header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektronische flight bag EFB-markt 2030 Laatste analyse, groeitrend, technologische innovatie, bedrijfsnieuws, branche-inzichten

Feb 21, 2023 9:00 PM ET

Electronic Flight Bag Marktoverzicht

Een elektronische Flight Bag is een elektronisch apparaat dat belangrijke documenten voor vluchtoperaties opslaat, zoals luchtvaartkaarten, bedieningshandleidingen, weersinformatie, luchthaveninformatie, route-informatie en andere relevante documenten. De EFB biedt real-time toegang tot verschillende soorten gegevens aan de piloten.

De marktomvang van elektronische flightbags zal naar verwachting in 2030 USD 2,3 miljard bereiken, met een CAGR van 6,1% in 2020-2030.

De toename van commerciële vliegtuigen wereldwijd en de stijgende vraag naar veilige en efficiënte vluchtoperaties zijn de belangrijkste groeifactoren voor deze markt. Toenemende focus op brandstofefficiëntie van vliegtuigen door gewichtsvermindering is een andere groeifactor voor de EFB-markt. De conventionele flightbags wegen 18 kg en meer, exclusief de opgeslagen documenten. EFB’s daarentegen wegen slechts 500 gram tot 2,5 kilogram en slaan documenten op in digitaal formaat.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2562

  Als gevolg hiervan verlicht de EFB het vliegtuig, wat leidt tot een efficiëntere brandstof. De introductie van nieuwe technologieën in de EFB’s stimuleert ook de groei van deze markt.

Hoge kapitaalinvesteringen zijn een belangrijke beperkende factor voor de markt. Kleinere luchtvaartmaatschappijen zijn meer afkerig van de hoge kosten van het installeren, onderhouden en updaten van EFB’s. Het risico op uitval van elektronicasystemen is een andere groeidemper voor deze markt. De Covid-19-pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketen van EFB’s, wat de marktgroei belemmerde. Ook de mindere levering van nieuwe vliegtuigen tijdens de pandemie vertraagde de groei.

Marktsegmentatie

  Op basis van type is de wereldwijde markt voor elektronische flightbags verdeeld in draagbaar en geïnstalleerd. Het draagbare segment heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting in de prognoseperiode het snelst groeien. Het draagbare segment is verder onderverdeeld in Klasse 1 en Klasse 2. Klasse 2-subsegment zal naar verwachting het snelst groeien in de prognoseperiode vanwege meer draagbaarheid en geen vereiste van een luchtwaardigheidscertificaat.

De wereldwijde EFB-markt is verdeeld in commerciële en militaire op basis van het platform. Het commerciële segment had het grootste aandeel in 2020 en zal naar verwachting de hoogste CAGR in de prognoseperiode registreren. Dit komt vooral door het stijgende aantal vliegtuigpassagiers dat zich vertaalt in meer commerciële vliegtuigen die de lucht in gaan.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2562

  Op basis van componenten is de wereldwijde EFB-markt verdeeld in hardware en software. Hoewel hardware naar schatting het grootste aandeel heeft in de prognoseperiode, zal de software naar verwachting het hoogste groeipercentage registreren.

Regionale inzichten

  Op basis van geografie is de wereldwijde EFB-markt verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De waarde van de Noord-Amerikaanse EFB-markt bedroeg USD 0,74 miljard in 2020. Verwacht wordt dat het de wereldwijde EFB-markt zal domineren in de prognoseperiode. Dit komt vooral door belangrijke spelers in de regio en de stijgende vraag naar vliegtuigen van de volgende generatie.

Azië-Pacific zal naar schatting de hoogste groei laten zien in de prognoseperiode. De belangrijkste reden is een toename van de levering van commerciële vliegtuigen, vooral in opkomende economieën zoals India en China.

Industrie Nieuws :

  • In februari 2021 heeft een Zuid-Koreaanse luchtvaartmaatschappij genaamd Korean Air een contract toegekend aan NAVBLUE om haar cockpitactiviteiten te integreren met de EFB-technologie genaamd Flysmart.

Rapportdetails openen @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-flight-bag-market-2562

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electronic Flight Bag Market,Electronic Flight Bag (EFB) Market Size,Electronic Flight Bag (EFB) Market Share,Electronic Flight Bag (EFB) Market Growth,Electronic Flight Bag (EFB) Market Analysis,Electronic Flight Bag (EFB) Market Trend,Electronic Flight Bag (EFB) Market Insights,Electronic Flight Bag (EFB) Market Outlook,Electronic Flight Bag (EFB) Industry,EFB Market