consumenten de groei van het Chaga-paddenstoelensegment zal stimuleren. Nieuwe productlanceringen en voortdurende productinnovaties zullen ook de groei van de markt bepalen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/medicinal-mushroom-market-5556

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Hokkaido Reishi, Banken Champignons B.V., Far West Fungi, Swadeshi Mushroom, Gourmet Mushrooms Ltd., DXN Holdings, Nikkei Marketing Limited, Chaga Mountain, Inc., Asia Pacific Farm Enterprises Inc., Concord Farms en SSD Mushrooms

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Eetbare champignonmarkt Wereldwijd onderzoeksrapport per type (White Button, Portobello, Shiitake, Oyster en anderen), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Shiitake Paddenstoelen markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (vers, bevroren en gedroogd), categorie (biologisch en conventioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Medicinal Mushroom,Medicinal Mushroom Market,Medicinal Mushroom Industry,Global Medicinal Mushroom Market,Medicinal Mushroom Market Size,Medicinal Mushroom Market Share,Medicinal Mushroom Market Research,Medicinal Mushroom Market Trends,Medicinal Mushroom Market Demand,Medicinal Mushroom Market Analysis