header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lucht- en raketafweerradarsysteem Marktanalyse, Bedrijfsvooruitzichten, Branche-inzichten, Laatste nieuws, Groei &Trend

Feb 21, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht

Lucht- en raketafweerradarsysteem is een geïntegreerd radarsysteem van de volgende generatie dat in staat is om verdediging te bieden tegen ballistische raketten en andere vijandige elementen in de lucht, zoals gevechtsvliegtuigen, onbemande luchtvaartuigen en anderen. Radar is een essentieel onderdeel van het luchtverdedigingssysteem omdat het indringing in het luchtruim detecteert, en dit systeem heeft een revolutie teweeggebracht in het concept van luchtverdediging.

De waarde van de wereldwijde AMDR-markt bedroeg USD 12,3 miljard in het jaar 2021. Deze waarde zal naar verwachting USD 17,6 miljard bereiken in het jaar 2027. De AMDR-markt zal naar schatting groeien met het samengestelde jaarlijkse groeipercentage of een CAGR van 6,5% in 2022-2027.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1594

 Competitief landschap:

De marktvooruitzichten voor lucht- en raketafweersystemen zijn uitzonderlijk moordend en worden onderscheiden door tal van merkbare spelers die op zoek zijn naar een groter deel van de taart. De belangrijkste spelers zijn:

  • Lockheed Martin Corporation 
  • Northrop Grumman Corporation 
  • Israël Lucht- en Ruimtevaartindustrie, 
  • Leonardo SpA 
  • Raytheon Technologies Corporation 

Groeiende geschillen over gebieden tussen landen en dreigingen van invasies hebben de landen ertoe aangezet hun luchtverdedigingscapaciteiten te versterken. Dit is een belangrijke groeimotor voor de AMDR-markt. Snelle ontwikkeling en inzet van geavanceerde raketsystemen creëert een parallelle vraag naar AMDR-systemen om de dreiging tegen te gaan.

De toename van het gebruik van UAV’s zoals drones om het luchtruim van andere landen binnen te vallen, leidt er ook toe dat landen investeren in geavanceerde luchtverdedigingssystemen, waardoor de groei van de AMDR-markt wordt gestimuleerd.

Het beperkte klantenbestand van AMDR-systemen vanwege de lage financiële mogelijkheden van de meeste landen om in dergelijke dure militaire systemen te investeren, is een belangrijke beperkende factor voor deze markt. Bovendien heeft de grote betrokkenheid van overheidsinstanties en regelgeving ook een negatieve invloed op de groei van deze markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde AMDR-markt is verdeeld in grond-, marine-gebaseerde en airborne op basis van het platform. Het segment van het luchtplatform zal naar verwachting de hoogste groei laten zien in de prognoseperiode. Dit komt door de snelle groei van luchtvloten zoals gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, bewakingsvliegtuigen en meer. Het toenemende gebruik van UAV’s versterkt ook de groei van het luchtsegment.

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1594

  Op basis van het bereik is de wereldwijde AMDR-markt verdeeld in lange- en middellangeafstands- en korteafstandsmarkt. Het langeafstandssegment domineert de markt vanwege het toenemende aantal ballistische langeafstandsraketten en straaljagers, waardoor vergelijkbare tegenmaatregelen moeten worden genomen.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde AMDR-markt verdeeld in conventionele en ballistische raketverdediging. Verwacht wordt dat het raketverdedigingssegment de markt zal domineren in de prognoseperiode. Dit komt vooral door hoge investeringen van India, China, Rusland, de VS en Noord-Korea om geavanceerde raketsystemen te ontwikkelen.

Regionale segmentatie

  Op basis van geografie is de wereldwijde AMDR-markt verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting met meer dan 7% groeien in de prognoseperiode. Dit is te wijten aan toenemende investeringen, vooral door India en China, in het versterken van luchtverdedigingssystemen. Noord-Amerika leidt echter in termen van marktaandeel vanwege veel grote fabrikanten in de regio.

Nieuws uit de industrie

  • In juli 2021 ontving Thales Canada een contract ter waarde van USD 186 miljard voor het leveren en onderhouden van tactische radars voor CF-18 gevechtsvliegtuigen.
  • In september 2021 werd een nieuw radarsysteem genaamd Quadome voor marinebewaking en doelverwerving geïntroduceerd door HENSOLDT

volledig rapport @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-missile-defense-radar-system-market-1594

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Air and Missile Defence Radar System Market,Air and Missile Defence Radar System Market Size,Air and Missile Defence Radar System Market Share,Air and Missile Defence Radar System Market Trend,Air and Missile Defence Radar System Market Insights,Air and Missile Defence Radar System Market Outlook,Air and Missile Defence Radar System Industry,Air and Missile Defence Radar System Market Analysis